Moderatorius: signs

Parašė Ramunyte
Deividas rašė:Na aišku. Belieka tikėtis kad ir man jis tiks tuomet. O dėl motyvacijos nežinau, mane tai jis labai slopindavo kažkada kai vartojau, bet tuo pačiu ir tikrai sunaikino depresinę simptomatiką, tikrai atsirasdavo noras kažkur eit kažką veikt ir pradėdavau tikrai kaip žmogus jaustis. Šiaip 15mg turėtų pakakt.

Mes geriam 15mg tai zesim,lauksim kol nuoma haloperidoli,ir lauksim efekto,labai tikiuos kad pagerės :oops:
Parašė Ramunyte
Magnetine_ rašė:Tik kelias dienas 15 mg vartoju. Dėkui, žiūrėsiu, kaip su ta motyvacija bus, nes dabar jos 0 pas mane. Ir jėgų labai trūksta. Tokia ta depresija. Beje, neslopina 15 mg visai. Bet iš kitų dienos stacionaro lankytojų girdėjau, kad juos slopina. :ubju

Pas mus tas pats kol kas motyvacijos nėra,lauksim.
Parašė Ramunyte
Magnetine_ rašė:Tik kelias dienas 15 mg vartoju. Dėkui, žiūrėsiu, kaip su ta motyvacija bus, nes dabar jos 0 pas mane. Ir jėgų labai trūksta. Tokia ta depresija. Beje, neslopina 15 mg visai. Bet iš kitų dienos stacionaro lankytojų girdėjau, kad juos slopina. :ubju

Mums taip pat kolkas motyvacijos nėra.viskas labai įdomu kaip ligos eiga,ar galėsim toliau mokytis ir pan,nes vis baigem 8ta klasė su kuopos pradžia :oops:
Parašė Ramunyte
Ramunyte rašė:

Mums taip pat kolkas motyvacijos nėra.viskas labai įdomu kaip ligos eiga,ar galėsim toliau mokytis ir pan,nes vos baigem 8ta klasė su ligos pradžia :oops:
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#415683 Kuo didesne doze, tuo didesnis slopinimo sansas. 5mg daugiau depresija ir negatyvius simptomus kabins, bet jei yra kazkoks reikalas vartoti 15mg, galima bandyti. Beje jis nera labai greitai suveikiantis neuroleptikas, gan uztrunka kol pakankamai susinormalizuoja organizme.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#415685 Nerimui/panikai/depersonalizacijai manai pakaks 5mg? Kažkaip įtariu kad duos man arba 10 arba 15..
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
Magnetine_ rašė:Tikrai kelios dienos vartojimo per anksti spręsti apie poveikį. Anksčiau tik 5 mg gėriau. Tikėkimės stacionare parinks vaistus, nuo kurių bus geriau. :da Aš Dienos stacionarą lankau.

Na aš tai privačiai gydžiaus pusę metų, bet nebuvo rezultato, tai savanoriškai atsiguliau, bet realiai nieko čia ypatingo ne stebuklai. Namų režimu dar geriau gydytis iš tikro. Tik va labai norėjau į krizių skyriu, bet kadangi mano daktarė tik 1-am skyriui guli tai teko gultis čia. Biškį žiaurokai čia... per ūmus skyrius kad čia gulėčiau. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Magnetine_
Ramunyte rašė:Mums taip pat šizoefektinis,o po kiek laiko nuime haloperidoli jums?

Haloperidolis buvo nuimtas po 1,5 metų vartojimo. Tiesiog vaizdų nebematau ir dėl to nuėmė. Suprantu, kad sunku mokytis su tokia liga. Aš nuo 19 metų susirgau, tai iš karto po mokyklos baigimo. Dabar sunku dirbti, nedirbu, turiu neįgalumą (35% darbingumas). Bet būna kad visai gerai jaučiuosi, kaip sveikas žmogus beveik. Tai paūmėja liga, tai vėl geriau.
Vartotojo avataras
Parašė Magnetine_
biggie rašė:Kuo didesne doze, tuo didesnis slopinimo sansas. 5mg daugiau depresija ir negatyvius simptomus kabins, bet jei yra kazkoks reikalas vartoti 15mg, galima bandyti. Beje jis nera labai greitai suveikiantis neuroleptikas, gan uztrunka kol pakankamai susinormalizuoja organizme.

Man padidino dozę nuo 5 mg iki 15 mg dėl nuotaikos sutrikimų. Ryški, stipri manija ir depresija. Per 1,5 mėnesio 2 kartus buvo manija po savaitę maždaug, o po manijos visada seka depresija su visišku neturėjimu jėgų. Gydytoja sakė, kad Arisppa poveikis pasijaus po 2 savaičių. Noriu jėgų daugiau turėti ir motyvacijos kažką daryti. :DD
Vartotojo avataras
Parašė Magnetine_
Deividas rašė: Biškį žiaurokai čia... per ūmus skyrius kad čia gulėčiau. :bloga

Suprantu, pati uždaram skyriuje esu gulėjusi. Baisu, mano daiktus kitos ligonės imdavo. Tuojau savijautai pagerėjus prašydavau perkelti į laisvą skyrių.
Vartotojo avataras
Parašė Magnetine_
Ramunyte rašė:Mums taip pat šizoefektinis,o po kiek laiko nuime haloperidoli jums?

Beje, nuėmus haloperidolį vaizdų nebemačiau. Bet bijojau, kad jų nebūtų. Iki šiol nėra jokių vaizdų, nors be haloperidolio gyvenu tik su Arisppa 15 mg. ;-)
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Magnetine_ rašė:
biggie rašė:Kuo didesne doze, tuo didesnis slopinimo sansas. 5mg daugiau depresija ir negatyvius simptomus kabins, bet jei yra kazkoks reikalas vartoti 15mg, galima bandyti. Beje jis nera labai greitai suveikiantis neuroleptikas, gan uztrunka kol pakankamai susinormalizuoja organizme.

Man padidino dozę nuo 5 mg iki 15 mg dėl nuotaikos sutrikimų. Ryški, stipri manija ir depresija. Per 1,5 mėnesio 2 kartus buvo manija po savaitę maždaug, o po manijos visada seka depresija su visišku neturėjimu jėgų. Gydytoja sakė, kad Arisppa poveikis pasijaus po 2 savaičių. Noriu jėgų daugiau turėti ir motyvacijos kažką daryti. :DD

Jo, sitam vaistui reikia duoti isikurti. O siaip visada galima butu pagalvoti ka salia, nes nuotaiku kaitu reikalas retokai susitvarko per 1 medikamenta
Vartotojo avataras
Parašė Magnetine_
biggie rašė: Jo, sitam vaistui reikia duoti isikurti. O siaip visada galima butu pagalvoti ka salia, nes nuotaiku kaitu reikalas retokai susitvarko per 1 medikamenta

Dar vartojami Depakine, Quetiapine kasdien. Manijos metu dar Truxal geriu. Na ir lorafeną. Amitriptilinas pastoviai. Vaistų nemažai, o nuotaikų kaita greita. :oops:
Parašė Ramunyte
Magnetine_ rašė:

Beje, nuėmus haloperidolį vaizdų nebemačiau. Bet bijojau, kad jų nebūtų. Iki šiol nėra jokių vaizdų, nors be haloperidolio gyvenu tik su Arisppa 15 mg. ;-)

Va va jam nuėmus ji gal peranksti nuimdavo ir vel tas pats būdavo ,o kaip žinoti kada nuimti?o kiek laiko sergate jus?ar palaikant gydymo išvengsim ligoninių ir pan?
Parašė Ramunyte
Magnetine_ rašė:

Haloperidolis buvo nuimtas po 1,5 metų vartojimo. Tiesiog vaizdų nebematau ir dėl to nuėmė. Suprantu, kad sunku mokytis su tokia liga. Aš nuo 19 metų susirgau, tai iš karto po mokyklos baigimo. Dabar sunku dirbti, nedirbu, turiu neįgalumą (35% darbingumas). Bet būna kad visai gerai jaučiuosi, kaip sveikas žmogus beveik. Tai paūmėja liga, tai vėl geriau.

Aina sau kaip ilgai o kaip žinoti kada galima nuimti bus?o neįgalumą jums iskarto skyre?nes kai pakėlė halaperidoli tai tikrai šiek tiek geriau ,gal tik balsai ir paranoja dėl vaizdu nežinau nesako važiuosim pas gydytoja zesim.kiek laiko jus jau sergate?