Moderatorius: signs

Parašė vicyokz
#415937 Šalutinis poveikis nuo paroxetino - deginantis, varginantis kojų skausmas apatinėje priekinėje dalyje. Kam nors taip buvo?
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#415946 Man dažniausiai būna rankų tremoras, vyzdžiai išsiplečia, viduriai burbuliuoja, šiaip jaučiuos kažkoks kaip apdujęs per miglą ir lytiniai reikalai atsijungia, labai paaštrėję jautrumas garsams ir.. velniai žino turbūt dar visokių nesamonių. Bet nežinau kas tiksliai nuo paroksetino o kas nuo quetiapino, nes visados juos kartu vartoju. Garsams jautrumas tai įtariu nuo quetiapine. Kiek laiko vartoji paroxetine? Turėtų per mėnesiuką ar du praeit žinok. Tik kai kurie šalutiniai nepraeina, bet dauguma šiaip nyksta ir pranyksta. Pakentėt reik jei trumpai vartoji dar. Aš dažniausiai nesismulkinu ir gan greit užsikeliu dozę iki 30mg. Poto pakenčiu biškį ir pradeda rimt šalutiniai.
Parašė vicyokz
#415954 Iš viso AD vartoju kokius 5 metus su pertraukom, o konkrečiai paroxetiną kokie pusę metų, anksčiau galvojau gal ne nuo jo taip, bet kelis kartus kai nutraukiau, supratau jog dėl AD čia
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#415955 Hmm, na per pusę metų turėjo praeiti. Matyt teks su tuo susigyvent arba gal vieną dieną tiesiog atsikelsi ir nebebus to skausmo. Reik su daktarais šnekėt, gal pasiūlys kokią išeitį.
Parašė vicyokz
#415956 Aklavietė, be ad bus nerimas, bet neskaudės kojų, su ad nerimo bus mažiau bet skaudes kojos (kartais taip kad net sunku užmigti) :D
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#415960 Na gal kaip nors praeis. Gal rimtai kažkokios kitos bėdos kaip kraujagyslės. Nes šiaip keistas šalutinis, neteko dar tokio girdėt
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#415961 O ryte/dienos metu neskauda?
Parašė vicyokz
#415963 Visą dieną skauda, tik nustojus gerti AD kitą dieną pasitraukia skausmai, jau buvo patikrinta kelis kartus. Geriu pusę tabletės paroxetino, jei gerciau visa tai skausmai būtų dar stipresni, tai vienintelis šalutinis kuris pasireiškia pas mane. Aš irgi niekur nieko neradau apie tai, bet kažkur skaičiau kad AD gali šiek tiek susiaurinti kraujagyslės (kažkaip panašiai)
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#415966 Hmm.. Nu blem. Prastoka situacija, nes jei padeda nuo nerimo tai super, bet tuo pačiu ir kentėt nesmagu skausmus. Jei tikrai nieko neina padaryt bandyk keist AD ?
Parašė vicyokz
#415968 Jo, grynai, kaip į kampą įvarytas ;D o šitie AD geriausiai padeda nuo GNS, netgi pusė tabletės padeda, na reikės varyti pas psichiatrę bandyti keisti, gal į escitolopramą (kiek žinau pagal lentelę
irgi skiriamas prie GNS). Ačiū už patarimus :super
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#415970 Na pas mane nesveikas nerimas/panika, tai Zoloftas irgi žinok padėjo, mečiau sėkmingai paroksetiną ir perėjau prie jo. Aišku dar trumpai aš jį vartoju, bet panika pradingus. Tai ir apie jį gali pamąstyt, tinka ir jis nerimo pilniems žmonėms :D
Parašė vicyokz
#415971 Pas mane taip pat labai išreikštas nerimas, esu gėręs zoloft, bet ne taip kabino, nutrauksiu ryt paroxetiną nes žiūriu kažkaip labai kojytes skauda :)) o jei su visais ad taip bus tada šikna:) čia dar galima pasiginčyti ką sunkiau iškęsti nerimą ar šitą skausmą :))
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
vicyokz rašė:Pas mane taip pat labai išreikštas nerimas, esu gėręs zoloft, bet ne taip kabino, nutrauksiu ryt paroxetiną nes žiūriu kažkaip labai kojytes skauda :)) o jei su visais ad taip bus tada šikna:) čia dar galima pasiginčyti ką sunkiau iškęsti nerimą ar šitą skausmą :))

Nebuvai pas kraujagyslių gydytoją/neurologą?

Nes šiaip deginantis skausmas yra neuropatinis skausmas. Man irgi jis yra butent kojose, ypac pedose, bet ne nuo ad, o siaip. Pregabalinas padeda.
Parašė vicyokz
#415974 Norėjau prieš porą sav pas kraujagyslių gydytoja, bet daktarė įsirašė visokių vitaminų, vaistų, sako "pažiūrėsime" jei nepadės tada išduos siuntimą. Pėdose nieko nejaučiu bet va nuo čiurnos ir iki kelių tai degina, tempia. Pregabalino ir kitų vaistų kurie iššaukia priklausomybę nenoriu, biški nusiteikęs aš prieš juos :D