Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
LBJ rašė:Laimėjot svorio čempionatą tarp dalyvių:D ...

Bent kažkur laimėjau. :achtung

O šiaip naktimis nebevalgau, o buvo kad kišau viską... bet kaip svorio numesti neįsivaizduoju... :bloga
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#415816 As buvau ant 5 vaistu, is kuriu buvo olanzapinas + mirtazapinas. Sveriau 110kg. Paliko po ligonines quetiapine + depakina, per 6 menesius svoris krito iki 80 kg, be sporto, tiek kad visiskai jokio cukraus. Taigi galima
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
LBJ rašė:Gali bandyt kiek nori badaut jei nuo vaistu cukrus sukiles, o nakti nesamoningai valgai

Ne, pas mane naktinio valgymo nėra. Net ir pusryčių nenoriu. Bet pas mane yra nervinis valgymas. Jei sukyla nervai pradedu ieškot maisto. Be vaistų taip nebūdavo. Plius tikrai sulėtėjus medž.apykaita, toks jausmas jog viskas grynai eina į kūną nesvarbu kiek valgytum :D
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#415830 Neuroleptikai tikrai letina medziagu apykaita, norint numest turbut reikia valgyt dar maziau nei be vaistu esanciam. Beje, pusryciai yra tas valgymas, kuris yra butinas ir norintiems mesti svori, ir priauginti. Pavalgyk sveikus socius pusrycius, gal bus maziau lindimo i saldytuva dienos metu
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#415831 Tai taip, dabar stengiuos prisiverst valgyt pusryčius. Bet nuo to tik dar labiau svoris auga :D
Parašė vitamin9
biggie rašė:Neuroleptikai tikrai letina medziagu apykaita, norint numest turbut reikia valgyt dar maziau nei be vaistu esanciam. Beje, pusryciai yra tas valgymas, kuris yra butinas ir norintiems mesti svori, ir priauginti. Pavalgyk sveikus socius pusrycius, gal bus maziau lindimo i saldytuva dienos metu

geriant zolofta ir quetiapine priaugt svorio imanoma bet kazkoks durniu laivas,nuo zolofto valgyt nelabai norisi,is bedos bandau pusryciau sumustinius kokius labiau kimst nes nu tiesiog nelabai svajoji ten apie kazka skanaus kaip issikept bulviu kalna su mesa ir prisiryt o ikai ikali vakare quetiapino taip pramusa kaip uz visa diena ir eini viska pries miega est ka gali,taip uzpisa kad negaliu ir miega visa supisa nes isgeres vaistus zombiauji o nemiegi dar tie karsciai dabar isvis zjbs
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#416027 Keistai. O man quetiapinas nieko nedaro apetitui. Gal net sakyčiau mažina. Man nebent tik mirtazapinas ir rispoleptas labai kelia apetitą. Visi kiti nieko.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#416031 Trumpam vartojau olanzapina vietoj quetiapino, tai ner ka lygint apetitu skirtumo. Nuo olanzapino valgyt norisi visada, quetiapinas siek tiek sukelia naktini apetita, bet iseina atsispirt.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#416047 Man kvetiapinas labiausiai kelia apetitą, olanzapinas antroj vietoj. AD mažina apetitą, bet daugiausiai priaugau būtent nuo jų.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
LBJ rašė:Man kvetiapinas labiausiai kelia apetitą, olanzapinas antroj vietoj. AD mažina apetitą, bet daugiausiai priaugau būtent nuo jų.

As irgi panasiai pastebejau. Atmetus ta vakarini apetito padidejima, pats mano valgiarastis labai nekinta, bet hormonine veikla labai sutrinka, ypatingai tie hormonai, kurie reguliuoja alki, pasisotinima ir pns.

Savotiskas paradoksas tame, kad daugiausiai as priaugu vartodamas antidepresantus, kurie lyg ir minimaliai itakoja situos dalykus. Atsiranda man tas kvailas energijos perteklius ir itampa, kuria as pradedu malsinti ivairiais sokoladais, energiniais gerimais ir kitu slamstu. Vnz. nesamone :D
Parašė Ramunyte
Deividas rašė:
LBJ rašė:Gali bandyt kiek nori badaut jei nuo vaistu cukrus sukiles, o nakti nesamoningai valgai

Ne, pas mane naktinio valgymo nėra. Net ir pusryčių nenoriu. Bet pas mane yra nervinis valgymas. Jei sukyla nervai pradedu ieškot maisto. Be vaistų taip nebūdavo. Plius tikrai sulėtėjus medž.apykaita, toks jausmas jog viskas grynai eina į kūną nesvarbu kiek valgytum :D

Sūnui tas pats nervinis ir viskas tada daug valgo,Ojej su svoriu tas pats.vaikas dėl šito irgi jau pergyvena.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
Ramunyte rašė:
Deividas rašė:

Sūnui tas pats nervinis ir viskas tada daug valgo,Ojej su svoriu tas pats.vaikas dėl šito irgi jau pergyvena.

Sakau čia vien nuo to svorio augimo galima depresiją įsivaryt. Ypač nuo neuroleptikų tai aš visada bent 15 kg užsimetu... nors valgau mažai ir sportuoju daug. Pvz kiekvieną dieną numinu dviračiu 25km ir dar nuplaukiu baseine apie 2km. Ir kas iš to.. svoris nekrenta. :D Čia jau reikia su tuo susitaikyt.. o poto kai vaistus sumažins tada natūraliai svoris grįžta net nereik nei sportuot nei badaut. Rispoleptas/abilify/mirtazapinas/kvetiapinas.. visi man sukelia didelį svorio priaugimą. Tik zoloftas kažkiek sumažina alkį.
Parašė Graikas
#417596 Deividas,o kaip tavo mityba atrodo? Kiek renki baltymu,anglevandeniu,geruju riebalu 1kuno kilogramui? Kaip su mikro ir makro elementais? Kiek skysciui suvartoji? Darai iskrovos dienas,ta prasme ar bent karta per 2 savaites pabadauji para laiko? T.y tik ant vandens pabuni. Neturi problemu su virskinimu,kepenimis?
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#417598 Tikrai nematuoju kiek ko gaunu. Anksčiau daug badaudavau. Dabar pratinuos valgyt bent jau pusryčius nes daug metų jų nevalgydavau. Žinau tik viena.. kad dar visai neseniai galėdavau kimšt kiek noriu ir net ir alaus išgert ir svoris neaugo. Dabar maitinuos gan sveikai, reguliariai, jokio cukraus ir pakankamai mažai, skysčių daug + daug sportuoju ir jokio alkoholio jau ilgą laiką. Iškrovos dienų daugiau nebedarau. Bėdų su virškinimu, kepenym kiek žinau neturiu. Svoris vistiek nekrenta. Nieko įspūdingo, jau žinau kad numetus vaistus viskas normalizuosis, ne pirmas kartas juk. Kai pavyks likti tik ant zolofto ir atsikratyt mirtazapino su kvetiapinu, kilogramai tirps savaime. Be vaistų mano normalus svoris 75. Su vaistais visada pasiekiu 90. Tai poto ir įsivarai visokias fobijas ir badavimus. Stengiuos dabar bent jau nebebadaut kaip anksčiau, tiesiog mažiau valgyt ir daug sportuot.
Parašė Graikas
#417600 Na,ko gero,tavo atveju toks atsakas i vaistus. Galbut,metabolizmas sutrinka. Sunku pasakyti. As prie 60mg mirtazapino vartojimo priaugau,na,gal 2kg. Aktyviai sportavau sunkiaja atletika,begiojau 3 kartus per savaite po 15kg. Mano mityba buvo ideali sportininko,kuris siekia raumenis auginti.