Moderatorius: signs

Parašė Amelija Satkauskaitė
HappyAngel rašė:
Crazy rašė:Gal kas karantino metu gulejo Azuolyne? :bloga

Man irgi būtų įdomu sužinoti. Kaip ten dabar. Ar vyksta užsiėmimai?

Guliu dabar. Jei ne iš Vilniaus, padaro tik atvykus į kliniką covido tyrimą, izoliuoja vienutei arba kitą palatą padaro izoliacinę. Tai realiai priklauso nuo testų kieko, bet iki vakaro tikrai ateina atsakymas. Tada perkelia į kitą palatą. Užsiėmimai vyksta, bet jų žymiai mažiau: nėra mankštų, relaksacija vieną kartą per savaitę, paichoedukacinės grupės ir grupinė paichoterapija. Šeštadieniais žiuri filmą, bet aptarimo nėra. Tiesiog parinktas į temą su kažkokiais sutrikimais ir pan. Visur išeinant iš palatos reikia dėvėti kaukę, per relaksaciją taip pat:))) tai vat tiek. Žmoniu mažiau, eilės tikrai didelės. Nes trivietėsr palatose tik po du žmones guli. Tai vat taip. Dėl lankymo, leidžia lauke susitikti prie tvoros:)
Parašė anam cara egle
#414496 Sveiki, noriu pasiteirauti tų, kas lankė Vasaros g. dienos stacionarą. Esu tokioj padėtį, kad grįžau iš užsienio susideginus smegenis, bipolinis veikiausiai, bet iki glao taip ir nenustatyta. Nėra ūmi fazė jau , kratausi gulimosi į skyrių, bet siūloma man tą dieninį palankyt bent jau. Esme, kad mokėsiu už tai iš savo kišenės, nes draudimas nedengs, tai noriu paklaust tų, kurie buvo ar realiai mokėtumėt už tai, ar padėjo apskirtai? Dėkoju už nuomones.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#414517 Deja, aš senokai buvau, tai tuo metu būčiau pasigailėjusi, jei būtų reikėję mokėt. Bet realiai dabar nežinau, nes mažiau žmonių, gal daugiau dėmesio skiria kiekvienam pacientui...
Parašė musiclover
#415242 sveiki, as nezinau kaip sau padet. pradejua galvot gal i ligonine gultis. esu baugsti, kazkoks nerimas, ryzto nulis. tokia sunki nuotaika. tai pradejau alkoholiu piknaudziauti. zliumbiu. nebezinau kur detis. nemanau kad ka nors sau daryciaus. bet gyvenimas ne mielas. nezinau kaip isdryst i ligonine gultis. gal atsiukintu. ..
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#415246 nebūtinai ligoninė, jei dar sugebi atsikelt ir nueit į darbą ar kažkuo užsiimt- tai dar ligoninė nebūtina. jeigu jau ir darbas ir veikla kenčia ir nebesugebi visiškai sutvarkyt nerimo tada ligoninėj turėtų atstatyt kažkiek.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#415775 Gal kas neseniai buvote Vasaros g. dienos stacionare? Ne tam psichoterapiniam, o tam paprastam...
Ar vis dar sumažėję veiklų kaip per karantiną? Ir ar didelės eilės patekti?
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#416058 Poliklinikose turbūt... Bent jau žinau kad centro poliklinikoje yra Vytenio g. filiale. Bet aš ten nebuvusi... Gal ir Antakalnio yra...
ParašėGoldenRush
Astronautė rašė:Poliklinikose turbūt... Bent jau žinau kad centro poliklinikoje yra Vytenio g. filiale. Bet aš ten nebuvusi... Gal ir Antakalnio yra...

Yra Antakalnio poliklinikoje. Gal žinote kaip dabar priima Vasros g?
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#416373 Nueini Vasaryne į priimamąjį, tiksliau prie lauko durų... Paskambini... Atidaro apsauginis... pasakai ko nori. Skyriai jau atviri, išleidžia parūkyti. Manrods visus skyrius atidarė.
Aš dabar dienos stacionare... Ten dabar daug kas atostogauja, bet užimtumai vyksta. Tiesa, su kaukėm DS.
ParašėGoldenRush
#416400 Aišku ačiū. Reikės paprašyti daktarės siuntimo . O Alekseičikas dabar neatostogauja?
Vartotojo avataras
Parašė Kurama
GoldenRush rašė:Aišku ačiū. Reikės paprašyti daktarės siuntimo . O Alekseičikas dabar neatostogauja?

O jis atostogauja? :D
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
Astronautė rašė:Gal kas neseniai buvote Vasaros g. dienos stacionare? Ne tam psichoterapiniam, o tam paprastam...
Ar vis dar sumažėję veiklų kaip per karantiną? Ir ar didelės eilės patekti?

Pati atsakysiu. :achtung
Kadangi atostogų metas, tai kai kurie užimtumai nevyksta... Bet vasara greit baigsis ir turbūt startuos viskas kaip seniau. :)
Jei turite kokių klausimų galite klausti. :kazokas
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#416924 Gulėjau pirmam skyriui, tai gal ten žiauriau. Bet užsiėmimai vyko, į lauką irgi galima buvo išeit, bet pakaitom su moterym. Stengiasi nesuleist kartu skyrių dėl covido. O šiaip užimtumas tai labai didelis, vietų nėra, sunku patekt. Žodžiu.. daug kam labai psichika pakriko. Nežinia ar dėl covido ar ko, bet daug kam sugriuvo galvelės
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
Crazy rašė:Nu ka, zaibo greiciu ryt i Azuolyna... :bloga
*Eina pakuotis tasiu*

Kaip sekesi, kokios salygos ten.