Moderatorius: signs

Parašė Mersas
Asta44 rašė:Per kiek laiko jums susitvarkė miegas? Po kiek laiko likot tik su Cipralex, ir kiek laiko vartojot nuo miego vaistą? Kiek suprantu Cipralex turi nuimti nerimą, ir tuomet miegas pagerėtų.

:))) deja, mano patirtis ne kokia su siuo vaistu, jis per daug aktyvino, tad ir miegas nesusitvarke ir nerimas.Chaosas buvo ir tiek.
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
#396107 Cipralexas yra laiko švaistymas daugeliui.. O gal kažkam ir padeda, dar neteko tokio sutikti. Gėriau 20 mg, kraują skystino, jokio gero poveikio nedavė, tiesiog nesuprantu aš kodėl daktarai jy ištisai skiria visiem, nors teigiamo poveikio 90% nesulaukia, o tik šalutinius.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#396136 Man kažkada sakė, kad cipralex mažiausiai šalutinių turi, dėl to skiria, ir ypač kaip pirmą pirmą k. geriamą psichotropinį vaistą. :bloga Man irgi nepadėjo. :bloga
Parašė NOM
#396139 Endobiogeninė medicina depresijos gydymui-šiame forume yra aprašyta .
tai labiau dėl organizmo išsiderinimo priežasčių, bent kaip aš galiu suprasti, ne dėl psichologinių.
tai pasiskaitymas, tai dar kažkokie kitokie tyrimai.
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
Mersas rašė:
Asta44 rašė:Per kiek laiko jums susitvarkė miegas? Po kiek laiko likot tik su Cipralex, ir kiek laiko vartojot nuo miego vaistą? Kiek suprantu Cipralex turi nuimti nerimą, ir tuomet miegas pagerėtų.

:))) deja, mano patirtis ne kokia su siuo vaistu, jis per daug aktyvino, tad ir miegas nesusitvarke ir nerimas.Chaosas buvo ir tiek.

O miega tau seroxatas sutvarke?
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#416607 Na jei nesupras, tai galima konsultuotis su kitu gydytoju juk. Ar gyvai ar nuotoliniu. Manau tikrai atsirastų, kas padėtų susigaudyt. :) Svarbiausia nebijot prašyti pagalbos. :)))
Parašė Ramunyte
Astronautė rašė:Na jei nesupras, tai galima konsultuotis su kitu gydytoju juk. Ar gyvai ar nuotoliniu. Manau tikrai atsirastų, kas padėtų susigaudyt. :) Svarbiausia nebijot prašyti pagalbos. :)))

Ačiū labai,už patarimus :heart
Vartotojo avataras
Parašė Kurama
Ramunyte rašė:Padarėm ir mes ši tyrima,bet nežinau ar mūsų paichiatre ji supras .labai tikiuos jis mums pades.

o kiek kainavo? Man įdomu, nes pats galvoju.
Parašė Ramunyte
Kurama rašė:
Ramunyte rašė:Padarėm ir mes ši tyrima,bet nežinau ar mūsų paichiatre ji supras .labai tikiuos jis mums pades.

o kiek kainavo? Man įdomu, nes pats galvoju.

Mokėjome 450eur.