Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė biggie
Crazy rašė:Neilgai mano dziaugsmas truko, panasu, kad butent nuo sio vaisto nezmoniskas drebulys :bloga ryt konsultuosiuos su psi, ziuresim :bloga

kiek to flux i diena?
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
biggie rašė:
Crazy rašė:Neilgai mano dziaugsmas truko, panasu, kad butent nuo sio vaisto nezmoniskas drebulys :bloga ryt konsultuosiuos su psi, ziuresim :bloga

kiek to flux i diena?

40mg
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Crazy rašė:
biggie rašė:

kiek to flux i diena?

40mg

Cia kaip suprantu leidziamas? 20mg injekcija ir tai yra kassavaitine, kazkaip nesueina man krastai, cia tiek imant i diena isvis nusinuodyt galima, dar plius cisordinolis :S
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#417271 Ne :D cia senas geras prozacas (fkuoxetine), tabletemis, po dvi is ryti B)
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Crazy rašė:Ne :D cia senas geras prozacas (fkuoxetine), tabletemis, po dvi is ryti B)

Uoj bl sorry, sumaisiau su flupentixoliu :D Tada jo, dozi normali.
Parašė Baran
#419363 Sveiki, pradejau vartuoti Zuklopentiksoli ( Cisordinoli ), mazinu Klozapina po truputi ir kol geriu Cisordinoli po 5 mg, nakciai. Kai nevartuosiu Leponexo, gydytoja pasake gerti vakare po 10 mg Cisordinolio. Kaip " beveik " visur rasoma, kad jis labai mygdo, tai manes visai jis nemygde, gal truputi, vistiek reikejo gerti Melatonino 2 mg. Miegojau ziauriai prastai, daznai prabusdavau, visa nakti, gal kas 20 minuciu. Siandien jokio tokio poveikio nejauciu. Ziuresiu kaip bus toliau. Gal dar prastai miegojau, nes ivede Sertralina ( Zolofta ) po 25 mg ryte ( kartu su Sertralinu po truputi mazinu Escitaloprama, nes sake iskart negalima mest Escitaloprama, o kas savaite po 5 mg nuimineti nuo 15 mg ). Siaip nuo ryto nerimas kai buvo, tai ir yra. Israse prie Cisordinolio Cyclodoli po 2 tabletes per diena, bet as tik ryte 2 mg, viena tablete isgeriau, nes dvieju per diena gal per daug. Truputi apramino Cyclodolis. Kas nors gal vartuoja Cisordinoli? Kaip Jums? Po kiek mg geriat?
Parašė Baran
#419681 Man greiciausiai nuo Cisordinolio akatizija, nes negaliu ramiai guleti, ziureti televizoriu, ar siaip but ramiam. Ar su laiku praeis, ar nelabai?
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#419682 Kiek žinau akatizija nepraeina pati. Reikia arba mažint dozę arba kitų vaistų skirt prie jos. Bet dar gal per anksti sakyt ar tikrai akatizija. Jeigu tikrai nebegali būt vietoj ir duodi kojom ar judi ištisai kad net miegot negali tada akatizija. Jei ne tai tiesiog gal aktyvuoja kažkas ir su laiku praeis.
Parašė Baran
#419952 As nezinau ka daryti jau, geriu Cisordinoli, nieko nevalgau, tik varske, viskas be cukraus, per diena po 200 gramu varskes tik suvalgau, viena pakuote, valgyti nesinori, svoris vietoj stovi, galvojau is Leponexo pereisiu prie Cisordinolio, numesiu kazkiek. Velniai. Est nesinori, svoris nekrenta, mistika. Graudu, graudziau negali buti.
Parašė Baran
#419953 Eisiu tyrimus darytis, hormonus, prasysiu pas endokrinologa.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#419957 reikia laiko... priauga svoris greiciau nei nukrenta
Parašė Baran
#420101 Zodziu, labai apatija ir astenija nuo Cisordinolio.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#420112 Man regis dauguma neuroleptikų duoda apatiją deja. Mane visad jie kažkaip užblokuodavo, visiškai jokių emocijų nejausdavau, viskas vienodai pasidaro. Na bet kartais geriau jau apatija nei nuolatinis nerimas..
Parašė Baran
#420553 Sveiki, galiu pasakyti tik tiek, kad is tipiniu neuroleptiku, Cisordinolis labai augina svori, net verkt norisi, buvau metes ji vartoti, tai kilogramai krito greitai ( aisku su dieta ), bet atsitiko taip, kad atsirado paranoja tokia be vaistu, neuroleptiku, kad i mane visi ziuri, nerimas didziausias, negalejau parkerio prie zmoniu islaikyt, drebejau kaip nezinau kas, zodziu panika. Nezinau, nebenoriu as to Cisordinolio vartoti, svoris didelis ir jis dar keliasi vien varske liesa valgant. Siaip bandysiu su gydytoja kazka tartis, turiu dar Truxalio, bet kazin kaip tas su svoriu? As neisivaizduoju kaip taip gali buti, kad pagal dieta valgai, o svoris eina aukstyn. Cia man baisu darosi. Specialiai buvau pas dietologe.