Moderatorius: signs

Parašė Baran
#417359 Vartojau 450 mg ir siandien pradejau gerti 600 mg, jauciuosi kaip girtas, sunku sneketi, suprasti, koordinacijos beveik is viso nera, svaigsta galva, nerimas, ausys kaista ir veidas, po kiek laiko praeis sitie salutiniai?
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#417368 Svaigimo jausmas kazkiek pasitvarko, bet siaip pregabalinas tau gal ir gerai tokiu momentu, kol escitalopramas prades veikt (jei prades).
Parašė Baran
biggie rašė:Svaigimo jausmas kazkiek pasitvarko, bet siaip pregabalinas tau gal ir gerai tokiu momentu, kol escitalopramas prades veikt (jei prades).

Tai taip, tik jis man padeda.
Tik idomu ar tas Escitalopramas prades veikti, nes 7 dienas vartuoju ir jokio pagerejimo, tai jau toks nusivylimas kazkiek. Gydytoja pasake toliau po 10 mg gerti.
Idomu po kiek laiko man didinti ir po kiek mg .., ar iskart prie 20 mg veliau pereiti ar 15 mg vartoti?
Parašė Baran
#417377 Dar klausimas, ar galima iskart mesti Pregabalino 600 mg ar reikes palaipsniui mazinti? Ar yra koks Pregabalino nutraukimo sindromas?
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Baran rašė:Dar klausimas, ar galima iskart mesti Pregabalino 600 mg ar reikes palaipsniui mazinti? Ar yra koks Pregabalino nutraukimo sindromas?

Teko taip daryt karta, nerimas ir irzlumas pasireiske, bet net arti to nesiekia, kai teko su lorazepamu trumpam atsisveikint.
Parašė Baran
Mersas rašė:Nerimas gali buti ir nuo ecitalopramo

Va man tas pastovus aktyvinimas ir nerimas, kad nepadeda Pregabalinas. Viduj visada neramu man, atrodo, kad bedavyra kazkokia. Siuo metu Escitaloprama vartuoju 9 diena po 10 mg, bet vistiek tas nerimas, aktyvinimas yra stiprus, kiek man laukti?
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
Baran rašė:
Mersas rašė:Nerimas gali buti ir nuo ecitalopramo

Va man tas pastovus aktyvinimas ir nerimas, kad nepadeda Pregabalinas. Viduj visada neramu man, atrodo, kad bedavyra kazkokia. Siuo metu Escitaloprama vartuoju 9 diena po 10 mg, bet vistiek tas nerimas, aktyvinimas yra stiprus, kiek man laukti?

Velniai žino,organizmai skirtingi. Aš duočiau porą mėnesių. Jeigu netiks, bandyk mirtazapiną. Gan gerai nerimą tvarko
Parašė Baran
#417575 Labas, nuo rytojaus nevartuosiu Pregabalino, nes man jis nenuima nerimo net 600 mg geriant. Siaip iskart jis turi veikti? Nes as kai pradedu ji vartuoti jis neblogai nerima nuima, bet savaite praeina ir jis man nebeveikia, ar ji reikia gerti ilgai, kad poveikis nuo nerimo pradetu veikti?
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Baran rašė:Labas, nuo rytojaus nevartuosiu Pregabalino, nes man jis nenuima nerimo net 600 mg geriant. Siaip iskart jis turi veikti? Nes as kai pradedu ji vartuoti jis neblogai nerima nuima, bet savaite praeina ir jis man nebeveikia, ar ji reikia gerti ilgai, kad poveikis nuo nerimo pradetu veikti?

Man tas pats, geriu 600mg ir nlb zinau ar veikia, todel kas antra-trecia diena nusiimu po tablete. Galbut nusipirksiu siek tiek 75mg, nenoriu organizmui soko duoti.
Parašė Baran
#417631 Zodziu vakar negeriau Pregabalino, iskart meciau, vartojau 600 mg, sugalvojau mest, nes man mazai ka jis padejo, net 600 mg, tai pasakysiu taip - vakar jau prastai pasidare, bet galvojau su Xanaxu nuims ta nutraukimo sindroma, kazkiek padejo, bet siandien atsikeliau, tai baime, zmoniu baime, atviros erdves baime, panika, panikos priepuoliai, nerimas, kad negalejau nieko veikti, nei susikaupti, nei bendrauti, mintys trukinejo ir dar daugiau visokiu š.... Zodziu neistveriau, tai ryte isgeriau 225 mg ir Lorazepamo 2.5 tablete. Vistiek yra stiprus nutraukimo sindromas metant Pregabalina. Depresija iskart, bet tas baimes jausmas, nesuvokimas kas aplinkuj darosi, diezorentacija kazkokia.. Tai dabar noreciau as jo nevartuoti, bet kokia schema ji mesti, kad taip blogai nebutu? Rades buvau internete, kad per viena savaite ji galima mest. Man atrodo nesamone, gal reikia daugiau laiko. Nezinau as. Nenoriu ji vartuoti del svorio!
Parašė Baran
#417632 Kai ka radau internete:

Vartojimo nutraukimo simptomai
Nutraukus trumpalaikį ir ilgalaikį gydymą pregabalinu, kai kuriems pacientams atsirado nutraukimo
simptomų. Minimi tokie fizinę priklausomybę primenantys reiškiniai: nemiga, galvos skausmas,
pykinimas, nerimas, viduriavimas, gripo sindromas, nervingumas, depresija, skausmas, traukuliai,
pernelyg stiprus prakaitavimas ir svaigulys.

Todel rasoma, kad ilgalaiki ir trumpalaiki gydyma Pregabalinu rekomenduojama nutraukti palaipsniui, rasoma, kad per viena savaite.

Kazin ar pavyks man ji nutraukti, nes nutraukimo sindromas gana stiprus.
Parašė Baran
#417683 Zodziu nezinau kaip gausis mest Pregabalina, siandien, neseniai isgeriau 75 mg ( dar gydytoja israse Gabapentina 400 mg nakciai del nugaros, juosmens ir kojos skausmu ), Gabapentino kai vakar isgeriau, tai siandien is pacio ryto nebuvo tokio stipraus nerimo, baimiu, tai Pregabalino bandziau negerti, bet apie 14:00 - 15:00 atsirado baimes jausmas, nerimas, toks stiprus, kad negalejau galvoti, del nerimo pradejo sukti pilva, viduriavimas. Cia daugiau nuo baimes ir nerimo taip atsitiko. Teko isgerti Pregabalino 75 mg.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#417686 Jei vartoji gabapentina, tai pregabalino nera tikslo vartoti. Tai tas pats vaistas tik mg kiti.