- 2021 09 02, 17:29
Sveiki,va va butent tie balsai aprimtu taip tas svarbiausia.o tikrai visa kita antroj vietoj jus teisus.Beje siand buvo mokykloj,tai jam nuo įtampos streso nerimas aišku mokykla nauja gimnazija tai paskutinėj pamokoj pasijauti blogai dėl haloperidolio jam verčia akis ir galva išėjo iš klases išgėrė ciklodolo ir lauke kol praeis labai susinervavo gryzes sako mama nekenčiu haloperidolio as jo nebenoriu nebegersiu beveik vergdamas,kaip man reiks taip mokytis aš daugiau nebegersiu jo labai isigandau,nežinau ka dabar o pas daktare tik 13d.bet kaip įdomiai kai jis buna namie ramiai ir šalutiniu beveik nebuna o jai biski streso įtampa o gal pervargsta ir va jam kai buvo atostogos tai retai taip buvo o kai lanke teatrą ar mokykla ir va kodel taip? Nezinau ka daryti net dar pirmad susitariau su aukletoja sukvies visus mokytojus jog supažindinsiu su liga jo,ir aišku, kaip gydytoja minėjo reikes derinti gal dėl jo mokslo kazka kad palengvintų krūvį ar mažiau pamokų ir pan ,tai reikes irgi kalbėtis.bet nesinori kad ir atsiliktų vaikas ,bet su tokiais šalutiniais tai tikrai mokytis ne kazka.taip butent bendravimas įtampa stresas ir va.na labai tikiu jog jam gerės ir toliau ir pamažu nuimines haloperidoli.
Astronautė-Myška rašė:Man pakėlė iki 15mg.
Ir kaip jums su arispa 15mg?ar jaučiate kokius šalutinius?

Buvo iškart minčių, kad korona.
Bet pas mus gyvenusi teta darėsi testą. Neigiamas. (skrido į JAV) 

o jus ir jusu klubas mane labai gelbsti,tad labai dekinga jums uz bendravimą ,kiekviena info daro mane stipresne .
O kovidu kada sirgai ar sunkiai?