Moderatorius: signs

Parašė AuksinisVejas
#417349 Ar kam nors dar buvo užkietėję viduriai nuo venlafaksino? Nuo to, kai pradėjau vartoti, atsirado ši bėda ir nepraeina..vartoju vaistą jau apie 5 mėn. Negi vėl reiks keisti.. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė signs
#417369 Kam keisi :D ir man buna uzkieteje, nes zoloft ir trintellix geriu, 2 ad. Arba darzoviu kokteilis geras toks, as pvz netoleruoju laktozes, tai pieno isgeriu ir pramusa. Buna kad ir ilgiau neinu i wc, bet vistiek gi issitustinsi
Parašė tamsumos
#417383 Pasitark su gydytoju, tikrai negerai, kai tiek laiko negali prašikt.

Dabar dėl brain zapsų. Bandau kas antrą dieną gert po 37.5 mg venlafaxino, nes nervina į dar mažesnes dalis trupinius dėlioti metant. Skaičiau, kad nuo brain zapsų kai kuriems maisto papildai padeda ir vitaminai. Omega 3, magnis, B. Gal yra taip žaidusių?
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
AuksinisVejas rašė:Na, pas mane rimtesnė problema, kai kartą į savaitę ar rečiau ir su skausmais, tai sakyčiau nenormalu ir reikia keisti..

Nebandei magnio? Biomagnesium 500mg (arba daugiau) gan atlaisvina tuos dalykus
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
tamsumos rašė:Pasitark su gydytoju, tikrai negerai, kai tiek laiko negali prašikt.

Dabar dėl brain zapsų. Bandau kas antrą dieną gert po 37.5 mg venlafaxino, nes nervina į dar mažesnes dalis trupinius dėlioti metant. Skaičiau, kad nuo brain zapsų kai kuriems maisto papildai padeda ir vitaminai. Omega 3, magnis, B. Gal yra taip žaidusių?

Gėriau 300 mg. Per dvi savaites nuėmė. 150 mg, 75 mg, įvedė cymbaltą, diazepeks. Galvą skaudėjo. Greit manau susitvarkė.
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
LBJ rašė:
AuksinisVejas rašė:Na, pas mane rimtesnė problema, kai kartą į savaitę ar rečiau ir su skausmais, tai sakyčiau nenormalu ir reikia keisti..

Nebandei magnio? Biomagnesium 500mg (arba daugiau) gan atlaisvina tuos dalykus

Magnio? Tikrai? Oooo. Ačiū. Turiu didelę bėdą :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Sklandantis

Rusiškam forume skaičiau, kad žmonės, kuriems kyla ši problema, naudoja laktuliozę (Duphalac).
Taip pat reiktų sumažinti gyvūlinio maisto, valgyti daugiau augalinio - vaisių, daržovių. Sėlenos irgi labai gerai.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#418325 Jo, tie zalieji kokteiliai irgi veikia. Tai jei i ji dar magnio isidet... Phfew vaikyti.
Parašė tamsumos
#418457 Dar žaidžiu su venlafaxino numetimu. Jį visiškai nuėmiau, dabar geriu po 5 mg escitalopramo maždaug kas antrą dieną dėl brain zapsų. Šiaip jau nusibodo tas žaidimas, tai viliuosi, kad brain zapsai ilgai nesitęs. O tada jau galėsiu bandyt fluanxolį numest ir būti švari.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
tamsumos rašė:Dar žaidžiu su venlafaxino numetimu. Jį visiškai nuėmiau, dabar geriu po 5 mg escitalopramo maždaug kas antrą dieną dėl brain zapsų. Šiaip jau nusibodo tas žaidimas, tai viliuosi, kad brain zapsai ilgai nesitęs. O tada jau galėsiu bandyt fluanxolį numest ir būti švari.

As taip pat dariau. Escitaloprama visiskai nesunku mesti
Parašė tamsumos
biggie rašė:
tamsumos rašė:Dar žaidžiu su venlafaxino numetimu. Jį visiškai nuėmiau, dabar geriu po 5 mg escitalopramo maždaug kas antrą dieną dėl brain zapsų. Šiaip jau nusibodo tas žaidimas, tai viliuosi, kad brain zapsai ilgai nesitęs. O tada jau galėsiu bandyt fluanxolį numest ir būti švari.

As taip pat dariau. Escitaloprama visiskai nesunku mesti

Tavo patarimo ir klausiau!

Dabar gal 3 ar 4 dienas negėriau visai antidepresantų, nes kaip ir atsitraukia brain zapsai, džiugu. Tik kad nuo 2 taurių vyno vakar gerokai apsvaigau. Matyt, per didelė apkrova smegenims negauti AD ir tvarkytis su alkoholiu.
Vartotojo avataras
Parašė Sklandantis
#422243 Ar kam nors po venlafaxino nutraukimo buvo taip, kad pradėjus vėl gerti jis jau nebeveikė. Arba suveikė, bet prie žymiai didesnės dozės nei anksčiau. O gal teko keisti į kitą AD, tada į kokį?
Parašė Amelia
#426078 Sveiki, gal kas keitė paroxetiną į venflaxiną? Nes dabar buvo 50mg paroxetino, bet klinikoje keistų į venflaxine. Kai sakiau, kad nežinau ar noriu, padidino iki max dozes 60mg paroxetino. Gal kas keitėt? Ir ar buvo geresnis poveiktis? Man sunki psikartojanti depresija. Bandyti escutalopramas ir zoloftas ir gal dar kažkas. Paroxetina ilgiausiai veikė pas mane. Bet gydytojai dar rekomenduoja keist.