- 2021 09 04, 10:50
Sveiki, turiu tokį keistą nemigos sutrikimą, jog negaliu atsipalaiduoti ir užmigti su savo vyru, miegu negiliu miegu na ir tiesiog atsikeliu visiškai nepaiilsėjus. Žinot kai yra ta atsitiktinė nemiga, kai žmonės pvz neužmiega svečiuose, ar viešbučiuose, bet jiems tai trunka max savaite, o man dėja tai trunka du metus..tai va, bet kaip jo nėra, miegu giliai po 10 valandų.(Su santykiais miegas tikrai nesusijęs, jie puikus) Tai kankinuosi daug metų, jaučiu tokią itampą, kad galiu sakyt nepadeda nei vieni vaistai, apie bendzus net nekalbu, nes iš kart surakina miego paralyžius, dėl to, kad kunas neatsipalaidavęs, o jie migdo, tad jų vartoti negaliu.
Tai mano kelias- vaikštau pas psicholus, kad susitvarkyčiau šitą PSICHOLOGINŠ sutrikimą, o pas psihiatrus, kad duotų kažką nuo ko miegočiau. Bandžiau, tritico, kvetepiną, truxali, ir nuo visko labai pykino, buvo žiaurūs šalutiniai.. dakataras išrašė man ALGOMELATIN bet jie man nieko nedaro, toliau kankinuosi. Mirtazopino nenoriu, nes žinau, kad svoris labai auga.. tai žodžiu ir jis man sako- nu tai jūs jau viską išbandėt daugiau vaistų nuo NEMIGOS NĖRA. Gal jūs mane apšviesit ir turėsit kažką pasiūlyti? nes netikiu, kad daugiau AD nėra kurie mane atpalaiduotų??...
AČIŪ, pasisakiusiems.
Tai mano kelias- vaikštau pas psicholus, kad susitvarkyčiau šitą PSICHOLOGINŠ sutrikimą, o pas psihiatrus, kad duotų kažką nuo ko miegočiau. Bandžiau, tritico, kvetepiną, truxali, ir nuo visko labai pykino, buvo žiaurūs šalutiniai.. dakataras išrašė man ALGOMELATIN bet jie man nieko nedaro, toliau kankinuosi. Mirtazopino nenoriu, nes žinau, kad svoris labai auga.. tai žodžiu ir jis man sako- nu tai jūs jau viską išbandėt daugiau vaistų nuo NEMIGOS NĖRA. Gal jūs mane apšviesit ir turėsit kažką pasiūlyti? nes netikiu, kad daugiau AD nėra kurie mane atpalaiduotų??...
AČIŪ, pasisakiusiems.

aš visam pasauliui tai pasakoju, o visi žiūri į mane kaip į nesveiką, kaip tu čia negali su savo vyru užmigti, o be jo miegi.. Ir as net nekalbu apie miegojimą kartu.. mes nemiegame du metus lovoje, aš noriu užmigti kitame kambaryje.. su ausų kimštukais.. ir prišeršta vaistų,.. bet net šita kombinacija nepadeda, tai patikekit iš proto einu.. negaliu tiesiog kunas neatsipalaiduoja, aš jaučiu, kad kažkas namie ir mane tai erzina, bet čia labai sunkus man psichologinis sutrikimas..niekam to nelinkiu, nes aš net šuns negaliu turėti, nes juk neužmigsiu kai jausiu kad gyvybė namie.. apie vaikų turėji,ą net nešneku.
dažniai žmonėms kaiptik maloniau kartu su kažkuo miegot, o čia va..atvirkščiai. Bet vistiek išbandyčiau melatoniną ar mirtazapiną. Tie tikrieji AD tai kol suveiks tai dar didesnė nemiga bus.
nes jis juk antidepresantas.. ką turi omenyje tikrieji AD?