- 2021 09 16, 15:02
Deividas rašė:Nu žiūrėk, man rispoleptas tai gerai nerimą nuimdavo, bet irgi zombiu padarydavo, svorį man jis irgi labai augino (labiausiai iš visų). Bet dėl diagnozės tai nesamonė biškį. Paranoidinė šizofrenija tai yra... visai kas kita. Teko vasaros g. bendraut su par.šizofrenija sergančiais. Tai ten vaje kokie simptomai... irgi garsai ir balsai ir derealizacijos žiaurios ir disociatyvas t.t. Na tau kažkiek derealizacijos irgi yra, bet bent balsų/garsų kiek supratau nebuvo.
Man daugiausiai psichozes budavo, bet po keliu psichoziu irase " paranoidine sizofrenija ", nesutinku su diagnoze, bet yra kaip, yra. Tai va, as ir gi girdejes ir kai gulejau su vienu pacientu, tai jis vartojo Rispolepta, tai kiek prisimenu, lyg tai per savaite ar savaite su puse priaugo + 6 kilogramus, tai ka galima sakyti tuo paciu ir apie ta Rispolepta. Gal yra kam neauga, gal yra kam auga, bet as visada linkes esu i virs svori, o cia plius tabletes ir kaip ant mieliu auga svoris. Man svoris ir gi yra labai didele problema, tas virs svoris klampina dar i didesne duobe. Gal bandysiu pasiprasyt koki Cisordinoli is tipiniu neuroleptiku.