Moderatorius: signs

Parašė Baran
#415051 Siaip Melatoninas mane uzmygdo geriau nei kokie neuroleptikai ar raminantys,bet ziuriu vįs didesnes kartais dozes reikia, vakar 2 mg isgeriau, pragulejau labai ilgai, tada dar 2 mg suvartojau ir po kazkiek laiko uzmygau. Bandau apsieit be tu neuroleptiku, kurie tik " bukina, darzovina ir t. t.", pasidarai " zombiu tikru". Pavyzdziui as pries antipsichotikus, ne man jie.
Parašė Ramunyte
#417159 Sveiki,nežinau kur rašyti,o gal jus ka nirs žinote apie Griffonia 5-HTP 100mg maisto papildus?
Parašė Baran
#418103 Sveiki, ar Jums yra kokiu nors salutiniu nuo Melatonino? Kita diena tokio nerimo / aktyvavimo nebuna Jums?
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#418113 Tikrai ne. Geriu 20mg melatonino + 50mg agomelatino, tai tikrai daug. Jokiu salutiniu
Parašė Baran
#418190 Sveiki, mane tai kazkodel pykina, galvoju, kad nuo Melatonino, nes salutiniuose parasyta, kad gali pykinti. Pastoviai pykina.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#418198 Jei ir pykintu, tai iskart isgerus tik. Per pora valandu organizme jo nebera. Tikrai ne nuo jo.

Daznai pykina nuo nerimo. Mane beveik kasdien
Parašė Baran
#418966 As paskaiciau, kad Melatoninas turi salutiniu poveikiu, tokiu kaip: pykinimas, viduriavimas ( man kiekviena diena taip buna ). Kai kur rasoma, kad gali sukelti ir nerima, irzluma ir t. t., kita diena gali aktyvinti. Maksimali doze: 6 mg. As jau daejes iki 11 mg, nes maziau nemygdo, neuzmiegu. Dabar galvoju, gal man ir nuo Melatonino taip yra.
Parašė Baran
#418967 Be Melatonino as neuzmiegu, nors ir Leponexa, Gabapentina, Spitomina ir Propranololi nakciai geriu. Nezinau kodel, bet tik jis uzmygdo mane, bet 11 mg yra labai daug, mano manymu. As atsikeliu su tokiu nerimu ar aktyvinimu ir taip iki vakaro, kol neuzmiegu.
Parašė Baran
#418968 Nebent vel bandyti Trazodona, kokiu 50 ar 100 mg, kitaip be sansu, esu bandes Leponexo 150 mg - 200 mg, vistiek neuzmiegu, tik jauciausi ant tiek prislopintas, bet uzmygt niekaip neejo.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#418969 Tikrai ne del melatonino. O pries miega propranololio gert negalima, nuo jo nemiga gali buti
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#418970 Maksimalios dozes melatoninas neturi. Nera tokiu tyrimu, kur istirta, kiek butu pavojinga. Pvz agomelatoninas, kuris dar stipresne versija melatonino, israsoma 50mg (kiek as ir geriu), plius 20mg prailginto melatonino. Tai del 11mg tikrai nera tau cia visos pasaulio bedos. pykina ir viduriuoja nes greit uzkelei escitaloprama ir/arba clozapina sumazinai
Parašė Baran
#419163 Zodziu, ka as galiu pasakyti, negeriau as trys dienas Melatonino, geriau Trazodona 100 mg nakciai, nebuvo tokios baimes, nerimo, nesuko pilvo ( nebuvo viduriavimo ), panikos nebuvo, bet viena problema, kad susikoncentruot sunku, labai paastrejo klausa, todel vakar negeriau nakciai, o isgeriau Melatonino 1 mg, siandien klausa nepaastrejus, bet nerimas ir baime yra, tai galiu pasakyti, kad man nuo Melatonino salutiniai yra. Trittiko buciau ir vakar geres, bet labai klausa astreja man nuo jo. Eisiu antradieni pas gydytoja, kazka galvosim. Miegu prastai ir su Melatoninu ir, su Trazodonu.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#419168 Tikrai tikrai ne nuo melatonino. Tiesiog trazodonas apramino tave, del to to nerimo maziau jautei. 100 mg jau nera miego doze, o antidepresantine. O suastrejus klausa ir man nuo jo buvo, mes irzlus pasidarai, manau del adrenerginiu receptoriu blokados.

O siaip tsi man gaila tavo receptoriu smegenu, kad taip daznai vaistus ir ju fozes keiti. Gali tau detoksikacijos reikti nuo to. Negalima taip. Klinikinese rekomendacijose yra parasyta, kad siuloma 1 pakeitimas per du menesius. Tai jei pakeli doze ar pridedi nauja vaista, turi 2men taip buti, kad paziureti kaip vaistas is tikruju tave veikia. Per ta laika praeina salutiniai ir atsiranda vaisto efektyvumas.

Kaip pavyzdi galiu duot save - nutraukus risperidona 2,5men kasdien stiprios migrenos kamavo. Receptoriai nenusireguliuoja taip greitai. Jei nori greito efekto, tai nebent heroinas...
Parašė Baran
#419176 Parasyta 50 - 100 mg vartuojant miegui, o 150 mg jau depresijai gydyti. Rusijoj zmones vartuoja miegui ( kada sunku uzmygti ), buna nekiekviena diena. Man nuo Melatonino ir gi salutiniai yra, net instrukcijoje yra parasyta, kad gali buti salutiniai. As visiems vaistams esu jautrus. Man nuo Trazodono galva truputi sukosi, apsvaigimas buvo. Del baimiu ir nerimo jis gerai veikia, net raminamuju vakar negeriau. Buciau ji toliau geres, bet mane nervina garsai, atrodo labai garsiai kai namuose ka nors daro, bet jeigu pavyzdziui kur nors reikia eiti, tai jis man socialine fobija normaliai aptvarko, aisku dar kokia tablete raminanciuju reikia isgerti, nes gali panikos ataka prasidet.

Kai daug kartu gulejau ligonineje ( 14 kartu ), tai nei karto neparinko per menesi ir daugiau vaistu, as nezinau, kitiems ir haloperidoli duoda " sizikams " ir jie dziaugiasi, jiems gerai, o mane ant tiek uzbukina sitie neuroleptikai, tai gulejau ir ligoninej, ir namuose, nieko neveikiau, o tik i lubas ziurejau, ir valgiau ( daugiausia ligoninese valgiau ). Sito as niekaip nesuprantu del vaistu parinkimo.

Apie metus su puse geriau Paroksetina ir Fluanxoli, susiradau kazkaip darba, vaiksciuojau darbe, visu bijojau, bijojau kalbeti, matesi ant manes, kad kazkuo sergu ( as taip manau ), nes suletejusi reakcija, nerimavau pastoviai, atsikeli ir jau toki nerima jauti, jauduly, kad reikia eit i darba, o dar kai pastoviai miegot norejau, atsikeli kazkoks nepailsrjes, kavos kiek gerdavau, tai jokio poveikio nejauciau ( kai pvz.: dabar atsigeri ir jau stiprus nerimas ). Tada buvo kitaip, ar nuo Paroksetino, ar nuo Fluanxolio mane kava neimdavo ( tada ir benzodiazepinu nevartojau, cia buvo mazdaug pries metus su puse ir gi ). Tai va kaip as jausdavausi, man i darba kai reikejo, tai kai i pragara. Zodziu, norejau pasakyt tuom, kad as nezinau, kaip per menesi, o buna net per dvi ar trys savaites, kaikuriems ligonineje parenka vaistus.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#419186 ne-i-ma-no-ma, kad nuo melatonino butu nerimas. Taskas. Kad raso lapelyje, tai suraso viska tam, kad jeigu netycia atsirastu kazkoks dalykas, kad neprisiteistu pinigu is gamintoju. bet tikrai ne-i-ma-no-ma!