"The key to being happy isn't a search for meaning. It's to just keep yourself busy with unimportant nonsense, and eventually, you'll be dead."
Moderatorius: signs
- 2021 09 21, 12:42
Nerimui efektyvesni SSRI grupes vaistai negu SNRI.
- 2021 09 21, 12:43
Trumpu laikotarpiu visad pradejus pablogeja. O jeigu po menesio-dvieju nepasitaiso sveikata, tai tada reik daryti isvadas kazkokias. Gydytoja zinos ka daryt
Noryte rašė:Pasimetus dabar, ar vaistų keitimas man blogiau nepadarys
Trumpu laikotarpiu visad pradejus pablogeja. O jeigu po menesio-dvieju nepasitaiso sveikata, tai tada reik daryti isvadas kazkokias. Gydytoja zinos ka daryt
"The key to being happy isn't a search for meaning. It's to just keep yourself busy with unimportant nonsense, and eventually, you'll be dead."
- 2021 09 21, 12:43
deja, kito budo kaip bandyti ir ziureti - nera.
- 2021 09 21, 13:26
Ačiū už atsakymus. Manau klaidą padariau, kad nepabandžiau sertralin padidinti dozės nuo 75 mg iki 100 mg, (gal būtų padėję), o dabar juos nutraukinėju ir Cymbalta pradėjau. Man pagrindas ir buvo paaštrėję panikos atakos ir somatiniai sutrikimai.
- 2021 09 21, 13:42
na, nuo somatiniu cymbalta efektyvesne. Panikas atakas irgi gydo. Tai nebutinai klaida, o gan logiskas sprendimas, jeigu viena grupe vaistu neveikia - bandyti kita.
- 2021 09 21, 17:52
Pastebejau kad organizmas pripranta prie 30mg dozes, jau pietum iseina numigti. Noreciau kad labiau aktyvintu, gal nuo 60mg bus geriau.
- 2021 09 22, 17:09
[quote="Noryte"]Sakykit o jūs geriat cymbaltą ar generinius vaistus? Dabar aš nusipirkau cymbaltą 30 mg mokėjau virš 12 eur, o generiniai kainuoja virš 4 eur. Dabar iš Sertralino pereinu į Cymbaltą ir jeigu tiks jie man tai galvoju ar pirkt generinius ar Cymbalta ?[/quote
Ligoninėj gėriau duloksetiną. Nuėjau į vaistinę, prašau cymbaltos. Pirmą kartą imkit tą ką siūlom, davė dulsevia. O jau sekantį kartą , po mėnesio, ką noriu. Cymbalta nekompensuoja. Žiūrėsiu kainas. Jo, 60 mg.
Ligoninėj gėriau duloksetiną. Nuėjau į vaistinę, prašau cymbaltos. Pirmą kartą imkit tą ką siūlom, davė dulsevia. O jau sekantį kartą , po mėnesio, ką noriu. Cymbalta nekompensuoja. Žiūrėsiu kainas. Jo, 60 mg.
F 33.1
- 2021 09 28, 20:11
Šiandien pirma diena, kai likau jau tik su Cymbalta 30 mg, nutraukiau sertraliną. Gal tik sutapimas, bet šias dienas savijauta ne kokia, galva svaigsta ir taip ne kas, jaučiu 30 mg Cymbaltos neužteks reiks didint iki 60 mg. Gydytoja ir minėjo, kai paskyrė Cymbaltą kad gal reiks 60 mg. Dar palauksiu kelias dienas jei sveikata negerės reiks su ja pasikonsultuot. Norėjau paklaust kas 60 mg vartojat, kaip jaučiatės?
- 2021 09 28, 20:19
Aš iškart nuo 60 pradėjau, jaučiu tikrai blogiau nebus tau.
Noryte rašė:Šiandien pirma diena, kai likau jau tik su Cymbalta 30 mg, nutraukiau sertraliną. Gal tik sutapimas, bet šias dienas savijauta ne kokia, galva svaigsta ir taip ne kas, jaučiu 30 mg Cymbaltos neužteks reiks didint iki 60 mg. Gydytoja ir minėjo, kai paskyrė Cymbaltą kad gal reiks 60 mg. Dar palauksiu kelias dienas jei sveikata negerės reiks su ja pasikonsultuot. Norėjau paklaust kas 60 mg vartojat, kaip jaučiatės?
Aš iškart nuo 60 pradėjau, jaučiu tikrai blogiau nebus tau.
- 2021 10 01, 09:42
Pradet visada reikia nuo 30mg. Man sake gyd kad cymbalta stiprus ad ir salutiniai stiprus, tai kad mazesnis pasalinis poveikis butu ir priprastu organizmas lengviau reik pradet nuo mazesnes dozes, as po 2 sav perejau prie 60mg ir viskas puikiai. Tik pradzioj su 30mg jauciaus taip prastokai, irgi kaip sakot ir galva svaigsta ur silpna ir depresija lyg paastrejus buvo, db normaliai.
- 2021 10 01, 11:40
Man ir su 60 prastokai, bet aš jau neapsikraunu tom paieškom bevaisėm, reik pratintis gyventi su tokia savijauta kokia yra
- 2021 10 01, 12:12
As nezinau kokia tavo simptomatika,bet man didziausiau problema mieguistumas. Uzmiges prie vairo,viena karta tragiskai,buvo avarija. Uzmiegu aktyvu darba dirbdamas ... as su tokias simptomatika nesitaikysiu ir nesipratinsiu gyventi. Laimei yra modafinilas. Sekantis taikinyje pabandymui polisant (waxik),tik brangus velniskai 400eu menesiui.
As cymbalta jungiau prie brintellix. Iskarto pradejau nuo 120mg. Galiu pasakyti pfff,jokio efekto.
Mmdzhey rašė:Man ir su 60 prastokai, bet aš jau neapsikraunu tom paieškom bevaisėm, reik pratintis gyventi su tokia savijauta kokia yra
As nezinau kokia tavo simptomatika,bet man didziausiau problema mieguistumas. Uzmiges prie vairo,viena karta tragiskai,buvo avarija. Uzmiegu aktyvu darba dirbdamas ... as su tokias simptomatika nesitaikysiu ir nesipratinsiu gyventi. Laimei yra modafinilas. Sekantis taikinyje pabandymui polisant (waxik),tik brangus velniskai 400eu menesiui.
As cymbalta jungiau prie brintellix. Iskarto pradejau nuo 120mg. Galiu pasakyti pfff,jokio efekto.
Teisingumas be gailescio,gali buti labai ziaurus.
- 2021 10 01, 13:52
O kur tu gauni Modafinila ir kiek kainuoja? Lietuvoje nerandu kur nupirkti. Klausimas dar, kas tas Polisant ( Waxik )?
Graikas rašė:Mmdzhey rašė:Man ir su 60 prastokai, bet aš jau neapsikraunu tom paieškom bevaisėm, reik pratintis gyventi su tokia savijauta kokia yra
O kur tu gauni Modafinila ir kiek kainuoja? Lietuvoje nerandu kur nupirkti. Klausimas dar, kas tas Polisant ( Waxik )?
- 2021 10 01, 16:15
As gaunu jo nelegaliai.
O pitolisantum (wakix) yra vaistineje. Kaina 413 eu uz 30tbl jis stimuliuoja histamina.
Kai kurios vaistines uzsako ir modafinilo.
O pitolisantum (wakix) yra vaistineje. Kaina 413 eu uz 30tbl jis stimuliuoja histamina.
Kai kurios vaistines uzsako ir modafinilo.
Teisingumas be gailescio,gali buti labai ziaurus.