Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Deividas
Baran rašė:Sveiki, nu ka, atsikeliau siandien ir vel tas jaudulys ar, tai nerimas, ar baime, ar sujaudinimas pats nezinau. Trecia diena geriu po 15 mg Escitalopramo ( nutariau pabandyt toliau gert po 15 mg ). Isgeriau ir Lorazepamo 2.5 mg - nepadejo, isgeriau 0.25 mg Xanaxo - truputi tik padejo, bet baime ( net jauciu kojose kazkoki susijaudinima ar baime ) isliko. Gal man tikrai serotoninis sindromas? Gal per daug Escitalopramo? Leponexo nakciai geriau 100 mg ( 8 dienos buvo vakar ). Nezinau kur pasiskusti, issilieti, tai rasau cia :( Grynai blogai jauciuosi. Cyclodolio negeriau siandien.

Nesijaudink, tau tikrai ne serotoninis sindromas. Išmesk tą durną mintį iš galvos. Kaip biggie aiškino, šitas sindromas gali būt tik kai maišai su MAOI su SSRI antidepus. Plius temperatūros turėtum 39-40. Jei tikrai vartoji MAOI ir turi temperatūros tada kreipkis į greitają, bet abejoju ar tau taip yra.. Jeigu energetinių gėrei, tai net nėr ką šnekėt :D išgerk Xanax XR 0.5 ir pusę dienos bus gerai.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#418626 Ne tik su MAOI, tikrai yra atveju ir be ju, bet vistiek turi vartoti kelis serotonerginius preparatus max dozemis.

O siaip xanax ir lorazepamo nemaisyk, tik blogiau prisidarysi sau. Geriau jau 2 ar 1.5 tab lorazepamo gerti.

Jeigu taip bijai, kad serotoenerginis sindromas, tai vaziuok i priimamaji ir pasakyk savo baimes. Padarys kardiograma, paziures gal kazkas ne taip.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
LBJ rašė:Ne tik su MAOI, tikrai yra atveju ir be ju, bet vistiek turi vartoti kelis serotonerginius preparatus max dozemis.

O siaip xanax ir lorazepamo nemaisyk, tik blogiau prisidarysi sau. Geriau jau 2 ar 1.5 tab lorazepamo gerti.

Jeigu taip bijai, kad serotoenerginis sindromas, tai vaziuok i priimamaji ir pasakyk savo baimes. Padarys kardiograma, paziures gal kazkas ne taip.

Aš pamenu man taspats būdavo kai labai bloga sveikata būdavo. Prisigalvodavau tūkstančius ligų. Tai ser.sindromas, tai skydliaukės hypertirozė, tai hormonai, tai cista smegenų ir t.t. Ir kai visada supranti, kad eilinį kartą nervai, o ne kitos ligos.. Hipochondrija totali. Tai tikėkimės ir tau taspats Baran. Bet dėl ramios galvos gali nuvaryt į priimamajį. Aš pamenu jaudinaus kai 8 metus vartojau po 30mg paroksetino. Bet daktarė nuramino kad tikrai joks ne serotoninis sindromas.
Parašė vitamin9
#418787 As gerdavau cipralexa su mirtazapinu,meciau net nepajauciau,nors mirtazapinas mane gerai veike.
kaip jis siaip antidepresantas kaip vienas? ai buvo dave man kazkada jo su nerimu tai 3 menesius susilenkes vaiksciojau ten pilva bakterijas zarnas nezinau ka padare bet sujauke gerai kad sakau susilenkes su skausmais menesiais bet reik geresnes busenos gerti. man tos daktares kartais idomios,jei matai kad zmogui negerai,duok raminanciu 2 savaitem kol isivaziuos ad nes lomks kaikuriu ad tai nejuokingos o jei ir taip nuo nerimo mirsti o jie ten dar 5x blogiau padaro poto visas kunas griuna vietoj to kad laimingas vaikstinetum ir automatiskai pozityviau galvotum o nebloga visai gerai jauciuosi,aisku nuo raminanciu,bet tikrai geriau nei susirietus drebanciam sedet tai cia taspats kas numirt tam laikui. laikas eina tik tak. nezinai kada mirsi ir kaip o cia zaist del vaistu oj vienus pagersi oj priprasi,durniu laivas. svarbu gyvent butu galima cia numeris vienas prioritetas o ne ka ir kiek geri,svarbu pozytivus rezultatas.
Parašė Baran
#418948 Sveiki, geriu 10 dienu po 15 mg Escitalopramo. Ant tiek blogai, kad niekur neiseinu, nes nerimas, baimes stiprios, neturiu jau Lorazepamo, tai vartuoju Xanax, bet, kad ir tas nenuima situ dalyku. Delnai prakaituoja, nezinau kur detis. Viduj tokia neapsakoma baime. Zinau, kad 10 dienu, tai yra labai mazai, bet kodel man taip sunku? Ar, tai salutiniai, ar, tai man atrodo, kad Escitalopramas visiskai neveikia, geriu kaip " placebo ", visiskai jokio poveikio, kai anksciau vartuojau Paroksetina, tai iskart jautesi, kad kazka vartoji ( turiu omeny vaista ), o cia dabar geriu kaip tuscias tabletes.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#418950 Uzjauciu, laikykis!
Parašė Baran
LBJ rašė:Uzjauciu, laikykis!

Bet kodel man tokia baime, nerimas? Juk Escitaloprama jau gan senokai pradejau vartuoti tik, kad doze padidino, jau kaip ir turejo salutiniai biski aprimt ir socialine fobija? Gal tiesiog man Escitalopramas visiskai neveikia?
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#418957 Bet tau ji juk visa laika buvo. Tai dar vaistai nepradejo veikti ir/arba doze nepakankama. Reikia laiko, kantrybes. Roma ne per diena pastate
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#418958 Plius tavo kava ir energetiniai tikrai prideda tau nerimo. Man uzvakar taip nuo vieno energetinio OCD uztriggerino, kad dvi dienas merdejau
Parašė Baran
#419007 Sveiki, as labai atsiprasau, kad daug rasyneju, klausyneju. Man ant tiek toks nerimas ar psichomotorinis sujaudinimas, kad nelabai padeda raminamieji, jau nezinojau ka daryt, tai Gabapentino papildomai isgeriau, bet ir tas tokios busenos nenuima. Dabar galvoju, gal man per daug to 15 mg Escitalopramo? Gal cia psichomotorinis sujaudinimas? Anksciau gydytoja buvo sakius, kad gali buti serotoninis sindromas, per daug serotonino ir gali atsitikti taip. Kazkaip letenos prakaituoja ir labai karstos, o kojos atvirksciai saltos. Toks viduj sujaudinimas. Raminamuju isgeriu, tai trumpam, kokiai valandai geriau pasidaro, o po to vel toks sujaudinimas. Dar jauciuosi kaip buciau kokiu gripu sirges. Kai tik prabundu jau tokia busena. Dar per kuna tokie kaip siurpuliukai praeina, daugiausiai perbkaire ranka. Visada jauciu kazkokia gresme ar baime, kad kazkur kazkas blogai, bet is tikruju nera ko jaudintis, nes nera niekur blogai.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#419009 Man panasiau, kad cia tavo ligos simptomatika. Bet jeigu yra faktas, kad antidepresantai tik blogina situacija, tai reiskia tau jie netinka. Tau sizoafektini nustate?

Ir ka turi omenyje, kai sakai psichomotorinis susijaudinimas?
Parašė Baran
#419011 Sujaudinimas, kad jaudulys pastovei. Nezinau net kaip apibudint. Kaip kokia baime jauciu ir pastoviai kai toks sujaudinimas ir viduriavimas. Klozapina po 100 mg jau trecia savaite geriu, tai neturetu taip buti. Tai as nezinau ka ir daryti, jau rasiau gydytojai, kad privaciai ateiciau, nes tikrai nekazka jauciuosi, bet matyt ji dar atostogauja.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#419012 Tai tu jau rasei apie nerima, bet as nesuprantu kur psichomotorika cia? Nes psichomotorinis susijaudinimas yra nuolatinis lakstymas is kampo i kampa, koju kratymas, negalejimas nusedeti vietoj, impulsyvus elgesys is to jaudulio.

Neatsakei apie diagnoze savo, ar sizoafektinis. Nes gali buti sizoafektinio bipolinis ir sizoafektinio depresinis, tai jeigu bipolinis tai tau negalima tiesiog tu antidepresantu gerti ir nuo ju gali tau paastreti stipriai tas nerimas ir atsirasti paranojines baimes