Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#418928 Na aš dariaus kai buvo labai bloga savijauta, tai buvo 11.34. Bet kadangi ribose tai nieko nedarė. Tik pasakė kad laisvasis test. kažkoks yra geras tai nieko tokio. Nors aš nerandu jokio laisvo test., tiktai SHBG ir LAI. SHBG gan žemas, bet ribose. Čia turbūt daktaras laisvą testosteroną įvertino pagal LAI. Bet LAI tai kiek suprantų laisvi androgenai. Tai ... nesuprasi. Ar LAI ir yra laisvasis testas?
Vartotojo avataras
Parašė Egidam
Deividas rašė:Na aš dariaus kai buvo labai bloga savijauta, tai buvo 11.34. Bet kadangi ribose tai nieko nedarė. Tik pasakė kad laisvasis test. kažkoks yra geras tai nieko tokio. Nors aš nerandu jokio laisvo test., tiktai SHBG ir LAI. SHBG gan žemas, bet ribose. Čia turbūt daktaras laisvą testosteroną įvertino pagal LAI. Bet LAI tai kiek suprantų laisvi androgenai. Tai ... nesuprasi. Ar LAI ir yra laisvasis testas?

LAI yra laisvas androgenų indexas, bet kiti vadina laisvu testosteronu. Jo formulė: LAI = Testosteronas ×100/SHBG. Kuo didesnis LAI, tuo geriau. Tik testosteronas ir SHBG turi tais pačiais vienetais būt matuojamas.
Vartotojo avataras
Parašė Egidam
#418933 Dar yra streso hormono, kortizolio tyrimas. Aš dariausi, tai buvo prie viršutinės ribos.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#418935 Na aišku. Šiaip tiek testas tiek LAI gan žemi, žemiau negu viduriukas, ypač testas. Na bet nieko neskyrė, tik tribestan pasiūlė pabandyt. Žinojo apie mano nerimo sutrikimus, tai matyt dėl to ir padarė išvadą, kad čia nervai kalti. Na anyway, reikės ateity dar išsitirt kai nervai aprims. Norėčiau kažkaip kompensuojamą TRT gaut, bet pakol viskas ribose tol nieko neskirs.
Vartotojo avataras
Parašė Egidam
#418937 Dar vakar žiūrinėjau kainas testosterono, tai pigus jis žiauriai, 7€ 1ml vaistinėj, o tokio kiekio TRT užtektų 1.5-2 mėn. Nelegalus dvigubai pigiau, bet kiekis 10ml ir neaišku ką ten susileisi. Aš tai noriu su gydytojo priežiūra, nes gali prisižaist su tais hormonais, tai išvis nežinosi, kas darosi.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#418939 Tai taip, čia tame ir esmė kad su gydytojo priežiūra. Pats nenorėčiau pradėt eksperimentuot. Na bent jau pakonsultuotų gydytojas kaip ir kiek ir kokį naudot, tada galima bandyt. Plius jie gal net receptiniai yra tai žn..
Parašė Graikas
Egidam rašė:Dar vakar žiūrinėjau kainas testosterono, tai pigus jis žiauriai, 7€ 1ml vaistinėj, o tokio kiekio TRT užtektų 1.5-2 mėn. Nelegalus dvigubai pigiau, bet kiekis 10ml ir neaišku ką ten susileisi. Aš tai noriu su gydytojo priežiūra, nes gali prisižaist su tais hormonais, tai išvis nežinosi, kas darosi.

Tu ziurejai sustanon 250,ji reikia leistis kas 14d ir jis niekam tikes,nes labai banguoja testosteronas. Ziurek nebido. Stabiliau,maziau injekciju,jas 10 sav
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
Deividas rašė:
Ieva Mickutė rašė:nu va, ačiū labai, kad pagaliau kažkas atsake. Dar turiu klausima dėl pačio vartojimo, ar yra tikimybė, kad pavartojus ji metus ar du, jis sutvarkys tavo problema? ar jis yra skirtas tik tam tikram laikui? Čia gal tada klausimas ir apie AD, nes žmonės juos vartoja, juk tam, kad pasveiktu, bet kaip pasveikti nuo nerimo, ir būtent tik prieš miegą?
Esmė ta, kad ar kai mesiu gerti lyrica, prasidės vėl tos pačios miego problemos? įdomu, koks vaistas veiktų ne būtent tam tikru laiku, o sutvarkytu tave visam gyvenimui....

Niekas tau tiksliai nepasakys. Bet šiaip tiek AD tiek neuroleptikai yra GYDOMIEJI, o ne tik tam kartui, tai jei viskas laimingai tai turėtų pagydyt. Jei liga stipresnė tada gali būt kad ji ir vėl sugrįš. Dėl lyricos neįsivaizduoju ar ji gydo ar tik tuo metu veikia.

Del AD, tai taip, skatina smegenu neuroplastiskuma. Del neuroleptiku pasigincyciau kas geriau (maziau kenkia), ar benzodiazepinai/gabapentinoidai ar neuroleptikai
Parašė Graikas
#418956 Del trt nepasikliaukite aklai daktarais. Pasiskaitinekite ir del savisvietos. Nes LT dar gudus miskas apie trt
Vartotojo avataras
Parašė Egidam
Graikas rašė:
Egidam rašė:Dar vakar žiūrinėjau kainas testosterono, tai pigus jis žiauriai, 7€ 1ml vaistinėj, o tokio kiekio TRT užtektų 1.5-2 mėn. Nelegalus dvigubai pigiau, bet kiekis 10ml ir neaišku ką ten susileisi. Aš tai noriu su gydytojo priežiūra, nes gali prisižaist su tais hormonais, tai išvis nežinosi, kas darosi.

Tu ziurejai sustanon 250,ji reikia leistis kas 14d ir jis niekam tikes,nes labai banguoja testosteronas. Ziurek nebido. Stabiliau,maziau injekciju,jas 10 sav

Ok, dėkui, pasidomėsiu.
Kiek aš skaitęs, tai visi rekomenduoja leistis dažniau po mažesnę dozę, negu 1 ilgą didelę. Dėl koncentracijos stabilumo. Tai tas dažnumas 1, 2 kartai per savaitę. O čia 10 sav, tai labai ilgai, atrodo.
Parašė Graikas
Egidam rašė:
Graikas rašė:

Ok, dėkui, pasidomėsiu.
Kiek aš skaitęs, tai visi rekomenduoja leistis dažniau po mažesnę dozę, negu 1 ilgą didelę. Dėl koncentracijos stabilumo. Tai tas dažnumas 1, 2 kartai per savaitę. O čia 10 sav, tai labai ilgai, atrodo.

Nebido yra stabilesnis nei sustanon,del panaudoto ricinu aliejaus,priesingai nei sustanon su mct oil. Plius,undecanote esteris yra ilgai skaidomas. Zodziu,rinktis tau. As rinkciausi nebido.
Parašė observeris
#419039 Na, nesu aš antipsichiatrijos nei šalininkas, nei juolab fanas, anaiptol :D bet, kai žmonės suvartoja Lyricos supramaksimalias dozes, tai kyla klausimų... Ir kalbu tikrai ne, kad nereikia gydytis vaistais, reikia. Bet, kad susidaro įspūdis, jog kai kurie ieško kažko, kas apsaugotų juos nuo visko arba, kad niekada nebepatirti nerimo ar liūdesio, kažkas tokio. Nu, ir vaistai skirti gydyti, pakelti nuotaiką iki normalios, o ne padaryti ją visuomet nepagrįstai gera. Nesupraskit neteisingai, kalbu ne apie tuos, kurie būtent kenčia nuo ligos ir gydymui vartoja AD, AP, AE, BDZ ir t.t., bet kai kurie tikrai turi piktnaudžiavimo potencialą konstruojant geresnes savęs versijas... skaitant čia, ypač apie benzikus ir pan., tai tikrai dažnai susidaro įvairi nuomonė dėl to vaistų vartojimo :) Peace and love, daugiau šioj temoj nesirodysiu - baininkit, jeigu tik jums tas suteiks saugumo, bet pažemint ar nuvertint nieko neketinau, o interpretacijos bus visokios
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#419043 :super bereikalo užsipuolėm :D

Bet taip pritariu, reikia gydytis ligą, o ne piktnaudžiaut chemikalais. Tam ir reikia klausyt daktarų ir laikytis jų nurodymų.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#419051 Nzn, as nepazistu forume kas vaistus, kad pakaifuot gertu. Niekas ju nenori. Visi nori islipt is gyvenimus kaustanciu ligu
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#419052 Ir jei tik lyrica ar benzai padeda, tai tegul vartoja, kad ir visa gyvenima, jei gydytojas leidzia. Pripratimas prie benzu apie 5proc (tiksliai nepacituosiu dabar saltinio), kas yra labiau isimtis nei taisykle