Moderatorius: signs

Parašė ciaupas
LBJ rašė:O nera, kad slopina pramipexolis? Kazkokiu dar salutiniu nebuvo? Kokia doze gerei?

doze geriau nuo minimalios iki maximalios. Pradzioj slopino nrml, tiksliau mieguistumas diena, bet paskui dingo tas. O nakti tai uzmieg max 4h ir viskas akys stacios bet jautiesi pailsejes viskas ok.. Daugiau nieko ypatingo man nebuvo. Amantadinas ir memantinas stimuliuoja daug labiau. Idomu prie pramipexolio jungti levadopa kaip tada....?
Parašė Vardauskas
#415491 Man klausimas toks. Tokie vaistai po to nepripratins organizma isskyrinet dopamina? Kaip pvz narkomanam buna, kad ten kazkokia smegenu dalis pastoviai isskyrineja padidinta dopamino kieki, del ko sarabanai sukasi :girtas
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
Vardauskas rašė:Man klausimas toks. Tokie vaistai po to nepripratins organizma isskyrinet dopamina? Kaip pvz narkomanam buna, kad ten kazkokia smegenu dalis pastoviai isskyrineja padidinta dopamino kieki, del ko sarabanai sukasi :girtas

Tolerancija atsiranda jei to klausi
Parašė Baran
#419312 Sveiki, man ir gi netinka visi neuroleptikai, antidepresantai ( visi isbandyti ), gal verta pabandyti dopamino agonistus? Tik nezinau kaip gydytoja ikalbeti. Vakar kalbejau su ja apie tai, bet dar pabandymui Sertralina ir Zuklopentiksoli. Nezinau, jeigu bus blogai, tai jau nebezinau daugiau ka daryti, lieka tik sitie, bet vargu ar psichiatre israsys ju. Neviltis visiska :(((
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#419313 Tai jau metei cipralex'ą? Zoloftu pakeitė? Juk neilgai vartojai.. reikėjo gal ilgiau pabandyt :( Nžn, aš tavo vietoj kalčiau Cipralex/Zoloft + Mirtazapiną + Rispoleptą/Kvetiapiną. Tikrai turėtų nuimt nerimą. Ir laiko reikia.. bent pora mėnesių pabūt ant tų pačių vaistų ir nieko nekeist.
Parašė Baran
#419316 Ne, man netinka, cia 100 %, per 10 sergamumo metu nebuvo niekada gerai. Idomu ar neurologai gali israsyti DOPAMINO AGONISTUS ar tik psichiatrai? Ieskojau medziagos per Google, tai normaliai neparasyta. Gal kas zinote?
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#419317 Na jeigu tikrai visus mano minėtus vaistus išbandei ir išbandei juos bent jau pusmetį kokį nekaitaliojant vis.. tai tada jo. Belieka ieškot kitų išeičių :(
Parašė Baran
#419322 Viskas isbandyta. Kaip supratau del DOPAMINO AGONISTU, tai gydytoja ju nerasys.
Parašė ciaupas
#419361 Man gydytoja buvo israsiusi pramipeksoli. Efektas toks kad pirmą savaitę mieguistumas, o paskui nieko netgi nemiga atsirado. Man tuo metu buvo bėda su nuovargiu ir apatija tai šitų problemų išvis nekabino tai po poros men. mečiau. Šiaip kai kurios vaistinės duoda ir be recepto.
Parašė ciaupas
#419362 Aš biški ne į temą paklausiu ar teisybė kad metilfenidata gali išrašyti tik vaikų pasichiatras ar čia tik eilinis daktariuku atmazas gal kas žinot?
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#419364 Tai gal turi būt diagnozuotas ADHD kad rašytų
Parašė ciaupas
#419365 Gal bet ADHD vaikams diagnozuojama. Bet kokiu atveju man tik pasvajoti apie koncertą.
Vartotojo avataras
Parašė emar
#419366 ne tik vaikams. Yra keli psichiatrai Lietuvoje, kurie diagnozuoja suaugsiems ir ją išrašo.
Parašė Graikas
#419375 Nezinau su kokia diagnoze,bet concerta ir suaugusieji gauna.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#419381 Jo, bet dabar dėl nesąmoningo pakeitimo suaugusieji gali gauti tik 7 tabletėms receptą... Vaikai - mėnesiui. SAM informuota ir turėtų pakeisti neužilgo. Diagnozė F.90. Tiria Romuvos ir Neuromeda klinikose. Fb yra grupė ADHD Lietuva, ten yra visas sąrašas gydytojų, galinčių diagnozuoti