- 2021 09 29, 11:54
amisulpiridas?
"The key to being happy isn't a search for meaning. It's to just keep yourself busy with unimportant nonsense, and eventually, you'll be dead."
Kovos su depresija klubas
Moderatorius: signs
Astronautė-Myška rašė:Nuo pozityvių simptomų.
Aripiprazolis neveikia. Gėriau ir 30mg jo. Quetiapine irgi neveikia. Halo padeda, bet nesinori jo pastoviai gerti dėl visų vėlyvųjų diskinezijų ir pan...
nors į mokykla eina kolkas noriai ir į lauka su draugais tai iš lovos pakėlė bet va visa kita …
Astronautė-Myška rašė:Olanzapiną kažkada bandžiau, bet nelabai jis man, gal per trumpai jį gėriau. O dabar tai dėl svorio neskiria. Risperidonas moterims kažkaip nelabai dėl ciklo sujaukimo ir pan. Jaučiu teks halo gert.
zickuteju rašė:Sveiki,
pirmą kartą lankausi šiame puslapyje, tad nežinau, kaip reikia sukurti temą, bet turiu aktualų klausimą, galbūt galėsite man pagelbėti.
Ar kas nors esatę gėrę antidepresantus Brintellix (Trintellix)? Vartoju juos 3 mėn., jaučiu teigiamą poveikį, bet priaugau 5 kg, nepasaint to, kad valgau, judu taip pat. Psichiatrė sakė, kad nuo šių vaistų svoris neauga, bet aš nematau kito varianto, dėl ko galėtų padidėti mano svoris.
Ar esate susidurę su šia situacija? Kaip elgėtės?
Labai lauksiu atsakymų, dėkui!
pirmą kartą lankausi šiame puslapyje, tad nežinau, kaip reikia sukurti temą, bet turiu aktualų klausimą, galbūt galėsite man pagelbėti.
Ar kas nors esatę gėrę antidepresantus Brintellix (Trintellix)? Vartoju juos 3 mėn., jaučiu teigiamą poveikį, bet priaugau 5 kg, nepasaint to, kad valgau, judu taip pat. Psichiatrė sakė, kad nuo šių vaistų svoris neauga, bet aš nematau kito varianto, dėl ko galėtų padidėti mano svoris.
Man ir priaugo, siaip netijo, tad nebegeriau daugiau. Per daug kele itampa! O, apetitas ir sviris buvo pakile!