Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#418652 amisulpiridas?
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#418659 Šiurkutės knygoj rašo dažną hiperprolaktinemiją. Gal ziprasidonum mažiau šalutinių, bet neįsivaizduoju kaip stiprumas jo...
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#418660 Jo, bet nebutinai tau bus ta hiperprolaktimija. Ziprasidonas tai toks dirginantis :x
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#418663 Užtai ir klausiu, nes neuroleptikų nelabai bandžiusi, pagrinde quetiapine ir halo skirdavo. Dabar va aripiprazolį bandau... Bet ne kažką... išsirinkti iš knygos tai maža ką aš galiu ir prašytis. :bloga
Parašė Ramunyte
Astronautė-Myška rašė:Nuo pozityvių simptomų.
Aripiprazolis neveikia. Gėriau ir 30mg jo. Quetiapine irgi neveikia. Halo padeda, bet nesinori jo pastoviai gerti dėl visų vėlyvųjų diskinezijų ir pan...

Labas,mes taip pat ieškom kas mums padetu nuo ligos simptomų šizoefektiniam,kolkas nepadeda arispa ir haliperidolis tam kartui gal,ir dabar sumazino jo .gal kas galetu ka rekomenduoti efektyvu gydyma?ka galėtumėme pasiulyti savi daktarei ?nes ji bis ta pati palieka ,nors ryt važiuosim tikrai prašysim ,kad kazka darytų keistu ,nes tikrai nemiela sūnui jau viskas pyktis irzlumas jėgų nebuvimas ,kaip jis šako jau du metai aš miręs :bloga nors į mokykla eina kolkas noriai ir į lauka su draugais tai iš lovos pakėlė bet va visa kita …
Parašė Ramunyte
Astronautė-Myška rašė:Olanzapiną kažkada bandžiau, bet nelabai jis man, gal per trumpai jį gėriau. O dabar tai dėl svorio neskiria. Risperidonas moterims kažkaip nelabai dėl ciklo sujaukimo ir pan. Jaučiu teks halo gert.

Jetau nejau tikrai nėra kas halo pakeistu?mums tas pats kolkas arispa ir haloperidolis…
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#418888 Ar coaxilis nerimo simptomatika gerina?
Parašė zickuteju
#418890 Sveiki,

pirmą kartą lankausi šiame puslapyje, tad nežinau, kaip reikia sukurti temą, bet turiu aktualų klausimą, galbūt galėsite man pagelbėti.

Ar kas nors esatę gėrę antidepresantus Brintellix (Trintellix)? Vartoju juos 3 mėn., jaučiu teigiamą poveikį, bet priaugau 5 kg, nepasaint to, kad valgau, judu taip pat. Psichiatrė sakė, kad nuo šių vaistų svoris neauga, bet aš nematau kito varianto, dėl ko galėtų padidėti mano svoris.

Ar esate susidurę su šia situacija? Kaip elgėtės?

Labai lauksiu atsakymų, dėkui!
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
zickuteju rašė:Sveiki,

pirmą kartą lankausi šiame puslapyje, tad nežinau, kaip reikia sukurti temą, bet turiu aktualų klausimą, galbūt galėsite man pagelbėti.

Ar kas nors esatę gėrę antidepresantus Brintellix (Trintellix)? Vartoju juos 3 mėn., jaučiu teigiamą poveikį, bet priaugau 5 kg, nepasaint to, kad valgau, judu taip pat. Psichiatrė sakė, kad nuo šių vaistų svoris neauga, bet aš nematau kito varianto, dėl ko galėtų padidėti mano svoris.

Sis antidepresantas vienas labiausiai neutraliu svoriui. Labiau neutralus tik bupropionas.

Kadangi vaistas tinka, siulau koreguoti mityba ir daugiau judėti.
Vartotojo avataras
Parašė Egidam
#419079 Šiaip visiems rekomenduoju programėlę MyFitnessPal kalorijų sekimui. Tik kiekvieną kartą reikia pildyti, ką valgai. Bet yra galimybė susikurti valgius ir gan greitai viskas įvedama. Pamatysite ar nuo maisto, ar vaistų svoris auga.
Parašė Mersas

:))) Man ir priaugo, siaip netijo, tad nebegeriau daugiau. Per daug kele itampa! O, apetitas ir sviris buvo pakile!
Vartotojo avataras
Parašė Deividas

Šiaip dar nepamirškit tokio dalyko, kad kai tvarkosi nervai tvarkosi ir apetitas. Ne tik vaistai yra kylančio svorio priežastis.
Parašė Edita z
#420079 Sveiki, gal kas susidūrę esate su aukštu kraujospūdžiu 110/220 ir panika, nerimu, baime, depresija. Ty kokius vaistus vartojate? Teiraujuosi ne dėl savęs ,dėl artimo žmogaus. Norėtųsi kažką žinoti prieš nuvedant pas gydytoją. Nes suprantu, kad spaudimas nebūna visada , bet hipertoninių krizių metu labai išsigąsta ir griebiasi raminamųjų, jau ir nemiga ilgokai. Tai vyresnio žmogaus problemos ir kiek žinau , sakoma , kad reik kažkiek lengvai sureguliuoti , nedarant drâstiskų veiksmų/ nepakenkiant. Gal turite patirties? Ačiū, kad pasidalinsite.