Moderatorius: signs

Parašė Graikas
ciaupas rašė:Esant reikalui galima gerti beta adrenoblokatorius del pulso, bet reikia pasverti uz ir pries. Is principo visi stimuliatoriai kels pulsa nieko nepadarysi nors 150mg nera didele doze.

Svarsciau apie beta adrenoblokatorius.
Bet galiausiai nuemiau bupropiona,pakeliau modafinilo doze,vartioxetino doze ir dabar gerai jauciuosi. Spaudimas vietoje,be jokiu pakitimu.
Eugeroicai (modafinil,armodafinil) nekelia,o jei ir kelia,tai labai minimaliai.
Vartotojo avataras
Parašė signs
#412111 Kas pastebėjo, kad nuo spalio mėnesio iš prekybos dingo Bupropion 150mg?

Ziurejau gydymo variantus, tai nustebau. 300mg palikta
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#419721 Jis kaip tik stimuliuojantis yra
Parašė AuksinisVejas
#421522 Ar gali būti labai stipri nemiga nuo šio vaisto? Skaičiau tema, mačiau, kad žmonės įvardijo nemigą kaip laikiną šalutinį. Bet kame esmė, tai, kad aš jau vartoju sąlyginai ilgai bupropioną ( 5mėn), bet nemiga nedingsta, ir ji labai stipri (pradėjau gerti nrt migdomuosius ir jokio poveikio nuo jų..). Geriu tik 150mg. Dėl visų šitų priežasčių, abejoju, kad čia bupropionas, vet o gal… :bloga
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
AuksinisVejas rašė:Ar gali būti labai stipri nemiga nuo šio vaisto? Skaičiau tema, mačiau, kad žmonės įvardijo nemigą kaip laikiną šalutinį. Bet kame esmė, tai, kad aš jau vartoju sąlyginai ilgai bupropioną ( 5mėn), bet nemiga nedingsta, ir ji labai stipri (pradėjau gerti nrt migdomuosius ir jokio poveikio nuo jų..). Geriu tik 150mg. Dėl visų šitų priežasčių, abejoju, kad čia bupropionas, vet o gal… :bloga

Covid nesirgai?
Vartotojo avataras
Parašė signs
#421976 Mane kaip tik slopina nuo kvetiapino 200mg. Dabar pakeičiau escitalopram į bupropion. Na, pirma diena. Esmė ta, kad vartojau sertralino 100 mg ir escitalopram 10 mg, kvetiapino 200 mg ir lamictal 200mg. Gyd tiesiog pasakė, kad slopinantys vaistai, tai wellbutrin išrašė, kad neslopintų visi tie vaistai, o jo vienintelio nesu vartojęs. Išbandęs visą psich vaistų sąrašą :D Na, pasižiūrėjus drugs com reviews, tai šitas vaistas atrodo tinka bipolinei depresijai (lengvai) ir juolab, anhedonijai. Kai pradės veikti, mažinsiu kvetiapiną, nes blyn, kad ir kokia jo dozė - glušina tikrai....
Vartotojo avataras
Parašė signs
#421977 Kai vartojau kvetiapino 400mg,tai sunku dirbt būdavo, o darbas reikalauja sunkaus protinio darbo, analizių ir kt. Tai apsimažinus buvo lengviau dirbti, ir bandysiu dar
Parašė asteroidas5
#422946 Ar kam pasireiškė atminties suprastėjimas vartojant? Kiek skaičiau lyg blokuoja acetylcholiną, tai jei prijungčiau kokį piracetamą su cholino bitartratu, tai gal pagerėtų atmintis?
Parašė Pavargau labai
#423878 Laba diena, norėjau pasiteiraut, ar su clozapinu čia būtų variantas tas elontrilis? Aš bandau mest rūkyt, kadais vartojau elontrilį su quetiapinu ir co(company or cocktail, visaip tinka:D) , tai padėjo cigaretes pastumt į šoną, bet tada kažkas atsitiko(galvojau per elontrilį, bet retrospektyviai žiūrint, nebemanau, kad anas kaltas) ir teko viską taip iš pašaknų pakeisti.. Na, ir va, dabar jau nemažai vandens nutekėjo, keičiu antidepresantus, ir pamaniau, o jeigu su clozapinu tas bupropionas nesikirstų, būtų toks vienu šūviu du zuikiai, nes dabar jau ne tai kad noriu, bet ir reik mest rūkyt.. Žodžiu, Jei kas vartojot bupropioną su clozapinu, nesikuklinkit rašyt:D
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Pavargau labai rašė:Laba diena, norėjau pasiteiraut, ar su clozapinu čia būtų variantas tas elontrilis? Aš bandau mest rūkyt, kadais vartojau elontrilį su quetiapinu ir co(company or cocktail, visaip tinka:D) , tai padėjo cigaretes pastumt į šoną, bet tada kažkas atsitiko(galvojau per elontrilį, bet retrospektyviai žiūrint, nebemanau, kad anas kaltas) ir teko viską taip iš pašaknų pakeisti.. Na, ir va, dabar jau nemažai vandens nutekėjo, keičiu antidepresantus, ir pamaniau, o jeigu su clozapinu tas bupropionas nesikirstų, būtų toks vienu šūviu du zuikiai, nes dabar jau ne tai kad noriu, bet ir reik mest rūkyt.. Žodžiu, Jei kas vartojot bupropioną su clozapinu, nesikuklinkit rašyt:D

Nevartojau bet abu vaistai linke i traukulius.
Parašė Pavargau labai
#423882 Aha, šitą skaičiau, bet skaičiau, kad ir quetiapinas su bupropionu didina traukulių riziką, o kai juos vartojau drauge, tai buvo quetiapino 800mg(po to pavyko stipriai sumažint.. Gal per stipriai sumažint:D) ir bupropiono 300mg.. Gal dar kokios info turi? Man tas bupropionas nei energijos ten labai kėlė, nei apetito mušė(o gaila, nors ir nekėlė dar didesnio, tai gal ir negaila), bet su rūkymu tikrai buvo poveikis.. Ir šiaip turbūt norisi vaisto, kuris neveiktų energijos neigiamai, ir nekeltų apetito dar labiau, buvo ideali kombinacija su coaxiliu, bet gydytoja pakeitė į amitriptiliną(dėl seilėtekio), bet man tas amitriptilinas niekad neveikė praeity, ir visas skirtumas su juo, tai kad viską gadina.. Bet vat, vis tiek, clozapinas ne quetiapinas, tad lygybės ženklo nededu, tad, nu bet koia info naudinga! Dėkui!