Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Vaiduoklis
LBJ rašė:
Nesuprastas rašė:Nėra tas paroksetinas jau toks baisus vaistas, turi anticholinerginių savybių, bet jeigu jau lyginant tai tricikliniai antidepresantai pavojingesni, nes dar labiau anticholinergiškai veikia.

tai as ir sakiau, is SSRI.......

a jo, sorry
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
LBJ rašė:
Tai kad tu pats paklausei kodel negali susikaupt, koncentracija prasta. Tai as tau ir atsakiau - del anticholinerginiu savybiu. Paroxetinas yra sudiniausias is ssri siuo atzvilgiu. Tai neklausk jeigu susitaikyti su atsakymu

Jam tiesiog šalutiniai. Kai šalutiniai praeis susitvarkys ir atmintis. O šiaip ir nuo pačio nerimo būna susiknisa atmintis ir koncentracija labai. Nes šiaip ssri juk kaiptik gerint turi smegenų veiklą.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#419990 Man tai prastina asmeniskai. Koncentracija tai tikrai. Pofik pasidaro, nebesinori gilintis, rimtesniu filmu zet, straipsniu, knygu skaityt.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#419992 Tai kiek laiko vartojai? Gal per trumpai vartojai
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#419996 du metus. Vis dar vartoju
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#419997 Hmm. Aš maniau ant sertralino tu sėdi, ne paroksetino. Kam rizikuot tada demencija? Įsivaryt tik nerimą galima nuo tokių minčių. Aš jau įsivariau :D
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#419998 jo, as apie sertralina ir snekejau. Paroksetino man neleido ne tik del to, kad nesvarus vaistas del anticholinerginiu, bet ir del to, kad esu jaunas ir tai sugriaus seksualini gyvenima.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#419999 Kol vartojau paroksetiną visiškai nesugriovė seksualinio gyvenimo. Su atmintim irgi buvo viskas gerai. Tai nežinau.. pagal save nevertink vaisto, jei kitiems jis padeda ir tinka. Nėra patvirtinta kad jis suknisa atmintį. Atvirkščiai buvo tyrimas darytas kad gerina atmintį ir net padidina hipokampą jei jis buvo pažeistas nuo streso.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#420000 Visi ssri tai daro ka mniejai (mazina streso sukeltus padarinius). Paroksetinas niekuom nera geresnis nei kiti ssri - atvirksciai - prastesnis, nes yra nesvarus savo anticholinerginem savybem. As nesuprantu kaip mes nesusisnekam.

Ne pagal save cia vertinu, as jo nevartojau ir niekad nevartosiu ne tik del to, kad gydytoja man jo neleistu vartot, bet ir del savo nuomones, kad tai yra lievas vaistas, del tos pacios priezasties - anticholinergines savybes.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#420001 Na ok reiškias mums visiems ragai, visi su demencijomis tuoj būsim. Daktarai nesupranta ką daro matyt.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#420002 na, mano tai supranta, todel man jo ir neleido vartot. Jeigu pas lievus daktarus lankotes, tai gal ir nesupranta. As tokiu idiotu esu mates, kad ten net peliuko gydyt gaila butu duot.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#420004 Na nežinau, maniškė tai nebloga tikrai. Daug metų pradirbus vasaros g. su sunkiais pacientais ir tikrai mane iškrapščius iš labai gilių duobių. Ir sakau, man asmeniškai viskas super buvo su juo. Atmintis gera ir seksualinių bėdų visiškai nebuvo. Gaila kad šį kartą ne taip jis man padėjo, būčiau ir toliau vartojęs.
Vartotojo avataras
Parašė Egidam
#420005 Aš jau virš 2 mėn kankinuosi su paroxetinu. Buvau pas gydytoją, sakau nepadėjo jis man nė kiek, tik šalutinius jaučiau, o dabar ir pripratau, negaliu miegot, neišgėręs jų. Tai sako gal tu narkotikus kokius vartoji, kad taip greit pripratai. :D
Žodžiu, sukniso man jie smegenis neblogai, išvis nesuprantu, kodėl ji man tokius vaistus išrašė, kai man nemiga. Jau užkniso tos nemigos naktys ir dar neaišku kiek truks.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#420010 Nes jis žiauriai gerai padeda nuo stipraus nerimo ir įkyrumų. Dėl to ir skiria dažniausiai, kai jau extra nerimo atvejai. Dar reikėjo gal palaukt kad 3mėn. sukaktų. Man praeitą kartą kai gydžiaus tai irgi tik po kokių 2-3 mėnesių suveikė. Bet kai suveikė tai pzdc, visai kitas žmogus. Nerimo beveik neliko, nereikėjo nei jokių kvetiapinų nei mirtazapinų. :D superinis vaistas kai tinka žmogui. Nemigą man jis irgi buvo sutvarkęs, nes nebeliko įkyrių minčių, ramus buvau. Na bet jei tikrai įsitikinai kad netinka tai bandyk kažką kito. ČIa labai jau individualiai. Man tik keista kodėl man jis irgi nebetiko šį kartą.. galvojau kadangi praeity taip gerai buvo tai ir vėl bus. Deja..
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#420021 Man irgi visai kitaip vaistai veikia po 8 metų, nors tie patys vaistai. Kiek žinau, tai pirmą kartą vartojant yra efektyviausi antidepresantai.