Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#420025 Yup.. panašu kad taip. Nes kai pirmą kartą sirgau padėjo cipralex. Antrą kartą sirgau dar su cipralex pratempiau. Trečią kartą fsio cipralexas nieko nedarė, teko ant paroxetino šokt. Dabar jau ketvirtą kartą paroxetinas irgi nebeveikia :D nu žodžiu.. liūdna
Parašė Kavianskas
#420034 Nerimo sutrikimas, vegetodistonija:

Pirma karta kai pabandziau Paroxetina - po poros savaiciu suveike ir labai padejo - daug maz sutvarke visus fizinius simptomus tada. Bet atsirado didziulis mieguistumas dienos metu, tad teko nutraukt... Ir tada prasidejo tikroji depresija.

Antra karta pabandziau ir vartoju jau 6 men. - po 2 metu. Si karta nulis salutiniu poveikiu - pradejo veikti po menesio - keletos, efektas nedidelis, gal 10% nuima fiziniu simptomu.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#420035 Fiziniams simptomams tai gal geresnių vaistų yra. Bet nerimui/panikai tai paroksetinas super. Man dar padėjo paroksetinas balansui. Kažkaip prastai su balansu būdavo man kai sirgdavau, nešiodavo į šonus. Tai va tą irgi sutvarkė.
Parašė vitamin9
Deividas rašė:Fiziniams simptomams tai gal geresnių vaistų yra. Bet nerimui/panikai tai paroksetinas super. Man dar padėjo paroksetinas balansui. Kažkaip prastai su balansu būdavo man kai sirgdavau, nešiodavo į šonus. Tai va tą irgi sutvarkė.

o kaip pimpala pastatyt sekasi?
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#420045 Man viskas ok buvo kai vartojau praeitą kartą, visiškai neturėjo įtakos. O šį kartą buvo jau sunkiau ir plius jau nebepadėjo man paroksetinas šį kartą.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#420046 vitamin, matai kame reikalas. Man asmeniškai seksualiniai dalykai labiau susiję su nervais. Nesvarbu kokius SSRI vartočiau, man jie tų dalykų nepažeidžia. Kai susitvarko galva, susitvarko ir galvutė. Man nebent ką pažeidia tai libido, nuo nerimo nukrenta testosteronas ir libido dingsta irgi. Bet vėlgi, kai nerimas apsitvarko, apsitvarko ir libido. Visi labai jau mėgsta kaltint vaistus, bet suprask kad ir nervai labai įtakoja.
Parašė Ieva Mickutė
#420047 Sveiki, o paroxetinas neturėtų šiaip nuotaikos kelti ir panašiai? nes man atrodo, kad jis ne antidepresantas, o depresantas, esu pikta, apatiška, užslopinta, kur ta gera nuotaika? Čia baigsis šis laikotarpis? nes geriu tik 8 dienas..
Parašė Kavianskas
#420048 Visi antidepresantai gali pradzioje duoti priesinga efekta, tai ta reikia iskesti. Pagereti turetu po dvieju sav. - menesio.

Kas liecia Paroxetina is seksa - man seksualinis potraukis pradingo daug seniau pries pradedant vartoti bet kokius antidepresantus - tai kaip ir normalu nuo vegetodistoniju ir nerimo sutrikimu. Dabar, vartojant Paroxetina, fiziskai viskas veikia be problemu.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#420049 Šiaip man paroxetinas nekėlė nuotaikų, bet kadangi panaikino nerimą tai man natūraliai pakilo nuotaika, pasidarė viskas šviesiau. Baigsis šitas laikotarpis, aš kokį mėnesį ar net daugiau turėdavau kentėt, būdavau piktas, agresyvus, impulsyvus, apatiškas ir t.t. Poto pradėdavo gerėt reikalai. Per 2-3 mėnesius pasijausit žymiai geriau.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
Ieva Mickutė rašė:Sveiki, o paroxetinas neturėtų šiaip nuotaikos kelti ir panašiai? nes man atrodo, kad jis ne antidepresantas, o depresantas, esu pikta, apatiška, užslopinta, kur ta gera nuotaika? Čia baigsis šis laikotarpis? nes geriu tik 8 dienas..

Jo, as irgi taip pat jausdavausi nuo didesniu doziu. Gali but, kad doze per didele. Panaikinus nerima per daug islenda daug kitu emociju, tai gali arba su jom dirbt su terapeutu arba pamazint doze ir biski nerimo turėt. As asmeniskai linkes susitaikyt su didesne dalim nerimo ir bandyt pats dirbt su savim, negu viska palikt vaistam.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#420053 Šalutiniai tiesiog. Paroxetinas vienas iš stipriausius šalutinius turintis (bet ne visiems). Gerėt turėtų po truputį po savaitės ar dviejų.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#420055 jo, tiesiog reik islaukt ir pageres
Parašė Ieva Mickutė
#420134 garsai galvoje po dviejų savaičių vartojimo, čia šalutinis, ar čia man netinka vaistai?
vakar prieš miegą, užėjo toks bičių zvimbimas aplink galvą, galvoju kas čia daros. Tas bzzzzzzzz toks įkyrus, toks visisškai kaip bitės vasara zuja.. žodžiu peršikau..