Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė emar
#420136 Nemažai kas su juo gyvena, pasakyk gydytojui ir pasiskaityk daugiau apie šį reiškinį.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#420137 Man jau maždaug metai laiko kaip zvimbia dešinėj ausį. Man visada taip.. ir jautrumas irgi padidėjęs. Bet man bent jau taip būna nuo kvetiapino. Nieko čia tokio, gal net ir pranyks visiškai
Vartotojo avataras
Parašė emar
#420138 man visą gyvenimą "senas šaldytuvas pašonėj zvimbia", bet kai pradėjau gerti vaistus, buvo momentų, kai galvoj skambėjo kakafonija. Ypač po nemigo nakties. Tada dar sunkiau eidavo užmigti. Paskui grįžo į senąsias vėžes.
Parašė Ieva Mickutė
#420140 ne žinokit.. čia ne tas.. man ausyse visada zvimbe, užia ir t.t aš žinau šitą jausmą, o tas kas vakar vyko prieš miegą buvo visisškai bičių užpuolimas aplink galvą. Atrodė kaip haliunke.. nu kol negeriau vaistų man tokių nesamonių nebuvo.
Vartotojo avataras
Parašė emar
#420142 ta prasme, kad dilgčiojo galvos odą? Bet rimtai, tu geriau su gydytoju pasitark ką daryti. Normalu, nenormalu. Nes jei nenormalu, vaistus reikia keisti.
Parašė Ieva Mickutė
#420143 ne.. nedilkšiojo.. tiesiog pačioje galvoje buvo tas zvimbimas, nu kaip haliucinacija..
žodžiu, dar noriu paklausti pas jus, jeigu visada vaistą geriu vienu metu, bet vieną dieną išgersiu 3 valandom tarkim vėliau, čia labai blogai? ar nelabai skirtuma yra?
Vartotojo avataras
Parašė emar
#420144 Yra man buvęs tas gręžimas :) Įdomiausia, kad jis įsijungdavo važiuojant troleibusu. Nuėjau pas ausų gydytoją, liepė Neurorubiną gert :)
Parašė Ieva Mickutė
#420145 nu žiūrėsiu jei tęsis reikės ir man eiti..
o ar galit atsakyti man kas nors dėl laiko laiko gerimo tabletės, ar reikia gerti valandą į valandą, minutė į minutę? :flo
Vartotojo avataras
Parašė Egidam
#420146 Stenkis kuo vienodžiau gerti. Bet dėl kelių kartų dėl +- kelių valandų nieko neatsitiks. Man darbo dienom gaunasi kažkiek anksčiau vaistus išgerti, savaitgaliais vėliau ir nieko.
Parašė Edita z
Ieva Mickutė rašė:ne.. nedilkšiojo.. tiesiog pačioje galvoje buvo tas zvimbimas, nu kaip haliucinacija..
žodžiu, dar noriu paklausti pas jus, jeigu visada vaistą geriu vienu metu, bet vieną dieną išgersiu 3 valandom tarkim vėliau, čia labai blogai? ar nelabai skirtuma yra?

Sveiki, galiu tiksliai pasakyti, kai gydytojos paklausiau dėl vaistų vartojimo paklaidų, tai +- 2 val.
Parašė Edita z
Ieva Mickutė rašė:ne žinokit.. čia ne tas.. man ausyse visada zvimbe, užia ir t.t aš žinau šitą jausmą, o tas kas vakar vyko prieš miegą buvo visisškai bičių užpuolimas aplink galvą. Atrodė kaip haliunke.. nu kol negeriau vaistų man tokių nesamonių nebuvo.

Nežinau ar į temą, bet vienai merginai tokie garsų antplūdžiai užeidavo, vieną kartą muzika, kt zvimbimas , kt atrodo lėktuvo variklį kas paleido ar lenktynės auto, tai kol atsekė , kad tuo metu spaudimas žiauriai pakyla, o kaip jums su spaudimu? Gal kraujotaka galvoje tai daro?
Parašė Ieva Mickutė
#420150 va va aš būtent apie tai šneku, tai nebuvo ausyse, garsas buvo galvoje.. ir sakau bičių zvimbimas, būtent bičių. Mano spaudimas visada labai aukštas, bet aš jau tuo metu įmiginėjau, tai jis negalėjo būti aukštas miego metu.. ka man daryti?
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#420151 jei tik pries miega, beveik miegant, tai cia normali garsine haliucinacija, tiksliai to fenomeno pavadinimo neprisimenu, bet buna ji visiskai sveikiem zmoniem. Mano drauge skambuti visada duru girdedavo
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#420153 Ai tai jei prieš miegą tai čia normalu. Man visokių nesamonių būna kai pradedu SSRI ar neuroleptikus vartot. Vos ne iki vaizdinių haliunkų būna. Bet čia viskas normalu, net nevartojantiems taip būna. Šiaip hypnagogia ta fazė vadinasi. Man kaip aiškino daktarai tai vartojant ssri ar neuroleptikus šiti dalykai paaštrėję, nes visi šitie vaistai kažkiek stabdo ir slopina nervų sistemą. Dėl to visokios nesamonės išlenda kaip tau. Man būna pvz prabundu naktį ir savo kambarį matau siluetus žmonių, katinus ar kokius išvis ateivius. Čia biškį kas kita, čia labiau kai žmogus įstringa tarp miego ir pabudimo, pusiau kaip miego paralyžius bet ne visai. Bet spėju kad čia visiškai normalu. Aišku pasišnekėk su daktare jei neramina.