Moderatorius: signs

Parašė Flaminiopaulina
#419245 Ketvirta diena geriu si derini po viena tablete ryte... gal kam teko vartoti si vaistu derini ? gydausi depresija bet prisiskaiciau kad gali didinti svori !!! cia del svorio man prasidetu vel kita depresija. :( gal galit pasidalinti patirtimi. Ar sie vaistai didina svori ?
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#419246 Šiaip nuo pačio zolofto tai žmonės kartais net numeta svorį, nes mažina apetitą. Dėl fluanxol nežinau tiksliai. Man nuo fluanxol nebuvo priaugę svorio. Bet kaip visada su šitais vaistais viskas individualu. Vieniems vienaip kitiems kitaip.

O šiaip sveika galva svarbiau nei svoris. Kad ir kaip bebūtų.. nuo šito derinio neturėtumėt priaugt, o jei ir priaugsit tai minimaliai.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#419251 Kaip kam, bet manau per 3savaites ar mėnesį turėtum jau pamatyt pirmus teigiamias ženklus. Pirmos dvi savaitės būna sunkiausia, poto jau pradeda geryn eit viskas.
Parašė Ramunyte
Deividas rašė:Šiaip nuo pačio zolofto tai žmonės kartais net numeta svorį, nes mažina apetitą. Dėl fluanxol nežinau tiksliai. Man nuo fluanxol nebuvo priaugę svorio. Bet kaip visada su šitais vaistais viskas individualu. Vieniems vienaip kitiems kitaip.

O šiaip sveika galva svarbiau nei svoris. Kad ir kaip bebūtų.. nuo šito derinio neturėtumėt priaugt, o jei ir priaugsit tai minimaliai.

O kaip nuo depakino Deividai?
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#419298 Neteko vartot, bet kiek žinau tai nuo jo gali svoris kilt. Man dėl to Lamictal'į skyrė. Jis vienintelis svoriui neturi įtakos. Kažkaip man psichiatrai visi siūlė lamictalį, bet gal tavo sūnaus atveju depakinas geriau. Man skyrė grynai nuo depersonalizacijos šiaip tai, bet nuo bipolinio ir manijos gal depakinas ir geriau.
Parašė Ramunyte
Deividas rašė:Neteko vartot, bet kiek žinau tai nuo jo gali svoris kilt. Man dėl to Lamictal'į skyrė. Jis vienintelis svoriui neturi įtakos. Kažkaip man psichiatrai visi siūlė lamictalį, bet gal tavo sūnaus atveju depakinas geriau. Man skyrė grynai nuo depersonalizacijos šiaip tai, bet nuo bipolinio ir manijos gal depakinas ir geriau.

Na taip jis netiko mums svori augino juodai,naudos jokios.geriam ziprezidona kol kas gerai :))) pagaliau išėjom iš haloperidolio ir ciklodolio :))) ir kolkas likom su arispa ir ziprezidonu.bijau girtis ,bet pamažu kol kas gerėja :)))
Parašė vitamin9
#420167 Bet tu rasai bele rasyt ziuriu. Nuo neuroleptiko est noresis,o nuo zolofta kokius +10kg turiu.nors man jie patinka viskas super.nerimui atslugus sveikatai pagerejus aisku valgyt pradesi pradzioj nuo betkokio ad tik valgyt nesinores nes jie beveik VISI kerta per skrandi ir ji skauda o ne valgyt noris paskiau susitvarko. kazkokias tu pievas rasai bele atrasyt nesamones visiskas.
Parašė vitamin9
#420169 What are the possible side effects of Fluanxol?
Medicines and their possible side effects can affect individual people in different ways. The following are some of the side effects that are known to be associated with flupentixol. Just because a side effect is stated here doesn't mean that all people taking Fluanxol will experience that or any side effect.

Very common (affect more than 1 in 10 people)
Dry mouth.
Sleepiness.
Feeling restless and unable to keep still (akathisia).
Common (affect between 1 in 10 and 1 in 100 people)
Visual disturbances such as blurred vision.
Headache.
Dizziness.
Tremor.
Problems concentrating.
Feeling weak or tired.
Feeling nervous or agitated.
Fast heartbeat or palpitations.
Difficulty sleeping (insomnia).
Producing more saliva than usual.
Sweating.
Itching.
Difficulty passing urine.
Disturbances of the gut such as constipation, diarrhoea, indigestion, vomiting.
Reduced sex drive.
Increased appetite and weight gain.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
vitamin9 rašė:Bet tu rasai bele rasyt ziuriu. Nuo neuroleptiko est noresis,o nuo zolofta kokius +10kg turiu.nors man jie patinka viskas super.nerimui atslugus sveikatai pagerejus aisku valgyt pradesi pradzioj nuo betkokio ad tik valgyt nesinores nes jie beveik VISI kerta per skrandi ir ji skauda o ne valgyt noris paskiau susitvarko. kazkokias tu pievas rasai bele atrasyt nesamones visiskas.

Kokias pievas? Nuo zolofto 0 priaugau. Daktarė irgi patvirtino kad nuo zoloft žmonės net numeta svorio, nes apetitas sumažėja. Man lygiai taspats ir buvo. Pradėjau vartot zoloft ir sumažėjo apetitas.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#420173 O dėl šalutinių tai jie visada prirašo visko ant informacinių lapelių. Galiu pasakyt paprastai. Buvau ant paroksetino svėriau 100kg. Peršokau ant Zolofto sveriu 86kg. -14kg nuo Zolofto pradžios (per 4 mėnesius). Neveltui daktarė ir skyrė Zoloftą, nes jau matė kad pučiuosi kaip balionas. Plius man net nepadėjo tas paroksetinas. Nuo fluanxol irgi niekada nepriaugdavau. Tik nuo rispolepto/kvetiapino/abilify/mirtazapino.
Parašė Edita z
#420180 Sveiki, pritariu Deividui dėl Zoloft vartojimo svorio poveikiui, ty jo nedidinant, nes aš gydausi 11 mėn. Tai priaugusi esu apie 5 kg, save kontroliuoju ir riboju kažkiek, nes tada pasileisciau, mane išpūtė daugiau pradžioje su Zoloftu naudoti Eglonyl ir po to Tiapridal. Va tada buvo nežmoniškas noras valgyti, o gal tuo metu sveikau ir tai lėmė? Spelioju, bet pats likęs Zoloft dabar svorio nedidina.
Parašė vitamin9
Edita z rašė:Sveiki, pritariu Deividui dėl Zoloft vartojimo svorio poveikiui, ty jo nedidinant, nes aš gydausi 11 mėn. Tai priaugusi esu apie 5 kg, save kontroliuoju ir riboju kažkiek, nes tada pasileisciau, mane išpūtė daugiau pradžioje su Zoloftu naudoti Eglonyl ir po to Tiapridal. Va tada buvo nežmoniškas noras valgyti, o gal tuo metu sveikau ir tai lėmė? Spelioju, bet pats likęs Zoloft dabar svorio nedidina.

Tai o kiek manai didins kol susprogsi? :D :D :D Tai dametei kazkiek jei kaloriju daugiau nesuvalgai kenti ir like tie patys kilogramai. kai dings tie 5 bus galima sneketi kad nedidina,nors kas zino kaip istikro yra.