Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Vaiduoklis
#420426 LBJ, bet taigi kruva veiklos yra, galit susitikt stalo zaidimus zaist, nueit i kavine skaniai pavalgyt, pabendraut, taigi labai liudna visada susitikt ir gert ir plius tu raminamus geri, tai dar etanolio šalia, kuris taip pat veikia, jeigu bijai anticholinergiku, tai tas pats ir su raminamais, ta pacia demencija gali sukelt.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
Nesuprastas rašė:Deividas, kad ir kaip sunkam, be raminamuju gyvena

Nu jo, aš kažkiek jau susigyvenau su ta būsena. Aš tik ligos pradžioj leidžiu sau raminamuosius kalt, bet irgi neilgiau kaip savaitę kokią. Jei jau kažkoks extra emergency tai kalu, bet dažniausiai irgi kenčiu. Na arba kitas variantas - nuo pat ryto užsifaršyruoji kvetiapinu ir gerai :D
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduoklis
#420432 as tai noreciau atsikratyt raminamuju, bet man su miegu tragedija, bet turbut reiks vistiek juos mest, nors ir nemiegosiu :(
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#420433 Kvetiapinas kai imi dienos metu tai kažkaip ištaško mane nžn. Keistai kažkaip pradedi jaustis. Jeigu imi naktį tai viskas ok, užmiegi ir fsio. O dieną nžn, kažkokie gliukai man nuo jo :D Matyt man daktarai labai jau įskiepijo tą dalyką kad raminamieji blogai, tai aš tiesiog pripratęs kentėt kiek įmanoma. Labai norėčiau juos pavartot šiaip, nes tikrai kai paimu tai visai kitas žmogus, viskas iškart susitvarko.
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduoklis
#420434 pas tave kaip ir viskas yra antidepresentas pirmo pasirinkimo ssri, nuotaikos stabilizatorius antiepileptikas, abu normaliom dozem, tai lieka didint neuroleptika, o bandei prailginto veikimo kvetiapina?
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#420436 Nebandžiau didint, anksčiau kvetiapino imdavau šiaip 225mg. Bet su laiku nusimečiau iki 50mg. Bet jaučiu vėl reikės didint, gal net išbandyt ilgo veikimo, nebandžiau niekad. Nu vistiek nerimas nuolatinis, rankos dreba, dėmesys/atmintis/išsiblaškymas nerealus, mintys nesidėlioja (kažkoks vos ne alzheimeris), visąlaiką užstimuliuotas jaučiuos, depersonalizacija išlikus kažkiek dar, ausyse pastoviai zvimbia, kaklas trūkčioja, minčių pilna galva visiškai nesuvaldau jų, OCD biškį išlenda. Žodžiu.. :D
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#420437 Jeigu labiausiai tai sakyčiau kankina dėmesys/atmintis. Nesigaudau kartais nei kur ėjau nei ko aš ten ėjau. Kažkur mintys kitur išplaukę ir negaliu susikaupt visiškai.
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduoklis
#420438 o su kokiais vaistais per praitus epizodus gerai jauteisi?
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduoklis
#420439 prailginto veikimo butu geriau, nes visa diena veiktu ir nereiktu diena gert, trumpo veikimo miegant pika pasiekia, del to gerai miegui, bet dienos metu sumazeja doze.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#420440 Na praeitą kartą tai paroksetinas sugebėjo mane atstatyt. Pakako paroksetino 30mg + kvetiapino ir viskas. Šį kartą man paroksetinas visiškai nieko nedarė, kvetiapinas irgi žymiai mažiau veikia nei anksčiau.
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduoklis
#420441 o kaip tau sertralinas, kodel pakeitei paroksetina i sertralina? kiek kvetiapino gerei, kai buvo pagereja?
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#420442 Paroksetinas nieko nedarė, tai pakeičiau su viltim kad kažkas pasikeis. Bet realiai.. nežinau, nieko nejaučiu ypatingo ir su sertralinu. Šiaip kai vasarą daug sportavau tai kvetiapino 50 mg + mirtazapino 15mg pakako. Dabar kai žiema ir beveik nesportuoju tai iškart reikalai susišiko. Tai nežinau.. man toks įspūdis kad tie vaistai nelabai kažką man daro išvis :D negaliu net užtikrintai pasakyt kad man išvis kažkas buvo labai pagerėja.

Va nebent kas truputį tikrai padėjo tai risperidonas, bet negalėjau daugiau jo vartot nes žiauri akatizija buvo. Tai vėl teko grįžt prie kvetiapino + mirtazapino.