Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#420595 Labas, kokia prasme stipriausias? Stipriausiai migdo, stipriausiai veikia psichozę? Kokio stiprumo tau reikia? Bipoliniam, šizo?
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#420703 Kvetiapinas
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#420723 Labiau migdancio nelabai yra is neuroleptiku
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
vitamin9 rašė:Pripanti prie jo ir suda jis migdo...

Pabandyk užkelt pamatysi. Manęs anksčiau kaiptik neveikė (nes matyt per didelis nerimas buvo), o dabar tik +50mg užkėliau ir visai gerai miegot pradėjau. Dar ir ryte būnu apslopęs, ko man ir reikia. 100mg visai neblogai. Gal net ir 200-300mg būtų gerai pabandyt.
Vartotojo avataras
Parašė signs
#420735 na per tiek metų priejau prie 400 mg. gal virs metu tiek geriau. dabar susimazinau iki 200mg.

efektas tai wow. daugiau nei 200 mg nebevartosiu. kuo didesne doze, tuo labiau zombina, mieguistas, nedarbingas, uzslopintas. nebenorejau to daugiau
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#420737 Aš kai nutraukiu mirtazapiną man kažkodėl panašiai būna. Pradedu jaustis vėl kaip žmogus. Bet deja po keletos dienų vėl grįžta nerimas ir tenka vėl sėst ant mirtazapino/quetiapino combo. Biškį jau nerimauju kad niekada nesugebėsiu atsikratyt quetiapino + mirtazapino. Tikėjausi kad užteks tik SSRI po metų gydymosi, bet deja toli gražu.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#420738 Man jau 7-8 men po resperidono nutraukimo atchodai - kasdieniai galvos ir sanariu skausmai. Neuroleptikai nera juokas.
Vartotojo avataras
Parašė signs
#420755 Jooo man be jo buvo neįmanoma užmigti. dirbau naktines pamainas ceche, buvau nerealiai pavarges, is to nuovargio skaudejo kuna. o quetiapinas buvo pasibaiges. kas man padejo, tai nerealios valerijonu tinkturos dozes, kol gavau vaista. bet va dabar sumazinau quetiapina iki 200mg,jauciuosi zvalesnis, libido didesnis, anksciau atsikeliu. taip, nerimas yra, bet jo nebijau, kadangi jau geriau jausti nerima, nei nejausti emociju ir buti priglususiam nuolat.

daug ka pasiekiau. is lamictal 400mg i 200mg. zoloft is 200mg i 100mg. quetiapinas is 400mg i 200. aisku elicea yra 10mg. bet dar laukiu poveikio, nes buvau nutraukes. jau virs menesio praejo. prisimenu, kad po 1.5 men buvo poveikis nerimui ir buvo taip gera
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#420774 Kokia patirtis 100mg vs 200mg zoloft? Kiek pamenu sakei kad nelabai tave aktyvavo, lyg ir viskas tvarkoj buvo? Kokie pokyčiai nerimui?
Vartotojo avataras
Parašė signs
#420775 na as vartojau accord. 200mg netrikde libido, soc nerima tikrai sutvarke. o bendram nerimui kazkaip nelabai zinok. aktyvinti tai aktyvino, bet speju būtų labiau aktyvine jei ne quetiapinas didelem dozem.

siaip rekomenduočiau tiems, kurie nori buti aktyvesni, daugiau pasidaryti, bendrauti, atsikratyti soc fobijos.

aisku veikia kiekvienam skirtingai :)

o del 100mg negaliu pasakyti, nes pries savaite susimazinau tik. kita men bandysiu gauti recepta, kad originala zoloft vartoti. originalas buvo labai pastates ant koju, visas malonumas gryzo, nerimo nebebuvo, oiii gerai buvo