- 2021 12 24, 12:19
Sveiki,
dar kartą labai noriu pas visus pasiklausti kas vartojo paroxetina, nuomonės.
Vartoju jau pusantro mėnesio, nerimo nera, miegu, viskas ok. BET - kas ryta atsikelus vis galvoju, kad greičiau praeitu sita diena, neturiu motyvacijos niekam, neturiu tikslu, realiai nenoriu gyventi. Atrodo, kad mano seratoninas galvoje su situ vaistu yra užblokuotas. Atrodo galėčiau laimėti milijona ir manęs tai nedžiugintų. Viskas atrodo taip belitiška kad net nemoku jum nepasakoti, atrodo kad šitas vaistas man sukele MAX depresija.
Pasakojau tai daktarui pries 2 savaites. Ir jis man sako nu paalauk dar dvi savaaites, turi preaiti, nes jei vaistas butu netikes, jau nuo pirmų savaičių butų baisiai blogai. Nu ką, praejo tos dvi savaitės ir aš jaučiuosi lygiai taip pat sudinai.. gerti dar viena vaistą šalia paroxetino kad man skleistų seratonina? NESAMONE.. NENORIU. Jau atrodo tikrai buvau nelaimiga su savo nerimu, bet bent turėjau jausmus, galejau dziaugtis, liudeti, verkti, pykti. Dabar as esu darzove. PRASAU PASAKYKIT MAN AR KAM NORS TAI YRA BUVE, KAD KAI UZSPAUDZIA NERIMA JUS NEBESIJAUČIAT ZMOGUMI ? ar jums buvo tokie salutiniai? kiek laiko jie jums truko? AR JIE TRUKS VISA TA LAIKA KOL VARTOSI SI VAISTĄ? nes pradedu galvoti, kad turiu mesti jį.. bet nežinau kaip reikės gyventi dėl nerimo jį metus..... AČIŪ LABAI PASISAKIUSIEMS.