- 2021 12 24, 16:48
Aš vartojau pusantrų metų. Ir po trijų mėnesių didinau AD dozę. Prieš tai nemiegojau du metus. Ir depresijoj sėdėjau velniaižin kiek laiko.
Tikėjausi išbristi tik su psichologe. Bet bet koks bandymas ką nors daryt tik dar labiau klampindavo į nerimą ir depresiją. Ir be vaistų nebūčiau išsikapsčius. Ir nors "išsikapsčiau", psichoterapiją tęsiu, nes dar n nesutvarkytų dalykų. Tai galima sakyti, kad tebesigydau. Daugiau nei 5 metus.
Tikėjausi išbristi tik su psichologe. Bet bet koks bandymas ką nors daryt tik dar labiau klampindavo į nerimą ir depresiją. Ir be vaistų nebūčiau išsikapsčius. Ir nors "išsikapsčiau", psichoterapiją tęsiu, nes dar n nesutvarkytų dalykų. Tai galima sakyti, kad tebesigydau. Daugiau nei 5 metus.

pastovios paranojos ir didoka sociofobija. Aišku, ir socialinių įgūdžių nėr. Galiu užmigti ir tik todėl negeriu vaistų. Aš kalbu apie tai, kad išlipau iš gilesnės depresinės būsenos. Ir manau, kad depresija visada budės šalia, todėl vos tik ji kelia galvą, stengiuosi reaguoti nedelsdama.
( tai aš geriu jį du mėnesius.. gal po metų būtų labai sunku mesti, bet gal po dviejų mėnesių dar toks košmaras tęsis pora savaičių, jei mesiu DABAR?