Moderatorius: signs

Parašė vicyokz
Deividas rašė:
vicyokz rašė:O kokie tie 4 vaistai jei ne paslaptis ?

Nu po mano parašu yra. Zoloftas, kvetiapinas, mirtazapinas, lamotriginas. Ir dar melatonino įkalu prieš miegą. Ir realiai... negaliu pasakyt kad kažką labai jausčiau. Nieko apčiuopamo.

Keista, jog tiek vaistų ir jokio poveikio
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#421126 Tai va būtent.. nesuprantu ir aš.
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduoklis
vicyokz rašė:
Nesuprastas rašė:ne, man pregabalina israse, gabapentino kazkodel neraso, nors nuo pregabalino man nemiga lygtais :(

O pas tave nerimas taip pat ? Ir kokią dozė pregabalino? Kiek girdėjau pregabalinas 1:3 gabapentinas toks ir skirtumas, 1 tabl pregabalino tai kaip 3 gabapentino.

jo, pas mane nerimas ir nemiga :(
Parašė vicyokz
Nesuprastas rašė:75 mg

Tai tavo dozė irgi nėra didelė, veikia ?
Parašė ciaupas
#421131 Kai aš pradėjau gerti pregabalino didelę dozę nebereikėjo jokių ssri nes jie absoliučiai jokio efekto nedavė. Net clonazepamo nebereikėjo. Sutvarkė ir nerimą ir nemiga ir nuotaika pagerėjo. Realiai vieną lyrica atstojo 3 vaistus. Aplamai antiepileptikai veikia geriau už visus antidepresantus ir neurolleptikus nebent yra psichozine simptomatika. Nereiktų bijoti priklausomybės pavojaus nes nerimas padaro daugiau žalos nei pats pregabalinas. Čia tik mano asmeninė nuomonė.
Parašė vicyokz
ciaupas rašė:Kai aš pradėjau gerti pregabalino didelę dozę nebereikėjo jokių ssri nes jie absoliučiai jokio efekto nedavė. Net clonazepamo nebereikėjo. Sutvarkė ir nerimą ir nemiga ir nuotaika pagerėjo. Realiai vieną lyrica atstojo 3 vaistus. Aplamai antiepileptikai veikia geriau už visus antidepresantus ir neurolleptikus nebent yra psichozine simptomatika. Nereiktų bijoti priklausomybės pavojaus nes nerimas padaro daugiau žalos nei pats pregabalinas. Čia tik mano asmeninė nuomonė.

Šitie vaistai gydo ar veikia kol juos vartoji, kaip pvz būna su Ad ir trankviliazatoriais ? Aš 6 metus geriau ad, gaila kad anksčiau apie juos nezinojau nes tikrai geriau tvarko nerimą nei netgi paroxetinas, ir kol kas jokių šalutinių, o nuo ad šalutiniai tokie buvo ajajaj..
Parašė vicyokz
#421134 Deividai gal vertėtų tau pabandyti lyricos nieko neprarasi.
Čiaupas, tu kaip labiau patyręs šiuose vaistuose, kaip manai gal kelt doze bent iki minimalios, nes kol kas lygtais gan ir nieko, bet gal būtų dar geriau ? :))
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
vicyokz rašė:Deividai gal vertėtų tau pabandyti lyricos nieko neprarasi.
Čiaupas, tu kaip labiau patyręs šiuose vaistuose, kaip manai gal kelt doze bent iki minimalios, nes kol kas lygtais gan ir nieko, bet gal būtų dar geriau ? :))

Tai va įdomu ar jie gydantys ar daugiau tiesiog veikiantys tuo metu. Nes jei ne gydantys tai neverta jaučiu. Na bet vistiek.. neturiu ko prarast. Lamotriginą bandyčiau pakeisti lyrica.
Parašė vicyokz
#421140 Na ir tie kuriuos geri taip pat negydo o tik veikia tuo metu, taip kad neturi ko prarasti tikrai
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
vicyokz rašė:Na ir tie kuriuos geri taip pat negydo o tik veikia tuo metu, taip kad neturi ko prarasti tikrai

Gydantys jie.
Parašė vicyokz
#421190 Deividai kaip sekasi, nebandei šio vaisto dar ? Beje kvetiapinas kuri geri yra nerimui/depresijai?
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#421192 Nebandžiau, tik vasarį pas daktarę. Bet aš jau žinau ką ji sakys. Kažkada kai prašiau pregabalino, tai atsisakė rašyt. Sakė lamotriginas nuo dpdr padės, o pregabalino nenorėjo rašyt dėl svorio priaugimo. Taip, kvetiapinas viskam praktiškai. Miegui, nerimui, kad mintis biškutį stabdytų, švaresnė galva kad būtų kažkiek. Bet negaliu sakyt kad kažką labai aš nuo jo jaučiu. Nu aišku be jo gal išvis neužmigčiau ir mintys suktųsi dar stipriau.
Parašė vicyokz
#421195 Na turbūt kiekvieno atvejį individualus, manau tavo daktarė geriau žino negu mes patarėjai.
O kaip db miegas, eina pamiegoti ?
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#421197 Na užmiegu šiaip ne taip, bet jei nebūtų kvetiapino su mirtazapinu tai jaučiu nemiegočiau. Niekada nepavargstu, nėra nuovargio visiškai. Ai žinok manau jau ir ta daktarė nelabai žino ką daryt su manim :D