Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė mmm
Ramunyte rašė:Padarėm ir mes ši tyrima,bet nežinau ar mūsų paichiatre ji supras .labai tikiuos jis mums pades.

Kai gydytoja pakomentuos, parašykite, ką sakė, ar tinka kokie vaistai, ar paskyrė vaistus pagal tyrimą ir kaip realybėje pabandžius-ar tikrai jie tinka:)
Parašė Ramunyte
Mersas rašė:Deja, galiu nuvilti, netinka visi, tik turedami toki tyrima kiti neskiria, tu vaistu, kurie pagal ji netinka. Tada tik sumazeja skiriamu vaistu kiekis

Kaip gaila,na zesime.
Parašė Ramunyte
mmm rašė:
Ramunyte rašė:Padarėm ir mes ši tyrima,bet nežinau ar mūsų paichiatre ji supras .labai tikiuos jis mums pades.

Kai gydytoja pakomentuos, parašykite, ką sakė, ar tinka kokie vaistai, ar paskyrė vaistus pagal tyrimą ir kaip realybėje pabandžius-ar tikrai jie tinka:)

Gerai :)))
Parašė Ramunyte
Milita99 rašė:Mersas, kiek suplojai?

450

Kur tiksliai Kaune dareisi?[/quote]
Mes Šiauliuose dare 450.mums dabar taikys pagal tuos tyrimus,nors dabar gerem zeldox o jame išvis nėra šio vaisto va :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#421167 Duokit žinot ar tas tyrimas padėjo surast gerus vaistus. Aš ir bandysiu šnekėtis su daktare dėl šito tyrimo. Tik įdomu ar iš tikro tie vaistai tinka ar nelabai net įtakos turi tas tyrimas.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#421182 Plius man labai įdomu jog sako šito tyrimo pakanka visam gyvenimui. Tai tolerancija vaistams nesikeičia visą gyvenimą? Tada kodėl daug vaistų kurie man praeityje padėjo, dabar nebepadeda? Dėl to vat ir nežinau ar verta šitą tyrimą darytis.
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduoklis
#421326 Kolkas nelabai ojektyvus tyrimas, nebent ligos pradzioje, kai vaistai neisbandyti, bet ir tai nebutinai gali teisingai parodyti ir tiksliai, o jei dauguma vaistu isbandyti tai isvis naudos nera
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#421330 Tai va ir sakau.. jeigu tas tyrimas būtų tikslus tai vaistai nesikeistų. O man vieną kartą vieni tiko, kitą kartą kiti tiko, o dabar išvis beveik niekas netinka. Tai tas tyrimas nelabai kažką ir padėtų. Nebent pasikeitė mano dnr :D
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
Ramunyte rašė:
Astronautė-Myška rašė:Ramunyte, jūs 450 eu mokėjote? :bloga

Taip :bloga

Na tikėsimės padės. Vistiek gal kokias gaires parodo. O ir gydymo pradžia... :heart
Parašė Ramunyte
Astronautė-Myška rašė:
Ramunyte rašė:
Astronautė-Myška rašė:Ramunyte, jūs 450 eu mokėjote? :bloga

Taip :bloga

Na tikėsimės padės. Vistiek gal kokias gaires parodo. O ir gydymo pradžia... :heart

Na gal nors kiek pades,dabar pagal ta tyrima įveda lamotrigina,tai žesime . :heart