Moderatorius: signs

Parašė Baran
#419191 O kaip del Propranololio? Siaip as geriu 3 x 20 mg, ar gali buti nuo jo nemiga? Gal pasakyti gydytojai, kad ryte ir per pietus gerti po 20 mg? Nes tikrai prastai miegu, daznai prabundu, sunku miegoti, gal jis nakciai kaip ir nereikalingas? Man atrodo, kad as klausiau pas gydytoja kazkada, nes buvau skaites, kad gali sukelti nemiga.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#419192 taip, nuo propranololio gali buti nemiga, gan daznas salutinis. Bet ir su nerimo sutrikimais tiketis, kad miegosi kaip sveikas zmogus be prabudimu nevertetu. As irgi prabundu kokius 5-10 kartu per nakti
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#419193 siaip propranololi uztenka 2 kartus per diena gerti, jis pakankamai laiko veikia
Parašė Baran
#419890 Ka daryt, Melatonino be recepto nebeparduoda? O be jo neeina uzmygti.
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduoklis
#419892 Bet taigi parduoda, va prieš kelias dienas pirkau iš Akropolio vaistinės.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#419897 Parduoda po 5mg, reik graziai paprasyti. Arba kitoj vaistinej pabandyti.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#419898 O jis raminantis bent kiek? Kažkokių šalutinių turi, kaip svorio priaugimas? Reikėtų ir man jaučiu pabandyt, miegas beveik niekada nesuima manęs.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#419899 Nera raminantis. Tiesiog miego nori. Salutiniu nera, cia naturalus hormonas. Melatoninas nakti naturaliai gamintis pradeda tam, kad uzmigdyt.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#419901 Tai tas noras miegot ir yra iš dalies raminimas. Na ok, jei nėra šalutinių reikės išbandyt. Užmigt aš užmiegu, bet taip grynai per prievartą, visiškai žvalus jaučiuos nuolatos.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#421378 Kiek laiko saugi vartot melatoniną? Bent jau visagalis google tai sako nedaugiau kaip 2 mėnesius.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#421379 saugu*
Vartotojo avataras
Parašė Egidam
#421394 Išrašė man melatoniną pabandyt, 3mg.
Pirmąkart, prieš n metų, kai 1mg gėriau, tai pirmą tabletė labai gerai suveikė, po to kitos, nekažka.
Jeigu visus AD, neuroleptikus metais vartot galim, tai melatoniną, tuo labiau, manau. Mažiausiai dėl jo nerimaučiau. Man išrašė 3 mėnesiams, apie pertraukas nieko neminėjo.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#421395 Na šiaip kiek domėjausi tai jeigu ilgai vartoji tai natūrali melatonino gamyba susiknisa. Tai nžn.. aš tai 1mg imu, bet nepasakyčiau kad kažką jaučiu aš nuo jo.