Moderatorius: signs

Parašė AuksinisVejas
#421520 Krizių skyriuj buvau praeita vasara, ten dabar perkurta i dialektine elgesio terapija paremta skyrių, tai nemanau, kad man šiuo metu tinkama. Ir tik 10 dienų laiko, nemanau, kad man tiek užteks, nes reik per nauja derint vaistus
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
AuksinisVejas rašė:Krizių skyriuj buvau praeita vasara, ten dabar perkurta i dialektine elgesio terapija paremta skyrių, tai nemanau, kad man šiuo metu tinkama. Ir tik 10 dienų laiko, nemanau, kad man tiek užteks, nes reik per nauja derint vaistus

Gulėjau kažkada ten, bet šią vasarą tai ten buvo covido skyrius praktiškai. Kažkiek laiko būni ten kol ateina covid atsakymai. Tai teko gult į ūmų. Gali ūmų bandyt, bet šiaip man krizių skyriuj labiau patiko, o ir 10dienų visai užteko. Poto tiesiog privačiai tęsi gydymą.

O to ūmaus tai irgi nereik bijot. Gali daugiau laiko būt, tai daugiau laiko vaistams derint.
Parašė AuksinisVejas
#421528 Apatiniam aukšte Covido skyrius, dabar krizes yra ten, kur buvo Alekseičiko skyrius seniau. Tai aš gulėjau tam atnaujintam jau skyriuj, ten viskas kitaip, negu buvo senose krizėse. Visi gydytojai, personalas kitas ir kita terapijos krypti (CBT) taiko.
I pirma akyriu nenoriu tikrai..
Parašė AuksinisVejas
AuksinisVejas rašė:Apatiniam aukšte Covido skyrius, dabar krizes yra ten, kur buvo Alekseičiko skyrius seniau. Tai aš gulėjau tam atnaujintam jau skyriuj, ten viskas kitaip, negu buvo senose krizėse. Visi gydytojai, personalas kitas ir kita terapijos krypti (CBT) taiko.

Pataisau - covido skyrius dabar antram aukste
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
AuksinisVejas rašė:Apatiniam aukšte Covido skyrius, dabar krizes yra ten, kur buvo Alekseičiko skyrius seniau. Tai aš gulėjau tam atnaujintam jau skyriuj, ten viskas kitaip, negu buvo senose krizėse. Visi gydytojai, personalas kitas ir kita terapijos krypti (CBT) taiko.

Tai va man daktarė ir minėjo kad dabar vasaryne jaunimas pradėjo eit daugiau link psichoterapijų ir cbt. O tiems kuriems reikia vaistų geriausia gult į pirmą skyrių. Jei tavo sveikata nėra tokia ūmi, tai tada ok. Bet jei nori vaistus.. tai nžn ar gerai bus,
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#421534 Na aš suprantu kad nenori, aš ir bijojau į pirmą skyrių gult. Bet bereikalo. Kadangi dabar tie kiti skyriai "lengvesni" pasidarė, tai daugumą guldo į pirmą. Tai ten pilna žmonių su depresijom/nerimu. Gal tik vienas ar du baxūrai buvo kuriems tikrai sunki sveikata buvo, bet irgi pagrinde nuo alkoholio/narkotikų atsigulę, o ne dėl ligos.
Parašė AuksinisVejas
#421535 Man reikia vaistus pakeisti pagrinde..bet pirmam skyriuj moterų ten žiaurios sąlygos, kiek girdėjau iš pažįstamų - tualetas su rūkomuoju sujungtas, dušai be durų, neduoda peiliuko nusiskust..išprotėčiau ten, man higiena labai svarbu, dar didesnė depresija užeitų, jei negalėčiau privačiai pasirūpint savim :bloga gal vyrų skyriuj geriau šitu požiūriu
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#421536 Gal tuomet privačiai eikit arba į antrą skyrių, gal ir antram skyriui kaip nors vaistus pritaikys. Nes taip, tualetai sujungti su rūkumuoju, bet dušai tai normalūs. Aštrių daiktų neleidžia nes ir taip suprantat kodėl. Bet man ir dar keliems davė, net kitus pacientus apkirpt man leido :D Priklauso nuo to kokioj stadijoj žmogus yra (ar jau visiškai kitose dimencijose gyvena ar pakankamai normalus dar). Nžn, nebuvo ten taip baisiai, iš pradžių aišku atsargiai žiūri, bet poto kai pamato kad žmogus normalus, tai viską leidžia ko reikia. Tai arba antras skyrius arba ąžuolynas, bet girdėjau ąžuolyne ten dar baisiau.. aplinka gal ir graži, bet kas iš tos aplinkos jei dirba nekompetetingi žmonės.
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#422775 Keliu, negi nieks nebesigula? Man reikia bent karta atsigult kad neigaluma pratest :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#422807 Oho kaip apmažėjo. Praeitą vasarą pilni skyriai buvo, nulis vietų. Faina gal visai, mažiau žmonių daugiau ramybės.