- 2022 02 02, 22:42
Krizių skyriuj buvau praeita vasara, ten dabar perkurta i dialektine elgesio terapija paremta skyrių, tai nemanau, kad man šiuo metu tinkama. Ir tik 10 dienų laiko, nemanau, kad man tiek užteks, nes reik per nauja derint vaistus
AuksinisVejas rašė:Krizių skyriuj buvau praeita vasara, ten dabar perkurta i dialektine elgesio terapija paremta skyrių, tai nemanau, kad man šiuo metu tinkama. Ir tik 10 dienų laiko, nemanau, kad man tiek užteks, nes reik per nauja derint vaistus
Gulėjau kažkada ten, bet šią vasarą tai ten buvo covido skyrius praktiškai. Kažkiek laiko būni ten kol ateina covid atsakymai. Tai teko gult į ūmų. Gali ūmų bandyt, bet šiaip man krizių skyriuj labiau patiko, o ir 10dienų visai užteko. Poto tiesiog privačiai tęsi gydymą.
O to ūmaus tai irgi nereik bijot. Gali daugiau laiko būt, tai daugiau laiko vaistams derint.
F33.2
Sertraline100mg Quetiapine100mg Lamotrigine50mg
Sertraline100mg Quetiapine100mg Lamotrigine50mg

gal vyrų skyriuj geriau šitu požiūriu
Priklauso nuo to kokioj stadijoj žmogus yra (ar jau visiškai kitose dimencijose gyvena ar pakankamai normalus dar). Nžn, nebuvo ten taip baisiai, iš pradžių aišku atsargiai žiūri, bet poto kai pamato kad žmogus normalus, tai viską leidžia ko reikia. Tai arba antras skyrius arba ąžuolynas, bet girdėjau ąžuolyne ten dar baisiau.. aplinka gal ir graži, bet kas iš tos aplinkos jei dirba nekompetetingi žmonės.