F33.2
Sertraline100mg Quetiapine100mg Lamotrigine50mg
Sertraline100mg Quetiapine100mg Lamotrigine50mg
Kovos su depresija klubas
Moderatorius: signs
Aš su raminamais nei kart negėriau alko per 18 metų vaistų gėrimo. Per daug pavyzdžių tarp muzikantų ypač... kurie maišė alko ir raminamus ir užvertė kanopėles.
Aišku kiekvienas organizmas kitaip reaguoja, bet geriau nebandykim.
Kam tampyti katiną už ūsų.
Astronautė-Myška rašė:Na bent jau su raminamais nevartokit ir man ramiau bus.Aš su raminamais nei kart negėriau alko per 18 metų vaistų gėrimo. Per daug pavyzdžių tarp muzikantų ypač... kurie maišė alko ir raminamus ir užvertė kanopėles.
Aišku kiekvienas organizmas kitaip reaguoja, bet geriau nebandykim.
Kam tampyti katiną už ūsų.
Aivaras Brazauskas rašė:visu istorijos skirtingos, savo tik papasakoju seip gal kam idomu bus ir kazka ras tinkamo. seip visa psichologine literatura, pasakoja kad depresija yra tiesiog musu netinkamo gyvenimo atspindys ir pasekme, tiesiog nemokejimas dziaugtis, kas naturaliai gamina vadinama serotonina. Kas man manau ir labai tinka, nes nemokejau kurti tiesiog gyvenimo nuo pat ankstyvos jaunystes ir krauti savo seratonino bagaza naturaliais budais. Seip is dalies ir tu teisus, kad jeigu nesi linkes i depresija kazkaip ten turbut naturaliai viskas susidelioja ir gerai gaunasi. na o del sveiko gyvenimo, tai mane svaigalai pakeicia kardinaliai, suraganeju, priklausomybe is karto atsiranda, tai kaip ir priverstas taip gyventi. jo vibracija ivardijau kaip nerima, seip jie pasitrauke jau pries pora metu, bsiki sutama kad kai meciau rukyti ir gerti. dabar tiesiog depresucha uzejo.
Deividas rašė:Man viskas tvarkoj buvo. Ilgiau pavartok pažiūrėk ar pranyksta. Jei nepranyksta tai prašyk daktaro kažką kad prie paroxetino duotų. Pabandyk tribulus terrestris, silpnas jis, bet kartais to ir pakanka kad pramušt paroxetiną.
yonomelano rašė:Sveiki,
Paroxetiną vartoju 12-a diena. Šalutiniai: padidejes delnu prakaitavimas, banguojantis nerimas, prabudimai nakti dazni, nakti 2-3 kartus keliuosi i WC, neimanoma pasiekti ejakuliacijos, issiplete vyzdziai, jautresnes sviesai akys.
Ar su tokia gausa salutiniu poveikiu, verta testi Paroxetino vartojima? Galbut prasyti gydytojo, jog pakeisti AD? Kiek laiko “kratetes” salutiniu poveikiu?
ps. man generalizuotas nerimas.
Aciu uz atsakyma!
yonomelano rašė:Sveiki,
Paroxetiną vartoju 12-a diena. Šalutiniai: padidejes delnu prakaitavimas, banguojantis nerimas, prabudimai nakti dazni, nakti 2-3 kartus keliuosi i WC, neimanoma pasiekti ejakuliacijos, issiplete vyzdziai, jautresnes sviesai akys.
Ar su tokia gausa salutiniu poveikiu, verta testi Paroxetino vartojima? Galbut prasyti gydytojo, jog pakeisti AD? Kiek laiko “kratetes” salutiniu poveikiu?
ps. man generalizuotas nerimas.
Aciu uz atsakyma!