- 2021 08 31, 08:10
Ar kam nors dar buvo užkietėję viduriai nuo venlafaksino? Nuo to, kai pradėjau vartoti, atsirado ši bėda ir nepraeina..vartoju vaistą jau apie 5 mėn. Negi vėl reiks keisti..
Kovos su depresija klubas
Moderatorius: signs
ir man buna uzkieteje, nes zoloft ir trintellix geriu, 2 ad. Arba darzoviu kokteilis geras toks, as pvz netoleruoju laktozes, tai pieno isgeriu ir pramusa. Buna kad ir ilgiau neinu i wc, bet vistiek gi issitustinsi
AuksinisVejas rašė:Na, pas mane rimtesnė problema, kai kartą į savaitę ar rečiau ir su skausmais, tai sakyčiau nenormalu ir reikia keisti..
tamsumos rašė:Pasitark su gydytoju, tikrai negerai, kai tiek laiko negali prašikt.
Dabar dėl brain zapsų. Bandau kas antrą dieną gert po 37.5 mg venlafaxino, nes nervina į dar mažesnes dalis trupinius dėlioti metant. Skaičiau, kad nuo brain zapsų kai kuriems maisto papildai padeda ir vitaminai. Omega 3, magnis, B. Gal yra taip žaidusių?
LBJ rašė:AuksinisVejas rašė:Na, pas mane rimtesnė problema, kai kartą į savaitę ar rečiau ir su skausmais, tai sakyčiau nenormalu ir reikia keisti..
Nebandei magnio? Biomagnesium 500mg (arba daugiau) gan atlaisvina tuos dalykus
AuksinisVejas rašė:Na, pas mane rimtesnė problema, kai kartą į savaitę ar rečiau ir su skausmais, tai sakyčiau nenormalu ir reikia keisti..
tamsumos rašė:Dar žaidžiu su venlafaxino numetimu. Jį visiškai nuėmiau, dabar geriu po 5 mg escitalopramo maždaug kas antrą dieną dėl brain zapsų. Šiaip jau nusibodo tas žaidimas, tai viliuosi, kad brain zapsai ilgai nesitęs. O tada jau galėsiu bandyt fluanxolį numest ir būti švari.
biggie rašė:tamsumos rašė:Dar žaidžiu su venlafaxino numetimu. Jį visiškai nuėmiau, dabar geriu po 5 mg escitalopramo maždaug kas antrą dieną dėl brain zapsų. Šiaip jau nusibodo tas žaidimas, tai viliuosi, kad brain zapsai ilgai nesitęs. O tada jau galėsiu bandyt fluanxolį numest ir būti švari.
As taip pat dariau. Escitaloprama visiskai nesunku mesti