Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#420327 Oi jo, suklydau. Buspironą turėjau omeny, jau maišosi visi tie pavadinimai man :D
Parašė Baran
#420360 Kodel man Aripiprazolis sukelia baime, ranku stipru drebejima, labai sunku i lauka iseiti del baimes jausmo, ypac bendrauti, bijau kur nors iseiti?
Parašė Baran
#420372 Panasiai man buvo nuo Cymbaltos, niekur iseit negalejau ir dabar kai pradejau gerti Aripiprazoli, mintys net blokuojasi, as 4 dienas geriu po 2.5 mg, nuo rytojaus gydytojas paskyre po 5 mg, bet tokie ziaurus salutiniai ar jis taip veikia, niekam tokios busenos nelinkeciau.
Parašė Baran
#420385 Sakykit, kaip geriau gerti Cyclodoli, ar pastoviai, kiekviena diena, ar galima tada kaip blogai jautiesi? Ir po kiek ir kada gerti Cyclodoli? Nuo siandien pradejau Aripiprazoli vartoti po 5 mg ryte ir taip sake gerti dvi savaites, jeigu viskas gerai, veliau kelti iki 10 mg. Nezinau ar bus viskas gerai, nes kol kas, tai sunku man.
Parašė Baran
#420416 Sakykit, o kaip del nerimo su Aripiprazoliu? Skaiciau, kad jis gali dar labiau sustiprinti nerima. Siaip dabar ir jauciu, kad nerimas daug stipresnis negu buvo.
Parašė Baran
#420482 Zodziu reikejo pas LOR gydytoja man, bet man nerimas ant tiek stiprus, kad nenuejai, nerimo ir baimes jausmas. 4 dienas geriau 2.5 mg, dabar 3 diena kai geriu po 5 mg, ant tiek prastai jauciuosi, klonazepamas net nenuima gerai to nerimo ir baimes. Ar verta laukt? Man ji pasiule del svorio, numeciau per 4 dienas 1 kg. As ji pradejau gerti tik del svorio, nes sveriu 145 kg, tai man nera iseities. Kas zino, kodel jis taip nerima uzkelia iki panikos?
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#420487 Stenkis prakentėt pora savaičių, jei nepraeis šalutiniai tada mesk. Man irgi buvo iš pradžių sunku su juo. Mane net kratė nuo jo, nevalingi traukuliai buvo kojų. Per kokį mėnesį praėjo, kentėjau dantis sukandęs.
Parašė Baran
#420515 Sakykit, kam buvo nuo jo nerimas stiprus? Ar praejo? Ar neverta laukt? Siaip ir galva pradejo sunkiai veikt, sunku mastyti, kalbant suristi sakini.
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduoklis
#420516 man tai asmeniskai, kol vartojau neuroleptikus, tol ir buvo salutiniai, bet kiti gan normaliai toleruoja
Parašė Baran
Nesuprastas rašė:man tai asmeniskai, kol vartojau neuroleptikus, tol ir buvo salutiniai, bet kiti gan normaliai toleruoja

Man tas pats kaip ir tau, netoleruoju, nes salutiniu kruva ir nepraeina, be ju ir gi negaliu, nerimas didziausias. Ka daryti jau nebezinau.
Parašė Ramunyte
#421284 Sveiki visi vel mes,sūnui keitė diagnoze į paranoidinė šizofrenija,gal galite pasidalinti kas nors sergantys šia liga?dabar geriam ziprezidona dar įvėda lomatrgina ar kaip ten,jai nepades balsams vaizdams ivedines rezervini vaistą leponex,gal kas turi patirties ar jis veiksmingas?del turimu zinom sakė reikes darytis daznai.Bet sūnus pasiruošę eit iki galo kad tik atrasti efektyviausia gydyma ,nes sako taip gyventi neįmanoma .
Parašė Graikas
AuksinisVejas rašė:Sveiki, ar aripiprazolis kam nors padėjo nuo didelės apatijos?

Nuo apatijos man padejo antidepressantas Brintelix