Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#422870 Man tai įdomiai su juo.. kartais po 30-40min užslopina, o kartais virš valandos pralaukiu ir nieko nesulaukiu :D Toks jausmas lyg kai kurios tabletės tiktai placebo.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#422880 Na.. pas mane dienos visada tokios pačios tai nžn. Kavos irgi negeriu jau pora metų. Nežinia, gal tu ir teisi, gal nuo kažko priklauso ir ne vaistuose kaltė.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#422881 Va kad ir dabar. Jau valanda praėjo po kvetiapino paėmimo. Slopinimo 0, nžn net ar sugebėsiu užmigt :D o vakar po pusvalandžio jau atjungė. Tai va ir suprask.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#422882 Gal tau per mazai dopamino pablokuoja, quetiapinas depresinei simptomatikai studijose dazniausiai naudojamas ~300mg dozese. Beje, kalbant apie paprasta quetiapina ir prolonguota, tai paprastas auksciausia koncentracija pasiekia per 1-1.5h, prolonguotas per 4. Idomumas ne tame per kiek laiko suveikia, o tame, kad po 24h identiskos dozes quetiapino IR ir XR koncentracija organizme islieka praktiskai identiska. XR nepasiekia tokios dideles koncentracijos kaip IR ir pati kreive leidziasi tolygiau, bet galutinis rezultatas 24h po dozuotes nesiskiria. Svarbesnis faktorius yra, kad prolonguotas quetiapinas kazkokiu tai budu virskinamas siek tiek kitaip ir gaunamas didesnis metabolito norquetiapino kiekis. Norquetiapinas turi daugiau antidepresantiniu savybiu nei pats quetiapinas, esu ir pats tai pajautes, kai daktare po quetiapino IR naudojimo pakeite i analogiska XR doze pasijaute gan stiprus pokytis kas liecia nuotaika ir energijos lygi.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#422886 Ai nežinau, bet nekelsiu jau dozės. Jei nieko jis man per daug nebedaro tai gal net ir nebeverta vartot. Nusitrauksiu kuo daugiau vaistų kiek įmanoma, nes nematau jau pointo juos vartot. Beveik pora metų sėdžiu jau ant jo, tai būtų pats laikas raukt. Anksčiau tai pasėdėdavau pora mėnesių ir viskas, dabar jau ir taip per ilgai.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Deividas rašė:Ai nežinau, bet nekelsiu jau dozės. Jei nieko jis man per daug nebedaro tai gal net ir nebeverta vartot. Nusitrauksiu kuo daugiau vaistų kiek įmanoma, nes nematau jau pointo juos vartot. Beveik pora metų sėdžiu jau ant jo, tai būtų pats laikas raukt. Anksčiau tai pasėdėdavau pora mėnesių ir viskas, dabar jau ir taip per ilgai.

Sutinku, medikamentai turi buti vartojami tik reikalingiausi, as pats ne karta buvau "pasimoves" ant to mastymo, kad daugiau yra geriau kai realiai pokyciai minimalus.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#422941 Tai va va.. nes jei taip mąstyt kad vis jausčiau efektą tai reikėtų kelt ir kelt turbūt.. taip ir maximumą pasiekčiau. Aišku kas ten žino.. gal nusimetus dar blogiau būtų. Žiūrėsiu ką daktarė sakys, nes po tiek laiko gydymosi jau norėčiau likt tik ant SSRI.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Deividas rašė:Tai va va.. nes jei taip mąstyt kad vis jausčiau efektą tai reikėtų kelt ir kelt turbūt.. taip ir maximumą pasiekčiau. Aišku kas ten žino.. gal nusimetus dar blogiau būtų. Žiūrėsiu ką daktarė sakys, nes po tiek laiko gydymosi jau norėčiau likt tik ant SSRI.

As esu buves ant 6 vaistu max dozemis, jautruma nuima aisku, bet tada puciuosi kaip balionas, prislopintas ir t.t. Daugiau vaistu = daugiau salutiniu, o jei nauda neatsveria tu dalyku tai nesinori gerti 15 tableciu per diena kai didzioji dalis poveikio placebas, kad daug vaistu sutvarkys.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#422945 Na taip. Plius pamenu kai anksčiau efektyvūs vaistai būdavo tai iškart pajausdavau. Net nereikėdavo didelių dozių. Dabar tai praktiškai gali kelt ir kelt, tai tikrai nėra tolko, geriau kitus vaistus tada bandyt. O dėl šalutinių tai jo.... dabar kai likau "tik" ant trijų vaistų tai svoris nukrito belenkaip. Nuo praeitos vasaros iki dabar nukrito 25kg, tai bent kažkiek pliusų yra. Numetus kvetiapiną jaučiu išvis kristų ir kristų svoris :D
Parašė Ramunyte
Deividas rašė:Na taip. Plius pamenu kai anksčiau efektyvūs vaistai būdavo tai iškart pajausdavau. Net nereikėdavo didelių dozių. Dabar tai praktiškai gali kelt ir kelt, tai tikrai nėra tolko, geriau kitus vaistus tada bandyt. O dėl šalutinių tai jo.... dabar kai likau "tik" ant trijų vaistų tai svoris nukrito belenkaip. Nuo praeitos vasaros iki dabar nukrito 25kg, tai bent kažkiek pliusų yra. Numetus kvetiapiną jaučiu išvis kristų ir kristų svoris :D

Aina sau kaip faina o mums auga ir auga nuo kvetepino taip pat,bet mes jų dėl ligos negalėsim ech… :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#422960 Joa... tie vaistai yra tragedija svoriui. Reikia labai daug valios ir pastangų kad nepriaugt bent jau. Poto jei kažkiek apmažini vaistus tai pradeda krist svoris labai sparčiai.. Bet manau ir aš sėdėsiu dar vis ant kvetiapino kažkiek laiko. Tiesiog kažkaip sugebu jau jį įveikt. Daug sporto ir .. na.. badavimas. Nėra gerai, bet ką darysi, pakol kvetiapinas yra tenka labai mažai valgyt. Bet atsisakius paroksetino ir mirtazapino tikrai lengviau pasidarė svorį suvaldyt.
Parašė Ramunyte
Deividas rašė:Joa... tie vaistai yra tragedija svoriui. Reikia labai daug valios ir pastangų kad nepriaugt bent jau. Poto jei kažkiek apmažini vaistus tai pradeda krist svoris labai sparčiai.. Bet manau ir aš sėdėsiu dar vis ant kvetiapino kažkiek laiko. Tiesiog kažkaip sugebu jau jį įveikt. Daug sporto ir .. na.. badavimas. Nėra gerai, bet ką darysi, pakol kvetiapinas yra tenka labai mažai valgyt. Bet atsisakius paroksetino ir mirtazapino tikrai lengviau pasidarė svorį suvaldyt.

Tai vat ,kad valios nėra dėl valgymo ir pan.bet gal per laika apsipras organizmas,bus matyt.Na va ,kaip verai,jog išėjo atsisakyti kitu vaistų ir svoris reguliuojasi super :)))
Parašė Ramunyte
Deividas rašė:Na taip. Plius pamenu kai anksčiau efektyvūs vaistai būdavo tai iškart pajausdavau. Net nereikėdavo didelių dozių. Dabar tai praktiškai gali kelt ir kelt, tai tikrai nėra tolko, geriau kitus vaistus tada bandyt. O dėl šalutinių tai jo.... dabar kai likau "tik" ant trijų vaistų tai svoris nukrito belenkaip. Nuo praeitos vasaros iki dabar nukrito 25kg, tai bent kažkiek pliusų yra. Numetus kvetiapiną jaučiu išvis kristų ir kristų svoris :D

Rimtai numetus kvetepina ?nu jo dabar sūnus geria ji,tikrai riebalai ant pilvo nebežinau ka daryt su valgymu nesusitvarko,pats sako gal prie arispa grysti bet baisu ,kad vel ne grystu viskas,nors pagerijimo atveju,panasiai su visais vaistais kaip jis sako prie visu kiek gere ligos simptomų vistiek yra…dar mums idomu kombinacija olanzapino ir arispa ar galima?jam arispa gal davė energijos daugiau bet depresija buvo gal prie jų dar reiktu ad,nu nežinau ,kurie kvetepino ir lomatirgino bent nėra psichozių retai,bet ar padeda kaip jis sako nelabai.vat ir suprask tuos vaistus leponex ir olanzapino bijom dėl svorio,bet prie šios kombinacijos ka geriam gyventi galime.bet kaip jis sako nėra dar gerai nori dar kazka keisti.