Moderatorius: signs

Parašė Ramunyte
Aldona Julita rašė:Po 2 metų nuo tos pačios ligos paskyrė stipresnius vaistus. (Šizoefektinis sutrikimas depresinio tipo). Haloperidolį 1 ampulė per menesį, kvetiapiną 200 mg ir parkopaną 2 tabletes. Beveik 5 metus vartoju

O nuo haloperidolio leidžiamo nėra šalutinio ?ir kaip sveikata,smagu ,kad per 5metus tiki nacistus ir nereikia keisti gera girdeti .Mums dabar įvedinėja kvetepina nuimant zeldox bet mums sakė tikslas kelti iki 400 mg ir lamictal 200mg tai zesime,pamažu keičiame .ir kaip jums kvetepinas ar jokių šalutiniu ?
Parašė Ramunyte
Ramunyte rašė:
Aldona Julita rašė:Po 2 metų nuo tos pačios ligos paskyrė stipresnius vaistus. (Šizoefektinis sutrikimas depresinio tipo). Haloperidolį 1 ampulė per menesį, kvetiapiną 200 mg ir parkopaną 2 tabletes. Beveik 5 metus vartoju

O nuo haloperidolio leidžiamo nėra šalutinio ?ir kaip sveikata,smagu ,kad per 5metus tiko gydymas ir nereikia keisti ,gera girdeti .Mums dabar įvedinėja kvetepina nuimant zeldox bet mums sakė tikslas kelti iki 400 mg ir lamictal 200mg tai zesime,pamažu keičiame .ir kaip jums kvetepinas ar jokių šalutiniu ?
Parašė Rokasamber
#424154 Kai patekau i ligonine su psichoze pries 9 metus nustate shizoefektini priase olanzapina geriau bet labai atrodidavo kad kas suspaudzia sirdi ir neleidzia jai spurdet ... tai viena pazystama rekomendavo viena psichiatre tai nuo tada ir bendrauju su ja pakeite man olanzapina i risperidona geriau po 1 miligrama risperidono ir 20 magrilano gal kokius 7 metus buvo ok tik pries pora metu pradejau jausti kad arteja psichoze paskambinau daktarei liepe gert po 2 miligramus ir pasitaise viskas geriu dabar po 2 mg tik nesenai sugalvojau kad reikia pasikeisti magrilana i faverin testuoju jau gal 6 savaites man patinka visai nes nuo magrilano uz aktyvindavo tai as i telefona inykes iki 2 nakties budavau arba jei einu miegot neuzmiegu o ryte iseinu i darba tik po pietu . dabar faverin geriu tai pradejau i zmogiskai eit miegot 10-11 ir atsikeliu ryte kai reikia 7 kiek skaiciau foruma tai keista kas netinka jum man kaskai tinka B)
Parašė Ramunyte
Rokasamber rašė:Kai patekau i ligonine su psichoze pries 9 metus nustate shizoefektini priase olanzapina geriau bet labai atrodidavo kad kas suspaudzia sirdi ir neleidzia jai spurdet ... tai viena pazystama rekomendavo viena psichiatre tai nuo tada ir bendrauju su ja pakeite man olanzapina i risperidona geriau po 1 miligrama risperidono ir 20 magrilano gal kokius 7 metus buvo ok tik pries pora metu pradejau jausti kad arteja psichoze paskambinau daktarei liepe gert po 2 miligramus ir pasitaise viskas geriu dabar po 2 mg tik nesenai sugalvojau kad reikia pasikeisti magrilana i faverin testuoju jau gal 6 savaites man patinka visai nes nuo magrilano uz aktyvindavo tai as i telefona inykes iki 2 nakties budavau arba jei einu miegot neuzmiegu o ryte iseinu i darba tik po pietu . dabar faverin geriu tai pradejau i zmogiskai eit miegot 10-11 ir atsikeliu ryte kai reikia 7 kiek skaiciau foruma tai keista kas netinka jum man kaskai tinka B)

Na taip tikrai visiems skirtingai,bet svarbu randam kas efektyvu.Va tas svarbisusia :)))
Parašė Ramunyte
Ramunyte rašė:
Rokasamber rašė:Kai patekau i ligonine su psichoze pries 9 metus nustate shizoefektini priase olanzapina geriau bet labai atrodidavo kad kas suspaudzia sirdi ir neleidzia jai spurdet ... tai viena pazystama rekomendavo viena psichiatre tai nuo tada ir bendrauju su ja pakeite man olanzapina i risperidona geriau po 1 miligrama risperidono ir 20 magrilano gal kokius 7 metus buvo ok tik pries pora metu pradejau jausti kad arteja psichoze paskambinau daktarei liepe gert po 2 miligramus ir pasitaise viskas geriu dabar po 2 mg tik nesenai sugalvojau kad reikia pasikeisti magrilana i faverin testuoju jau gal 6 savaites man patinka visai nes nuo magrilano uz aktyvindavo tai as i telefona inykes iki 2 nakties budavau arba jei einu miegot neuzmiegu o ryte iseinu i darba tik po pietu . dabar faverin geriu tai pradejau i zmogiskai eit miegot 10-11 ir atsikeliu ryte kai reikia 7 kiek skaiciau foruma tai keista kas netinka jum man kaskai tinka B)

Na taip tikrai visiems skirtingai,bet svarbu randam kas efektyvu.Va tas svarbisusia :)))

Ir dar tikrai ir mano sūnus išnykęs iki 1-2-3nakties h o kai 7 keltis beda neatsikelia .bet mes geriam kvetepina išgerem puse 11.ir sedi prie telefo ilgiausiai nepagalvoja jog negales atsikelti o 9/10h ryte prikeliu viskas gerai.o 7h kurgi kelsis jai vėlai atsigula.ir vis sakau gulk anksciau ir va.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#424170 Puse 11 yra labai velai... Jei keliates 7, kvetiapina neveliau 9 gert reiktu.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Ramunyte rašė:Na taip tikrai visiems skirtingai,bet svarbu randam kas efektyvu.Va tas svarbisusia :)))
Ir dar tikrai ir mano sūnus išnykęs iki 1-2-3nakties h o kai 7 keltis beda neatsikelia .bet mes geriam kvetepina išgerem puse 11.ir sedi prie telefo ilgiausiai nepagalvoja jog negales atsikelti o 9/10h ryte prikeliu viskas gerai.o 7h kurgi kelsis jai vėlai atsigula.ir vis sakau gulk anksciau ir va.

Ar quetiapinas paprasto veikimo, ar modifikuoto? Paprastas quetiapinas per kazkur pusantros valandos sumigdo stipriausiai. Jei 10:30 ar 11h jau noretusi uzmigt, reikia gerti 9 ir tai daryti visada panasiu metu, cia gaunasi kaip tam tikras pastiprinimas ir iprotis organizmui uzmigti. As geriu 400mg vakare paprasto, teko ji viena nakciai gert - vistiek prastai uzmigdavau. Tirpstantis mirtazapinas suveikia per ~45 minutes ir kartu su quetiapinu man miega tikrai sutvarko.
Parašė Ramunyte
biggie rašė:
Ramunyte rašė:Na taip tikrai visiems skirtingai,bet svarbu randam kas efektyvu.Va tas svarbisusia :)))

Ar quetiapinas paprasto veikimo, ar modifikuoto? Paprastas quetiapinas per kazkur pusantros valandos sumigdo stipriausiai. Jei 10:30 ar 11h jau noretusi uzmigt, reikia gerti 9 ir tai daryti visada panasiu metu, cia gaunasi kaip tam tikras pastiprinimas ir iprotis organizmui uzmigti. As geriu 400mg vakare paprasto, teko ji viena nakciai gert - vistiek prastai uzmigdavau. Tirpstantis mirtazapinas suveikia per ~45 minutes ir kartu su quetiapinu man miega tikrai sutvarko.

Paprastas,kaip mums sakė mes dar negalime kito gerti nes mums 16metu,tai vat o jis anksciau nenori gerti nes jam nepatinga būsena po jo nes sako apsvaigina,bet sakau natūralu tam ir yra vaistas gydantis ir dar prieš miega,tada tu gulkis ramiai jau į lova ir pamažu migdykis.vakarui geria 400mg,ir lamictal tablete .bet vistiek išgėręs ir 23h blūdija iki 2-3h bet kaip suprantu jis uzmigtu iskarto bet nesuvokia jog jau laikas miegot nes rytoj anksti keltis jam va tas kiek suprantu nes kai uzmiega miega gerai iki pietų gali miegot :bloga :DD