Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė biggie
#424696 Quetiapinas yra svelniausias neuroleptikas, kas liecia judesiu pakitimus.
Vartotojo avataras
Parašė mmm
#424707 Esu bandziusi quetiapina, tai nuo 6mg koju ranku nepakeliau. 25mg tabletes ketvirtadalis. Atejo vaikas i kambari,kazka sako,o as guliu ir negaliu pajudet. Ar cia normalu? Ar priprastu organizmas? Bandziau tik dvi dienas. Nes nei dirbti nei nieko su tokiu nulauzimu.
Parašė Spartan
#424714 Mano nuomone prie visko organizmas pripranta su laiku. Daugybe yra vaistu galbut sis Jums netinkamas. Bet cia forumas galime dalintis tik patirtimi, bet ar tai normalu gali Jums pasakyti tik gydytojas.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
mmm rašė:Esu bandziusi quetiapina, tai nuo 6mg koju ranku nepakeliau. 25mg tabletes ketvirtadalis. Atejo vaikas i kambari,kazka sako,o as guliu ir negaliu pajudet. Ar cia normalu? Ar priprastu organizmas? Bandziau tik dvi dienas. Nes nei dirbti nei nieko su tokiu nulauzimu.

Kam is viso reikalingas neuroleptikas? As suprantu, kartais padeda antidepresantams geriau veikti mazesnes dozes bet jei net mikrodozes netoleruojamos, gal verta eiti kokiu kitu keliu?
Vartotojo avataras
Parašė mmm
#424755 O koks kitas kelias? Kaip nuimti tokia įtampa,kad net skauda kūną. Nekalbu apie nugaros,ar sprando,tokios nera,o tokia viso kūno,is vidaus.
Parašė Spartan
mmm rašė:O koks kitas kelias? Kaip nuimti tokia įtampa,kad net skauda kūną. Nekalbu apie nugaros,ar sprando,tokios nera,o tokia viso kūno,is vidaus.

Galbut skambes keistai, bet be vaistu pabandykit pirti man visados padedavo. Esu as irgi geres olanzapina irgi mane jis pradzioj lauzydavo, bet taipogi buvau issekes, svoris nukrites, bet paskui sumazinus doze bei atsigavus kunui ir tie lauzymai dingo. Galbut jus issekus? Plius kiti gydytojai pasake, kad man olanzapino nereikia gerti bei, kad sis vaistas ypac stiprus. Kokia Jums liga diagnozavo gydytojas, kad paskyre olanzapina?
Vartotojo avataras
Parašė mmm
#424795 Man baiseinai irgi padeda, bet kasdien neprivaiksciosiu.
Siuo metu jau nesu issekusi.
Ypac itampa stipreja dirbant,darbas protinis, tai taip isitempiu,kad neina atsipalaiduoti visa diena. Kazkaip nelaisvai mastau,apsikraunu matyt. Ir kūnas reaguoja. Laisvadieni bunu laisvesne. Bet negi eiti bandeliu kepti, kai turiu megstama darba?....
Diagnoze mano kaip visada - nerimas su PA ir dar vidutine depresija. As dar pridedu-itampa,didele. Jos dar neiveikiau..
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#424796 Tam tikri antikonvulsantai padeda su itampa jei neuroleptiku netoleruoji
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
Serpentskin rašė:
t3z rašė:
Serpentskin rašė:As tai likciau prie Olanzapino, bet geriau su daktaru pasitarti.

Kodėl?

Na, asmeniskai Risperidonas buvo pats chujoviausias vaistas koki tik teko gert apskritai... O vat Olanzapinas visai gera veike, tik, kad labai svori augina (ne visiems).

Risperidona gaudavau nuo vaikystes paskui leidžiama pusmeti bet nelabai ka galiu apie ji pasakyt. Vat olanzapinas gerai toleruojamas tik greit poveikis baigiasi toliau geriant papai auga(gal tik pas vyrus nezinau)
Vartotojo avataras
Parašė iAlisa
#428799 Tai kad cukralige man sukele Olnazapinas pazeide akis is 2 kartu, 1 kart nesupratau kodel atsirado trumparegyste(yra tokia trumparegystes forma del sukraliges sukelta vaistu !) nes kitu simtomu nebuvo, Po 12 metu vel radejau gerti 10mg per para daugiu kaip 2 metus, svoris kilo nuo 65 iki 100kg, po metu regejimas dar pablogejo dar didesne trumparegyste PC nebegaliu iziureti ! tik telefona ! Bei nutraukus vaistus su sirdimi buvo spaudimas vis didejo, bemieges naktys ! 10 paru iskenciu taip be miego tai Bromezpam 6mg pradejau gerti. Po biski miegas atsistato iki 4 nakties daugmaz miegu. O dabar pazeidimai su akimis labai dideli ! didele trumparegyste, su sirdimi blogai kaska jauciu spaudima iki siandienos nos praejo ~250 dienu. Su skrandziu problems. Dirgina skarandi !. Ir niekas jokiu ligu nenustate del sirdies nieko, cia nesamone. Svoris nukrito iki 79 kg ~
Vartotojo avataras
Parašė iAlisa
#429125 Cukraus kiekis pakyla 80% vartoijanciu zmoniu Olanzapin turbut tas 20% yra moteru kurioms nepakyla taip sukraus lygis, kaskur lig buvo rasyta. Cia parsyta vuskas ! https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3136028/ Olanzapin vartojant sukraus kiekis per kelis dienas pakila 2 ar 3 kartus per kelias dienas ar savaite. Tai reiskia jei ryte cukraus kiekis kraujije pas mane ryte nevalgius 5,11mmol/L (as testavau namuose su gliukomaciu) taI JIS GALI PAKILTI VIRS 15mmol/L. O kai naudojau 3 metus beveik galejo kelis kart daugiu pakilti. cia nevalgius ! Cia turetu buti daug nukentejusiu zmoniu , pazeistos akys, sirdis kita Jei sirdi ir nepakankamumas tai mirtina liga ! Tokiu zmoniu gali buti labai daug. Nesuprantu kaip niekas dar nepadave i teismus uz suzalota svikata ?
Vartotojo avataras
Parašė iAlisa
#429131 [Pranešimas pašalintas].

Jautrus pranešimas, tačiau pažeidžia Depresijos klubo taisykles. Prašau autorių atsakingumo ir suprasti, kad tokie pranešimai gali pakenkti forumo bendruomenei.

Aplinka turi būti saugi, diskretiška, skatinti gyti, palaikanti ir draugiška.
Paskutinį kartą redagavo signs 2023 09 03, 15:57. Iš viso redaguota 2 kartus. Priežastis: Neapykantos kalbos.