Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė western
#397609 Kur jo gauti? Mano psichiatras aiskino, kad tik UK, JAV ir AUS ju galima isigyt "legaliai". Siaip nieko apie juos nezinojo, perskambino ir papasakojo, ka issiguglino. Skelbiu.lt ir panasiuose portaluose juos siulo. Gal kas gali ka patarti? ar jie ten "tikri" ?

https://www.noopapildai.lt/2016/09/15/m ... -provigil/
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#397613 Esu geres tik viena tablete is kazkur atsisiusta, tikrai nebuvo placebas, nes jautesi zvalumas gan stipriai. Kiek zinau tai nera kontroliuojama medziaga, kaip metilfenidatas, tai gal ir visai realu, kad jo parsisiuncia is uzsienio.
Parašė Ethan
#399691 Modafinilas yra trečiam psichotropikų saraše nuo kažkelintų tai metų Lietuvoj. Bausmė būtų kaip siunčiant benzus manau. Neapsimoka. Geriau, hmm, net nežinau, gauti kitoj EU šalį pagal receptą ir su juo parsivežti į Lietuvą, galbūt. Bet jei tiek vargo įdėt, tai jau gal tada tikrų stimuliantų gauti...
Vartotojo avataras
Parašė western
Ethan rašė:Modafinilas yra trečiam psichotropikų saraše nuo kažkelintų tai metų Lietuvoj. Bausmė būtų kaip siunčiant benzus manau. Neapsimoka. Geriau, hmm, net nežinau, gauti kitoj EU šalį pagal receptą ir su juo parsivežti į Lietuvą, galbūt. Bet jei tiek vargo įdėt, tai jau gal tada tikrų stimuliantų gauti...

Is skelbiu lt gavau per viena diena:)
Parašė Graikas
asteroidas5 rašė:Ar vartojat kas modafinilį? Kaip poveikis?

As vartoju 6metus ji. Veikia :da
Koks klausymas,toks atsakymas ;)
Parašė asteroidas5
Graikas rašė:
asteroidas5 rašė:Ar vartojat kas modafinilį? Kaip poveikis?

As vartoju 6metus ji. Veikia :da
Koks klausymas,toks atsakymas ;)

Pastoviai vartoji ar su pertraukom? Po kiek mg vartoji?
Parašė Graikas
#413569 Doze ivariuoja nuo 100mg - 300day
Reguliuoju doze pagal savijauta.
Darau pertraukas. 4d on 3off. Yra teke gerti 2men be sustojimo,tai issivyste tolerancija ir reikejo pakelti doze iki 400mg
Jei noriu,kad stipriau veiktu,tai isgeriu is ryto,esant tusciam skrandziui. Minusas,kartais galva skauda.
Modafinil visus nootropus deda i vieta pagal poveiki (mano nuomone). Esu isbandes begale variantu,kombinaciju. Dabar bandau "nusiimti" moda ir pereiti prie derinio nikotinas+kofeinas.