Moderatorius: signs

Parašė Graikas
Spartan rašė:Tu vaistus gauni per pazistamus?

Koks tau skirtumas per ka gauna. Morale paliko moralei.
Parašė Hey
#425857 labas, vakar gavau skambuti is GP daktaro, sako jei gali ateik dabar. Isklojau vysa litanija kurios kankino daugeli metu. sakau pirmas kartas su psichiatru jaudinuosi zodziu papasakojau nuo vaikystes traumu iki dabartiniu traumu kas slege, kokie simptomai ir kas su manim ne taip. Papasakojau kad vartoju clonazepam [...] Ir pats pasakiau kad benzai tik uzgoze mano simptomus bet problemos nepasalina tad snekejau apie antidepresanto ir anti anxiety kombinacijos. Padare klausimu testa ir nutare israsyti fluoxetine antidepresanta + propranolol. Deja kaip ejau i vaistine proponolol nebuvo prirasytas lapelyje. Israse tik fluoxetine. Nu ka tikiuosi visi demonai bus isvaryti laikui begant. Aciu jums uz pokalbius. Faina kad esu ne vienas, suteikia gero jausmo nors nieko cia geru kad taip vyksta...
Parašė Hey
#425860 Beje gal zinot kas gerai kombinuojasi kartu su fluoxetine(prozacu) kur nepazaidzia tavo organu ir panasiai? kaip ir propranolol ir olanzapine girdejau kombinuojasi bet olanzapine nezadu net vartoti netinka. Siaip idomu, noriu kad gydimas butu kuo efektyvesnis
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
Graikas rašė:

Forume ”DRAUDŽIAMA dalintis, pardavinėti ar kitaip platinti vaistus, bei rašyti kaip gauti receptinius vaistus be recepto.”
Parašė Graikas
Astro-Meška rašė:
Graikas rašė:

Forume ”DRAUDŽIAMA dalintis, pardavinėti ar kitaip platinti vaistus, bei rašyti kaip gauti receptinius vaistus be recepto.”

Bet cia nei platina,nei siulo. Zmogus sako per pazystamus :shock:
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#425867 Buvo parašyta kur jis gauna ir buvo aišku, kad be recepto, tiesiog buvo pratrinta. Ir žmogus įspėtas asmenine žinute. Antrą k. vėl parašė žmogus... Vėl pratryniau, nes žmogus nepamatė AŽ ir įspėjau 2 kartą asmenine žinute ir čia. :)
Parašė Spartan
Graikas rašė:

Jeigu savo nuoziura vartoja tai irgi nekazka... Prisizaist greitai taip galima. Nesu as mentas, kad nelegaliai gauna man vienodai, tiesiog jauno zmogaus sveikata rupi.
Parašė Spartan
Astro-Meška rašė:Buvo parašyta kur jis gauna ir buvo aišku, kad be recepto, tiesiog buvo pratrinta. Ir žmogus įspėtas asmenine žinute. Antrą k. vėl parašė žmogus... Vėl pratryniau, nes žmogus nepamatė AŽ ir įspėjau 2 kartą asmenine žinute ir čia. :)

Ka as cia jau praleidau ;DD
Parašė Spartan
Hey rašė:labas, vakar gavau skambuti is GP daktaro, sako jei gali ateik dabar. Isklojau vysa litanija kurios kankino daugeli metu. sakau pirmas kartas su psichiatru jaudinuosi zodziu papasakojau nuo vaikystes traumu iki dabartiniu traumu kas slege, kokie simptomai ir kas su manim ne taip. Papasakojau kad vartoju clonazepam [...] Ir pats pasakiau kad benzai tik uzgoze mano simptomus bet problemos nepasalina tad snekejau apie antidepresanto ir anti anxiety kombinacijos. Padare klausimu testa ir nutare israsyti fluoxetine antidepresanta + propranolol. Deja kaip ejau i vaistine proponolol nebuvo prirasytas lapelyje. Israse tik fluoxetine. Nu ka tikiuosi visi demonai bus isvaryti laikui begant. Aciu jums uz pokalbius. Faina kad esu ne vienas, suteikia gero jausmo nors nieko cia geru kad taip vyksta...

Klausei kokia diagnoze galima? Esu tik girdejas apie prozac'a gan populiarus vaistas ypac USA. Proponolol kiek raso sirdies darbui sureguliuot matomai kartu ir ramina.
Parašė Hey
#425875 DIdelis mano atsiprasymas nepaskaicius visu forumo taisykliu iki galo, tiesiog rasant buvo toks mood viska isklot. Spartan aciu uz nuosirduma, admine soriukas

tai vartoju dabar tik legaliai fluoxetine(prozaca)
Parašė Hey
#425876 prozaco fluoxetino gan geras ivertinimas vienas is top5 israsomu antidepresantu pasaulyje beje jis gydo ocd( Obsesinis kompulsinis sutrikimas) kas man labai artima. Testa man darant gal jie nustate tai irgi. Bet konkreciai kokia depresija ar sutirkima as turiu man jien nepasake. kitas susitikimas 23diena pasikalbesim
Parašė Hey
Aldona Julita rašė:Man panasiai buvo seniai. Padejo tiapridalis. O siaip reiktu ligonineje pagulet.

Cia psichiatrijos skyriuje ligonineje ar kokiam? Niekad su tuom nebuvau susidures bet sudomino gal ten padaro nauja tave. Kaip ten viskas vyksta, ka padaro, kur kreiptis? :shock:
Parašė Spartan
Hey rašė:
Aldona Julita rašė:Man panasiai buvo seniai. Padejo tiapridalis. O siaip reiktu ligonineje pagulet.

Cia psichiatrijos skyriuje ligonineje ar kokiam? Niekad su tuom nebuvau susidures bet sudomino gal ten padaro nauja tave. Kaip ten viskas vyksta, ka padaro, kur kreiptis? :shock:

Tu UK gydytumeisi?