Moderatorius: signs

Parašė Spartan
Hey rašė:Taip

Gal nematytu LT iraso... Manau UK geriau gydytis negu LT, bet su tuom ligoninem irgi kiek teko lankytis tai jeigu jau visiska sikna tada varai, bent jau mano nuomone. Kiekvieno patirtys skirtingos. Draugas vare tai patenkintas viskuom.
Parašė asteroidas5
#426092 Esu gėręs escitalopramą, bet jis turėjo daug šalutinių tai teko nutraukti, bandžiau dar grandaxina, coaxilį, gabapentiną, bet poveikio nebuvo gero, gal grandaxinas kažkiek padėjo. Nes be vaistų nepavyksta išspręsti problemos.
Vartotojo avataras
Parašė Jasmine
#426562 Sveiki, sesers gydytoja parase sesers gydymo istorija. Vienu metu buvo skirtas vaistas nuo sizofrenijos, kurio pavadinimo neiskaitau - lygtai Solsamas ar Folsamas - doze iki 600 mgper para. Gal tai generinis pavadinimas? Gal kasnors zino panasu vaista t.y. kas tai galetu buti? (Ikelciau nuotrauka israso, bet nemoku ikelti paveiksleliu)
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Jasmine rašė:Sveiki, sesers gydytoja parase sesers gydymo istorija. Vienu metu buvo skirtas vaistas nuo sizofrenijos, kurio pavadinimo neiskaitau - lygtai Solsamas ar Folsamas - doze iki 600 mgper para. Gal tai generinis pavadinimas? Gal kasnors zino panasu vaista t.y. kas tai galetu buti? (Ikelciau nuotrauka israso, bet nemoku ikelti paveiksleliu)

Gal Solianas? Jis antipsichotikas, teko ir man ji gerti 600mg.
Vartotojo avataras
Parašė Jasmine
biggie rašė:
Jasmine rašė:Sveiki, sesers gydytoja parase sesers gydymo istorija. Vienu metu buvo skirtas vaistas nuo sizofrenijos, kurio pavadinimo neiskaitau - lygtai Solsamas ar Folsamas - doze iki 600 mgper para. Gal tai generinis pavadinimas? Gal kasnors zino panasu vaista t.y. kas tai galetu buti? (Ikelciau nuotrauka israso, bet nemoku ikelti paveiksleliu)

Gal Solianas? Jis antipsichotikas, teko ir man ji gerti 600mg.

Taip, issiaiskinau, kad Solianas (amisulpride)
Parašė Dalia Daluze
#426650 Sveiki,
Mama naudojo fevarin ir olanzapin, bet ji vaikšcioja kaip girta, labai koordinacija sutrikusi, jeigu einam pasivaikščioti tai negali perdaug sukiotis į šonus kad nenugriūtų, ir kalba labai velia, neaiškiai kalba. Kai nutraukė olanzapin, vistiek ta eisena tokia pat. gal kas susidūrėte? Mes jau nebežinome nei kaip padėt mamai. Visad buvo aktyvi, bet dabar gaila žmogaus.
Vartotojo avataras
Parašė Zaza
#426672 Sveiki, nebegeriu apiprizolio visiškai jau 5 savaitės, mažinau iki minimalios dozės 4-5 mėnesius iki metimo. Ar gali prasidėt toks nutraukimo šalutinis kaip visiškas fizinis išsekimas, galvos svaigimas, atsirasti tokia kaip "alpimo" būsena. Vos galiu paeit. Bet jau 5 savaitės praėjo... Ar gali taip būt?

Man yra buvę panašiai kai paroksetiną nutraukiau, bet po 1,5 savaitės atsirado galvos svaigimas.

Blyn tie vaistai, tai.. pradėt sunku, juos gert dar sunkiau, o nutraukt net nežinau ar iš vis įmanoma..
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Zaza rašė:Sveiki, nebegeriu apiprizolio visiškai jau 5 savaitės, mažinau iki minimalios dozės 4-5 mėnesius iki metimo. Ar gali prasidėt toks nutraukimo šalutinis kaip visiškas fizinis išsekimas, galvos svaigimas, atsirasti tokia kaip "alpimo" būsena. Vos galiu paeit. Bet jau 5 savaitės praėjo... Ar gali taip būt?

Man yra buvę panašiai kai paroksetiną nutraukiau, bet po 1,5 savaitės atsirado galvos svaigimas.

Blyn tie vaistai, tai.. pradėt sunku, juos gert dar sunkiau, o nutraukt net nežinau ar iš vis įmanoma..

Aripiprazolis LABAI ilgai issilaiko organizme, todel kazin ar reikalingi tie 4-5 men. Po paskutines dozes isgertos vaisto kiekis organizme mazeja labai letai ir gan ilga laika gali jaustis trukumas.
Vartotojo avataras
Parašė nakviša
#426791 Vėl rašau po ilgo laiko.Rašiau apie lorafeną.Neseniai vėl gavau lorafen naujos serijos-ir vėl neveikiantis,nors tas,kurio turiu iš anksčiau,veikia gerai.Netekau kantrybės ir parašiau ir vvkt,ir gamintojui angliškai,nes lenkų k. nemoku.Tiesiog Dievo meldžiu,kad situacija išsispręstų-geriausia,kad iš viso kada nors nebereikėtų jokių raminamųjų,psich.minėjo trittico,kokia laimė būtų,kad pūslė juos toleruotų,kokia didelė problema išsispręstų!Padidinau paroxetino iki 2 tab,lyg ir sumažino nerimą,nes kaip suprantu iš antidepresantų,jis geriausiai veikia nerimą.
Parašė Armina
#426824 Sveiki,as esu naujoke ir noreciau paklausti,vaistinems nebetiekiamas Seroxat ir dabar man pakeite i Paroxetim actavis 20mg,nu bet taip baisu man juos gerti....gal kas vartojate ir galite parasyti kaip jaiciates ? Aciu
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#426828 Niekada neziuriu kokio gamintojo perku ir jokiu problemu niekad nepasitaike.