Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė biggie
Amelia rašė:Ar yra keitusiu paroxetina į venlafaxina?
Yra
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#426250 Nepamenu. Cia ir nuo dozuotes priklauso, paroxetinas vartojamas 20-60mg, kai venlafaxinas 75-375mg. Ar pageretu jums atlikus toki veiksma tikrai niekas nepasakys. bet venlafaxinas stipriau energizuojantis ir daznai neutralus svoriui buna arba siek tiek svorio net gi numetama.
Vartotojo avataras
Parašė Sklandantis
Amelia rašė:Ar yra keitusiu paroxetina į venlafaxina?

Gėriau venlafaxiną 150 mg gal 4 metus. Tuo laikotarpiu galima sakyti skraidžiau - energijos į valias, kūnas lengvas - žodžiu buvo super. Deja po nutraukimo vėl grįžti atgal nepavyko - nuo 150mg atsirado stiprus baimės jausmas su derealu, pakėlus iki 225 mg atsirado dar ir stiprus rytinis nerimas. Dabar labai ilgiuosi venlafaxino.
Vartotojo avataras
Parašė mmm
#426749 Na ka, nepaejo ir sertralinas. Nuo rytojaus bandau venlafaxina+agomelatina.
Kazin kaip sitas stimuliuos.
Parašė Graikas
mmm rašė:Na ka, nepaejo ir sertralinas. Nuo rytojaus bandau venlafaxina+agomelatina.
Kazin kaip sitas stimuliuos.

Mergyt,bandei vartioxetine+bupropion? Stimuliuoja stipriai.
Vartotojo avataras
Parašė mmm
#426752 Vortioxetine bandziau, bet man jis kitaip suveike, laaabai slopino, isvis neveike organizmas ir drebuli sukele.
Na o bupropiona man dar neskiria, del mano nerimo...
Vartotojo avataras
Parašė mmm
#426755 Bandziau sertralina su olanzapinu, ir sertralina su aripiprazolu. Netiko. Eglonyl nenori man rasyti,sako kad lb sujaukia endokrinine sistema.
redaguota
Vartotojo avataras
Parašė biggie
mmm rašė:Bandziau sertralina su olanzapinu, ir sertralina su aripiprazolu. Netiko. Eglonyl nenori man rasyti,sako kad lb sujaukia endokrinine sistema.
Modafinilo reikia bijoti? Jis neuroleptikas?

Venlafaxinas stipresnis nei sertralinas, neskaitant tricikliu venlafaxinas labiausiai manijas keliantis antidepresantas. Pas ka misri depresija (yra siek tiek hipomanijos) nera gera ideja vartoti venlafaxina monoterapija.
Vartotojo avataras
Parašė mmm
#426777 Skaitau sita foruma, bet man vis netinka vaistai..
O kaip titruojate venlafaxina? Nutitravau puse,su kapsule isgeriau. O kitus zirniukus ismeciau,gaila. Ar galima likusius be kapsules gerti? Nepasikeis isisavinimas?
Vartotojo avataras
Parašė mmm
#426778 Maniju kiek zinau nera pas mane. Yra nerimas (visoks somatinis ir baime,pa) ir depresija (viskas sunku,nera energijos,vidinis skausmas ir tt).
Vartotojo avataras
Parašė biggie
mmm rašė:Skaitau sita foruma, bet man vis netinka vaistai..
O kaip titruojate venlafaxina? Nutitravau puse,su kapsule isgeriau. O kitus zirniukus ismeciau,gaila. Ar galima likusius be kapsules gerti? Nepasikeis isisavinimas?

Tie zirniukai ir yra prailgintas veikimas, ne kapsule. Galima supilti i puse kapsules ir uzdengti kita puse duonos gabaleliu.