- 2022 06 24, 10:05
Dar klausimas: geriu šiaip leponexą, mažą dozę(200mg}, ir gėriau risperidono, kurį laiką, 3mg,nes buvo kliedesiai(galvojau, kad draugas mane nuodija), pseudohaliucinacijos, agresyvumas, paranoja, ir daug negatyvių simptomų.. Viskas kaip ir pagerėjo, bet prasidėjo tinitas, melodijos skambėjimas lyg ir išorėj, bet užsikimšus ausis tas pats velnias, pasitikrinau klausą, viskas puiku, tad na, galvojau bus nuo risperidono, ir negatyvūs simptomai stiprūs buvo, irgi galvoju bus susiję su dopaminu, na žodžiu, keitėm risperidoną į aripiprazolą, geriu 3diena 10mg,bet nuo vakar pradėjau girdėt, kaip mane kviečia, dienos metu kelis kartus, o vakare lyg ir bandžiau miegot, bet dar ant miego netraukė, tik jau galva sunkesnė nuo leponexo buvo, ir jaučiu, kad draugas ateina į kambarį, kažką pasakė, nelabai supratau, sakau, ką sakei? Jis dar sumurmėjo, atsimerkiau, ir kambary nieko, apart manęs, nebuvo(draugas apskritai iš namų buvo išėjęs) . Aišku, pirma kregždė dar ne pavasaris, bet nenoriu, kad vėl išbujotų haliucinacijos, tai va, prieinam po litanijos prie to mano klausimo:ar gali būti, kad čia nuo risperidono nutraukimo? Pergyvent dar nepergyvenu, tiek metų sergu, visokio š buvo, tai čia tokie žiedeliai, tik šiaip įdomu, būtume su daktare kėlę leponexo dozę, bet man ryte atsikelt tada reik kviest tomą kruzą bo mission impossible:D bet, jaučiu, daktarė kilstels, ką padarysi, o gal tie šaukimai toks efemeriškas dalykas buvo, viliuos:)