Moderatorius: signs

Parašė Ramunyte
Aldona Julita rašė:Aš gaunu 179 eurus netekto darbingumo pensija ir vienišo asmens išmoka 35 eurus. Man padidino procentus. Dabar darbinga aš 55 %

Ojej ir kaip zmogui gyventi niekam neidomu ,kaip žiūriu :bloga tai jai ir dirbate šių pinigėlių neatims taip bus mokomi?
Parašė Ramunyte
Aldona Julita rašė:
Ramunyte rašė:Ir dar klausimas,ar dirbant šis neįgalumas, pašalpa mokama toliau ?nes liga visam gyvenimui,klausiu į ateiti.

Kai sukaks 18, reikia prasitest. Jei dirbs, tai neturėtų atimt

Ačiū Aldona labai jums už išsamius atsakymus :heart jai sveikata leis ,dar planuoja aišku stoti mokytis :heart
Vartotojo avataras
Parašė Aldona Julita
Ramunyte rašė:
Aldona Julita rašė:Aš gaunu 179 eurus netekto darbingumo pensija ir vienišo asmens išmoka 35 eurus. Man padidino procentus. Dabar darbinga aš 55 %

Ojej ir kaip zmogui gyventi niekam neidomu ,kaip žiūriu :bloga tai jai ir dirbate šių pinigėlių neatims taip bus mokomi?

Ne, šituos mokės, jei ir dirbsiu
Parašė Ramunyte
Aldona Julita rašė:
Ramunyte rašė:

Ne, šituos mokės, jei ir dirbsiu

Supratau,ačiū :heart
Parašė Ramunyte
Aldona Julita rašė:Bet, kai man nustatė, tai neginčijau. Dabar dirbu, tai kol kas užtenka

Jus šaunuole,va kaip super ir dirbate :))) ar sveikata leidžia dirbti ir ar pilnu etatu?
Vartotojo avataras
Parašė Aldona Julita
#426735 Ačiū! Dabar dirbu po 5 valandas per dieną.

Dėmesio koncentracija kai kada šlubuoja. Būna, kad užmirštu ką nors.

Na ir kai kada būna šalutinis poveikis nuo vaistų. Po darbo. Gal 2 kartus per mėnesį
Parašė Ramunyte
Aldona Julita rašė:Ačiū! Dabar dirbu po 5 valandas per dieną.

Na ir kai kada būna šalutinis poveikis nuo vaistų. Po darbo. Gal 2 kartus per mėnesį

Tikrai šaunuole jus :))) iveikete tokia liga ir dar sugebate dirbti :heart Taip šitas pas sūnų tas pats isiblaskes ,pamirsta kartais ir pan.o kokie salutiniai buna retais atvejais po darbu?
Parašė Ramunyte
Ramunyte rašė:
Aldona Julita rašė:Ačiū! Dabar dirbu po 5 valandas per dieną.

Tikrai šaunuole jus :))) iveikete tokia liga ir dar sugebate dirbti :heart Taip šitas pas sūnų tas pats isiblaskes ,pamirsta kartais ir pan.o kokie salutiniai buna retais atvejais po darbu?

O šiap sūnus labai atsigavo viskas stabilizavosi,su gryzom į mokslus ir pan ,gyvenam pagaliau pilnaverti gyvenima :heart o jau buvome nusivile viskuom ,bet pagaliau atradom efektyvu gydyma kurio kantriai laukėme ,prasikankinom 1,8 men :bloga ir tikimes kad taip ir nus toliau :))) o kaip jums kai atradote efektyvu gydyma ar viskas taip stabiliai ir buvo ?aisku buna kaip jus sakote visokiu dienų kartas nuo karto bet jos vienetines :heart
Parašė Ramunyte
Aldona Julita rašė:Parkinsonizmas buna. Na kai kada 3 valandas padirbu, kai kada 5 ar 6

Supratau Aldona,sveikatos jums :heart Šaunuole jus tikrai :))) pavizdys mums B)
Parašė Ramunyte
Aldona Julita rašė:
Ramunyte rašė:Ir dar klausimas,ar dirbant šis neįgalumas, pašalpa mokama toliau ?nes liga visam gyvenimui,klausiu į ateiti.

Kai sukaks 18, reikia prasitest. Jei dirbs, tai neturėtų atimt

Ačiū Už info Aldona :)))