Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė signs
#426041 Bipolinis sutrikimas, sunki depresija. Sitas rasomas nuolatos, nepaisant ar remisija ar kas kito, tai padejo
Vartotojo avataras
Parašė Aldona Julita
#427208 Pradėjau galvoti, kad visgi reiktų apskųsti sprendimą. Dirbti vos įstengiu pusę etato. Gaunu 300. Ir neįgalumo 170. Nerealu išgyvent. Nieko neišgaliu sau nusipirkt :( sunku vienu žodžiu. Man dėl to liūdna
Parašė Ramunyte
Aldona Julita rašė:Anksčiau panašia suma išsiversdavau. O dabar viskas pabrango

Va va ,o tikrai juk kurie net dirbti negali,tai kaip pragyventi nesuprantu tikrai LT kas dedas bardakas kazkoks,aišku jai yra galimybe reikia skūsti…
Vartotojo avataras
Parašė signs
#427212 Aš stengiuosi suktis iš padėties. Nuo naujų metų nedarbingumas 400 eur, iš UŽT išmokos baigiasi (kur buvo 300-550 eur), o dabar finansavo 1 mėn kursus ir dar duos 420 stipendiją, už tai, kad studijuoju
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#427218 Nu, blemba, man nefinansavo mokslų... :bloga Tiksliau sąlygą idiotišką iškėlė, kad būtų trišalė sutartis... Kad susirasčiau darbdavį dar prieš mokslus ir vos ne atlyginimą jau žinočiau. :bloga

signs, o ką tu studinsi?
Vartotojo avataras
Parašė Aldona Julita
#427222 Aš irgi stengiuosi. Bet man tuoj 40 metų bus. Prasta dėmesio koncentracija. Manęs darbe prašo pagelbėti su lietuvių kalba. Ir galva mano neišneša. Kai kada net galvos svaigimas prasideda nuo žinių prisiminimo. Apie studijas negalvoju dabar :da
Vartotojo avataras
Parašė signs
#427228 As ir susirasdavau, tik dabar su neigalumu gan sunkoka. Ilgiausiai uzt stovedavau iki menesio, dabar jau 10 menuo :D

Man finansavo bet ir pasirasiau trisale sutarti. Tai arba paciam darba susirasti, arba po kursu per menesi laiko issiimti individualia veikla ir dirbti su ja bent 0.5 etato. Turiu tas sutartis po ranka.

Tai finansavo JavaScript programavimo kursus. Aisku jie neformalus ale, nes trunka tik menesi.

Keistai ten vertina bet tiek to.
Parašė Ramunyte
signs rašė:Aš stengiuosi suktis iš padėties. Nuo naujų metų nedarbingumas 400 eur, iš UŽT išmokos baigiasi (kur buvo 300-550 eur), o dabar finansavo 1 mėn kursus ir dar duos 420 stipendiją, už tai, kad studijuoju

Labas,o idomu stojo nr studijuoti po 12klases ar valstybe padeda kazkiek jai mokamas mokslas butų ir pan?
Parašė Ramunyte
Ramunyte rašė:
signs rašė:Aš stengiuosi suktis iš padėties. Nuo naujų metų nedarbingumas 400 eur, iš UŽT išmokos baigiasi (kur buvo 300-550 eur), o dabar finansavo 1 mėn kursus ir dar duos 420 stipendiją, už tai, kad studijuoju

Labas,o idomu stojant studijuoti po 12klases ar valstybe padeda kazkiek jai mokamas mokslas butų ir pan?
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduoklis
#428033 Ramunyte, galima gauti socialine stipendija ir tiksline stipendija, bet man rodos turi buti valstybes finansuojamos studijos, o gal ir ne, reiktu paskambinti i valstybes studiju fonda ir pasitikslinti.
Parašė Ramunyte
Vaiduoklis rašė:Ramunyte, galima gauti socialine stipendija ir tiksline stipendija, bet man rodos turi buti valstybes finansuojamos studijos, o gal ir ne, reiktu paskambinti i valstybes studiju fonda ir pasitikslinti.

Oi ,kaip ačiū jums,taip stoti planuose yra valstybes finansuojamus,o laikas parodys kaip bus.ačiū labai už info pasitkslinsime :)))