Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė LBJ
Graikas rašė:Pastebejau,jog brintelix praktiskai neveikia nerimo. Ka manot apie escilatoprama? O jei salia dar bus bupropionas?

Brintelix + ssri combo man asmeniskai rove stoga. jei dar ir bupropionas.. nebent jau tikrai melancholine, katatonine depresija. Siaip, dvieju ssri nerekomenduojama kombinuot.

Nerimui escitalopramas geras. Combo su bupropionu neblogas, jei truksts to astrumo ir energijos. Man asmeniskai tai irzluma didina bupropionas, bet yra kam veikia.

Gal siuo atveju tikslingiau galvoti apie SNRI? Venlafaksinas 225mg+ dozese pradeda veikti ir dopamina.
Parašė Graikas
LBJ rašė:
Graikas rašė:Pastebejau,jog brintelix praktiskai neveikia nerimo. Ka manot apie escilatoprama? O jei salia dar bus bupropionas?

Brintelix + ssri combo man asmeniskai rove stoga. jei dar ir bupropionas.. nebent jau tikrai melancholine, katatonine depresija. Siaip, dvieju ssri nerekomenduojama kombinuot.

Nerimui escitalopramas geras. Combo su bupropionu neblogas, jei truksts to astrumo ir energijos. Man asmeniskai tai irzluma didina bupropionas, bet yra kam veikia.

Gal siuo atveju tikslingiau galvoti apie SNRI? Venlafaksinas 225mg+ dozese pradeda veikti ir dopamina.

Baidausi truputi venlafaksino. Kai paskaitau kaip sunkiai jus nuo jo "nulipat". Bet is esmes galiu gauti 75mg XR kapsules. Be to,dar geriu neuroleptika aripiprazole. Tai,galbut,geriau kelti nl iki kokiu 7.5mg ar net 10mg,nes dabar geriu 2.5mg tik ir vartioxetine 10mg,tai gal ir ji sukelti iki 20mg ? Pries tai buvo escilatopramas ir aripiprazole. Nerima tvarke "super" ,bet energijos palei 0 energijos skalei.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#428329 Tai nebutinai venlafaksinas. Man gerai nerima veike, bet ir energijos buvo duloxetinas. Bet gali bandyt ir escitaloprama + bupropiona. Duloxetinas aplamai mano megstamiausias antidepresantas. Tik teko nutraukt, nes 90mg kai geriau ziauriai prakaitas must pradejo. Zliaugt tiesiog. Bet siaip tikrai geras vaistas

Del nulipimo, tai cia labai individualiai. Nuo duloxetino nejauciau, kad sunkiau nei nuo SSRI. Venlafaksino ilgai nevartojau, tai irgi nebuvo problemu. Bet jeigu ilgai vartoji, gali buti sunku. Kas yra su venlafaksinu, kad jis biski ir opioidinius receptorius veikia, del to tas nulipimas sunkus.

Del neuroleptiko kelimo abejoju, nuosirdziai, kad tau pades nerima valdyti aukstesnes aripripazolio dozes. Gal. Bet daugiau rizikos negu naudos. Pirmiausiai bandyciau su AD.
ParašėSerpentskin
Aldona Julita rašė:6 metus vartojau leidžiamą haloperidolį. Šiandien tabletem išrašė. Labai bijau tu tablečių. 5 mg israse

Nera ko bijot, jeigu anksciau esi vartojus Hala. 5 mg cia beveik minimali doze
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
Aldona Julita rašė:6 metus vartojau leidžiamą haloperidolį. Šiandien tabletem išrašė. Labai bijau tu tablečių. 5 mg israse

O kodėl pakeitė į tabletes?
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
Aldona Julita rašė:..Tik uz ciklodoli 13 euru su centais sumokejau

Kąąą? :bloga Anksčiau nemokamai jį gaudavau. :bloga Bet ačiū Dievui manęs nekausto ir galiu jo negerti.
Vartotojo avataras
Parašė signs
#429480 Aha su vaistų kainomis dedasi keisti dalykai. Reikėjo nusipirkt antibiotikų, kuriuos vartodavau ir anksčiau, tai sumokėjau 11 eur vietoj poros eur...
Vartotojo avataras
Parašė signs
#429500 Nuo kada tokios nežmoniškos kainos... aišku turim žodžio laisvę išsireikšti. Dulkys nuo pat pradžių nepatiko, atrodo jis nė velnio nesupranta apie sveikatos sistemą ir prie jo ne gerėja, o priešingai... Greičiau jis pasitrauktų
Parašė Ramunyte
Aldona Julita rašė:Vaistų kompensavimo A. Dulkio reformos. :death Irgi šokas buvo kai žvilgtelėjau į čekį. Mane tai kausto. Turiu gerti

Paveikslėlis

Sveiki ,o žiuriu jums kvetepina kompensuoja?mums tai ne …
Vartotojo avataras
Parašė signs
#429511 Būtent... Man nekompensuoja Lamictal (nors informaciniame lapelyje parašyta, jog skirta ir bipoliniui sutrikimui) ir kvetiapino. Labai gerai, kad susimažinau dozes, nes anksčiau vien už Lamictal mokėdavau apie 50 Eur, dabar "tik" 14 - 15 Eur.