Moderatorius: signs

Parašė Aistė Liekmaitė
#408405 Gal kas gydote depresiją antidepresantais ir tuo pačiu naudojate CBD aliejų depresijai gydyti? Nes radau straipsnį, kuriame parašyta, kad ne visi antideprasantai yra naudotini su CBD: https://medicinosguru.lt/antidepresantu ... s-saveika/ Įdomios jūsų nuomonės :)
Parašė Hmz
signs rašė:CBD man apmažindavo nerimą kokiom 2 valandom :) bet stipresnio reikėjo, nes man 5% per silpnas, daug lašų reikėjo

Naudojai CBD aliejų?
Vartotojo avataras
Parašė signs
#408433 Aha naudojau, buvau nusipirkęs buteliuką, tik va nepamenu, kokio stiprumo pirkau. Bet jei dabar pirkčiau, tai imčiau visutinio stiprumo, man pats tas būtų :)

Dabar poreikio jam nejaučiu, nes nerimą tvarkausi vaistais kuriam laikui. Ir man rodosi CBD aliejus kertasi su antidepresantų poveikiu
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#429106 Šiaip labiau neuroleptikai kelia svorį, nei antidepresantai. Bent man žiaurus alkio pojūtis. :bloga Iš antidepresantų svorio priaugau turbūt tik su mirtazapinu. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė signs
#429183 Aš ir bandžiau fluanxolį, tačiau niekad prie jo negrįščiau. Nevalgiau, negalėjau sustoti kažką daręs, pilna energijos ir nuolat judėjau :D
Parašė Irmač
#429187 Sveiki gėriau elontril 150 mg. Pakelė gydytoja iki 300 per metus laiko 15 kg. Priaugau . Gyd. Sakė tai šalutinis poveikis dar bandau fluoxetine 20 mg. Kaip šio vaisto veikimas, ar daug kam pasireiške šalutinis ,ir koks B)