Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Sklandantis
#426675 Gal pabandykite dar kokią savaitę pakentėt. O jeigu savijauta nepagerės, tuomet grįžkite prie aripiprazolio minimalios dozės, 1-2.5 mg.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Sklandantis rašė:Na mano kukliomis žiniomis aripiprazolis yra ko gero saugiausias neuroleptikas ir tinka ilgam vartojimui. Jeigu nesukelia akatizijos ir nepadidina prolaktino, jį galima vartoti ilgą laiką. Tuo labiau nedidelėmis dozėmis. O veiksmingas jis net ir prie 1mg.
Taigi jeigu būklė stipriai pablogės, grįžkite prie aripiprazolio ir tiek.

Aripiprazolis mazina prolaktina net esant kitam antipsichotikui.
Parašė zazule
#428224 Sveiki! Norėjau paklausti, gal kas leidosi aripiprazolio injekcijas? Ar geriau jautėtės nei su tabletėmis?
Parašė zazule
#428934 Gydytoja sakė, kad originalaus gamintojo aripiprazolio tablečių beveik nėra pirkti, o generikai prasčiau veikia. Injekcija originalaus gamintojo bus, tai turėtų pagal idėją geriau veikti.
Vartotojo avataras
Parašė signs
#429100 Būtent. Man sunku su generiniais antidepresantais, nes bent jau man, jų šalutiniai visai kitokie... Jei nuo Asentra pereinu prie kito zoloft generinio, tai jausmas, lyg nutraukčiau vaistus
Parašė velvis
#429545 Sveiki, kokiame dozės diapazone aripiprazolas pradeda veikti daugiau kaip normotimikas/antipsichotikas nei antidepresantas? 7,5 mg ir aukščiau?
Vartotojo avataras
Parašė signs
#429546 Manau, kadangi depresijai naudojamos tik mazos mazos dozes, o jei daugiau nei 5 mg prasideda antipsichotinis veikimas. Kai kur raso, kad iki 15 mg kaip antidepresantas, taciau visai netikiu.
Parašė velvis
#432250 Netiko visgi. Neatlaikiau antrinio nerimo/akatizijos su juo.
Vartotojo avataras
Parašė signs
#432347 Velvis, gal galėtum plačiau pasidalinti? Ne dažnai skiria šį vaistą. Kokią dozė, pradinis veikimas, ar bent kažkoks efektas buvo?
Parašė velvis
signs rašė:Velvis, gal galėtum plačiau pasidalinti? Ne dažnai skiria šį vaistą. Kokią dozė, pradinis veikimas, ar bent kažkoks efektas buvo?

Prašiau psichiatro šio medikamento dėl neutralaus poveikio metabolizmui. Gydytojas norėjo pritaikyti 10 mg dozę, pradėjau nuo 2,5 mg, palaipsniui kėliau iki 5 mg, po to 7,5 mg ir galop 10 mg. Labai aktyvina, nuo 7,5 mg jau prasideda (man) per didelis sujaudinimas, vidinis nerimas, įtampa, nenustygimas vietoje. 10 mg gerai sutvarkė OCD mintis, "mintis-balsus", tačiau kadangi turiu stipriai išreikštą nerimastingumą, turėjau atsisakyti, tiesiog negaliu pakelti to nuolatinio dirginimo.
Parašė Graikas
#432366 As ir 30mg geriau,kai buvo blogai,akatizija stipri buvo. Veliau mazinom dozuote,galiausiai likau prie 2.5 mg. Asmeniskai man superinis vaistas. Naudoju ji kombinacijoje vartioxetine aripiprazole,modafinil 5metai
Parašė Ramunyte
Graikas rašė:As ir 30mg geriau,kai buvo blogai,akatizija stipri buvo. Veliau mazinom dozuote,galiausiai likau prie 2.5 mg. Asmeniskai man superinis vaistas. Naudoju ji kombinacijoje vartioxetine aripiprazole,modafinil 5metai

Vartioxetine ad?kaip jis?
Parašė Graikas
Ramunyte rašė:
Graikas rašė:As ir 30mg geriau,kai buvo blogai,akatizija stipri buvo. Veliau mazinom dozuote,galiausiai likau prie 2.5 mg. Asmeniskai man superinis vaistas. Naudoju ji kombinacijoje vartioxetine aripiprazole,modafinil 5metai

Vartioxetine ad?kaip jis?

Man jis patiko ir tiko. Greitai " sutvarke reikalus",neutralus metaboliniam procesam,nepakerta erekcijos,neatima libido. Seip,brangokas
Parašė zazule
#432393 Nusprendžiau vėl grįžti prie tablečių. Nepatiko injekcijos, dūrio vieta skausminga buvo ilgą laiką. Ir dozė man atrodo per didelė. Rašo, kad 400mg leidžiamo aripiprazolio atitinka 20mg tabletę per dieną, o aš gerdavau po 15mg anksčiau.