Moderatorius: signs

Parašė Amelia
#428162 Išrašyti gali tik neurologas. Psichiatras - ne, prie bet kokios diagnozės negali.
Parašė vitamin9
#428178 Turiu lapa kloniko uzsilikusi :D Galiu saugot kaip koki auksa.
Parašė velvis
#429961 Sveiki, randu info, kad daug kas vartoja klonazepamą, tačiau nė vienas psichiatras man jo niekada neišrašinėdavo, arba bromazepamas, diazepamas, lorazepamas, kartą siūlė chlordiazepoksidą, bet nieko gero iš jo. Matau daug geros praktikos su klonazepamu. Kame reikalas? :achtung
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
velvis rašė:Sveiki, randu info, kad daug kas vartoja klonazepamą, tačiau nė vienas psichiatras man jo niekada neišrašinėdavo, arba bromazepamas, diazepamas, lorazepamas, kartą siūlė chlordiazepoksidą, bet nieko gero iš jo. Matau daug geros praktikos su klonazepamu. Kame reikalas? :achtung

Išrašyti gali tik neurologas. Psichiatras - ne, prie bet kokios diagnozės negali.
Vartotojo avataras
Parašė signs
#429967 Jį gan retai ir skiria, labai stiprus poveikis ir dar didesnė piktnaudžiavimo rizika nei su Xanax.

Galvoju, kad man buvo paskyrę prieš 8-9 metus. Nevartočiau, nebent būtų labai blogai :D

O kodėl jūs galvojate apie jį?
Parašė velvis
signs rašė:Jį gan retai ir skiria, labai stiprus poveikis ir dar didesnė piktnaudžiavimo rizika nei su Xanax.

Galvoju, kad man buvo paskyrę prieš 8-9 metus. Nevartočiau, nebent būtų labai blogai :D

O kodėl jūs galvojate apie jį?

Tiesiog svarsčiau visas iki šiol žinomas ir bandytas dieninių BZD alternatyvas. Ir prisiminiau, kaip visi klonazepamą liaupsindavo. :)