Moderatorius: signs

Parašė Ramunyte
Aldona Julita rašė:Perskaičiau, kad kvetiapinas prisijungia prie h1 receptorių ir įtakojametabolizmą. Didina apetitą. Kai kuriems geriantiems kelia apetitą

Bent mums tai prie kvetepino neaugo svoris nors mes ir tuomet kai prieš metus pradėjom gerti ji pradėjom balansuota mityba ir numeteme 33kg,ka priaugom nuo kitu vaistų ,kol atradom efektyvu vaistą,dabar sveriam kek į svėrė prieš liga 75kg.ir momentu jau buvau isigandus ,kad nuo jo krenta svoris ,be kaip ir ne.bet tikrai nuo jo bet mums šiuo metu neaugina svorio sie vaistai.
Parašė Ramunyte
Ramunyte rašė:
Aldona Julita rašė:Perskaičiau, kad kvetiapinas prisijungia prie h1 receptorių ir įtakojametabolizmą. Didina apetitą. Kai kuriems geriantiems kelia apetitą

Bent mums tai prie kvetepino neaugo svoris nors mes ir tuomet kai prieš metus pradėjom gerti ji pradėjom balansuota mityba ir numeteme 33kg,ka priaugom nuo kitu vaistų ,kol atradom efektyvu vaistą,dabar sveriam kek į svėrė prieš liga 75kg.ir momentu jau buvau isigandus ,kad nuo jo krenta svoris ,be kaip ir ne.bet tikrai nuo jo bet mums šiuo metu neaugina svorio sie vaistai.

Net skaitėme kazkur, kad kartais jie gali sukelti ir anoreksija.
Parašė Ramunyte
#430875 Ir dar idomu ar keičiant į Xr iš ka prasti kvetapno gali keistis kas nors,efektyvumas ,sveikatos koks pokytis ar viskas tas pats?
Vartotojo avataras
Parašė signs
#431356 Keiciasi faktas. Nebevartoju XR, ji vartojau apie 1.5 metu. Trumpo veikimo man labiau tinka, maziau "zombinimo"
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#431768 Ramunyte, parasykit man prasau az, norisi pasitart, nes tetis mano ligos nesupranta :sos:
Parašė Ramunyte
signs rašė:Keiciasi faktas. Nebevartoju XR, ji vartojau apie 1.5 metu. Trumpo veikimo man labiau tinka, maziau "zombinimo"

Rimtai Chm kaip baisu dabar bus bandyti xr :bloga
Parašė Ramunyte
Crazy rašė:Ramunyte, parasykit man prasau az, norisi pasitart, nes tetis mano ligos nesupranta :sos:

Labas ,o kaip tau parasyti?gal tu gali?Nelabai moku bet noriu padeti bent kuo galiu :king
Parašė Ramunyte
Ramunyte rašė:
Crazy rašė:Ramunyte, parasykit man prasau az, norisi pasitart, nes tetis mano ligos nesupranta :sos:

Labas ,o kaip tau parasyti?gal tu gali?Nelabai moku bet noriu padeti bent kuo galiu :king

Parašiau į čia A.ž pazek ar gavai?
Parašė Ramunyte
signs rašė:Keiciasi faktas. Nebevartoju XR, ji vartojau apie 1.5 metu. Trumpo veikimo man labiau tinka, maziau "zombinimo"

Oho blyn dabar bus baisu bandyti jo :bloga
Parašė Ramunyte

Ir paprasta kiek kartu geri į diena ir kokua doze!
Vartotojo avataras
Parašė signs
#432079 Man išrašo po 100mg ir perku Ketipinor, kadangi jis dalinasi perpus. Dažniausiai 50mg, o jeigu jau jaučiu stresą, daug rūpesčių ir nerimo daug - trumpam laikui 100mg. Aš prieš einant miegoti visada
Parašė Ramunyte
signs rašė:Man išrašo po 100mg ir perku Ketipinor, kadangi jis dalinasi perpus. Dažniausiai 50mg, o jeigu jau jaučiu stresą, daug rūpesčių ir nerimo daug - trumpam laikui 100mg. Aš prieš einant miegoti visada

Ačiū.o jai mes norime pereit prie. Xr ir paprasta gerdavom irgi visada vakare ,tai xr taip pat gerti vakare reiketu?Nes gydytoja minėjo pereiti puse per puse ryte gerti kvetepino paprasto, puse dozes o likusi vakare xr,bet ryte mes negerdavom nes kaip į mokykla eiti nes migdo,dabar ir nežinau kaip geriau pereiti prie jo?