Moderatorius: signs

Parašė Ramunyte
Astro-Meška rašė:
Aldona Julita rašė:Man prieš metus padidino kvetiapino dozę :(

Ir kokią dabar dozę geri?
Aš tai bandau jo mažinti su gydytoja. :)

Labas Astro-Meška,norejau paklausti,kiek mg geri xr kvetepino ?ir kaip jis jaučiamas ar sunku su juo atsikelti ir pan ar diena nemigdo ir pan?
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
Ramunyte rašė:
Astro-Meška rašė:

Ir kokią dabar dozę geri?
Aš tai bandau jo mažinti su gydytoja. :)

Labas Astro-Meška,norejau paklausti,kiek mg geri xr kvetepino ?ir kaip jis jaučiamas ar sunku su juo atsikelti ir pan ar diena nemigdo ir pan?

As geriu 300xr, isgeriu apie 7val, man kazkaip geriau jisai, ir lyg pilvas taip neauga, nors pilvas galejo buti ir nuo paroxetino, pakeitem dabar i escitaloprama, ziuresim :heart
Parašė corvo
#431266 Sveiki, gal kas nesenai pirkote zolpidem? Spalio pabaigoj sunkiai radau vaistinę kurioj turėjo. Dabar žiūriu vaistai.lt net neranda jų.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
Ramunyte rašė:Labas Astro-Meška,norejau paklausti,kiek mg geri xr kvetepino ?ir kaip jis jaučiamas ar sunku su juo atsikelti ir pan ar diena nemigdo ir pan?

Dabar geriu 400mg, bet geriu dar du neuroleptikus šalia. :) Geriu jį 18val. Truputį migdo, bet dieną nebesijaučia. Keltis nesunku. Kažkada gėriau 800mg, tai slopindavo dieną. Bet geriau slopinimas, nei betvarkė galvoj. Bent man. :)
Vartotojo avataras
Parašė Aldona Julita
Ramunyte rašė:

O kiek geriate Aldona komia doze?ir ar viskas ok ar buna svyravimų su nuotaikom,emocijom?ka tuo metu reikia daryti?nes buna ir sūnui ziuriu emociju pliūpsnis ypač dabar gal ruduo dėl to.siaip viskas stabilu su kvetepinu bet emocijos būna kartas nuo karto liudna arba sako visai nieko nejaučia ir pan.

Nuotaika gera. Bet kai kada per daug apsipirkineju. Neišeina taupyti :redface

Man dar haloperidoli leidzia. Vel ampules atsirado prekyboje :DD tai mano nuotaika lyg viskas vienodai. Biški bejausmė esu :idea
Vartotojo avataras
Parašė Aldona Julita
Astro-Meška rašė:
Ramunyte rašė:Labas Astro-Meška,norejau paklausti,kiek mg geri xr kvetepino ?ir kaip jis jaučiamas ar sunku su juo atsikelti ir pan ar diena nemigdo ir pan?

Dabar geriu 400mg, bet geriu dar du neuroleptikus šalia. :) Geriu jį 18val. Truputį migdo, bet dieną nebesijaučia. Keltis nesunku. Kažkada gėriau 800mg, tai slopindavo dieną. Bet geriau slopinimas, nei betvarkė galvoj. Bent man. :)

Dziugu girdet, kad jums gerėja
Parašė liudesys
#431592 Nesuprantu vieno, paroxetinas seroxotino agonistas, o vakara agometatinas- priesingai. Agomelatinas sukaktyvina melatonino gamy. Paaiskinkit placiau
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
corvo rašė:Sveiki, gal kas nesenai pirkote zolpidem? Spalio pabaigoj sunkiai radau vaistinę kurioj turėjo. Dabar žiūriu vaistai.lt net neranda jų.

Nebera lietuvoj zolpidemo ir paliperidonas tik generinis. Man vietoj jo somnoli israse.
Parašė Ramunyte
Aldona Julita rašė:
Astro-Meška rašė:

Dziugu girdet, kad jums gerėja

Ačiū :)))
Parašė Ramunyte
#432033 Crazy mes geriame paprasta 600mg ir norime bandyti xr,nuo kitos savaites saje gal išrašys ji pabandyti zesime.Tikiuosi las veikimas bus tas pas rik kitaip suveiks ne taip greitai vakare kaip paprastas tikiuo)
Parašė Ramunyte
Aldona Julita rašė:
Ramunyte rašė:

O kiek geriate Aldona komia doze?ir ar viskas ok ar buna svyravimų su nuotaikom,emocijom?ka tuo metu reikia daryti?nes buna ir sūnui ziuriu emociju pliūpsnis ypač dabar gal ruduo dėl to.siaip viskas stabilu su kvetepinu bet emocijos būna kartas nuo karto liudna arba sako visai nieko nejaučia ir pan.

Nuotaika gera. Bet kai kada per daug apsipirkineju. Neišeina taupyti :redface

Man dar haloperidoli leidzia. Vel ampules atsirado prekyboje :DD tai mano nuotaika lyg viskas vienodai. Biški bejausmė esu :idea

Jo jo va tas yra su apsipirkinėjimu tas pats kartais reikia sakyti ko nepirkti ir kiek pirkti.