Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#432139 Gal kas esat girdeje apie placebines injekcijas? Guliu ligoninej, vietoj relaniumo leidzia tipo placeba, bet tai kad padeda...nesuprantu :bloga
Parašė Ramunyte
Crazy rašė:Gal kas esat girdeje apie placebines injekcijas? Guliu ligoninej, vietoj relaniumo leidzia tipo placeba, bet tai kad padeda...nesuprantu :bloga

Labas,o geras nesu girdėjus dar nieko apie tai ,O laikotės ?kur gulite ar ka keičia gydime kodel teko gultis ?
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
Ramunyte rašė:
Crazy rašė:Gal kas esat girdeje apie placebines injekcijas? Guliu ligoninej, vietoj relaniumo leidzia tipo placeba, bet tai kad padeda...nesuprantu :bloga

Labas,o geras nesu girdėjus dar nieko apie tai ,O laikotės ?kur gulite ar ka keičia gydime kodel teko gultis ?

I klausimus atsakysiu dienorastyje :heart kad neterst sios temos :)))
Parašė Ramunyte
Crazy rašė:
Ramunyte rašė:

I klausimus atsakysiu dienorastyje :heart kad neterst sios temos :)))

O kaip ji rasti?
Vartotojo avataras
Parašė western
#432938 Laba diena, turiu kvailą klausimą. Jei kelis kartus xanax jau buvo išrašytas gydytojo ar yra šansų, kad jį duos vaistinėj be recepto?
Vartotojo avataras
Parašė western
#432939 Ir dar turiu prašymą. Viena gydytoja, Vilniuje, vien dėl to kad paprašiau juodai dienai duot migdomųjų (kurių šiaip jau 15metų neragavęs, bet noriu turėt), man pasakė - išrašau, bet ieškok kitos psichiatrės, aš su tavim reikalų nebeturėsiu. Gal galit parekomenduot, kokią nors psichiatrę, kuri neverstų tavęs jaustis idiotu?:) Būčiau dėkingas, jei AŽ kas kontaktą parašytų. Vilniuje.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
western rašė:Laba diena, turiu kvailą klausimą. Jei kelis kartus xanax jau buvo išrašytas gydytojo ar yra šansų, kad jį duos vaistinėj be recepto?

0 šansų
Parašė Simas Tomas
#433029 Gal yra kas susidure su ikyriom mintim ir kokius vaistus jum paskyre gerti? Man olanzapine skyre 10mg pries miega, padeda, bet auga svoris ir kita diena uzslopintas jauciuosi, be energijos, sunku islipt is lovos, megstu begiot, ir jauciu kad visai istvermes nera kaip anksciau, tai galvoju ar yra kokie kitokie vaistai kurie padetu
Parašė zazule
#433030 Aripiprazolis neaugina svorio, nuramina mintis, bet irgi turi savo šalutinius. Aš geriu 15mg ir išskyrus nedidelį nerimastingumą visai gerai viskas būtų.
Vartotojo avataras
Parašė Redulė
Simas Tomas rašė:Gal yra kas susidure su ikyriom mintim ir kokius vaistus jum paskyre gerti? Man olanzapine skyre 10mg pries miega, padeda, bet auga svoris ir kita diena uzslopintas jauciuosi, be energijos, sunku islipt is lovos, megstu begiot, ir jauciu kad visai istvermes nera kaip anksciau, tai galvoju ar yra kokie kitokie vaistai kurie padetu

Įkyrias mintis valdyti padėtų meditacija, bent jau man tai l.padeda. Galima pasitelkti psichoterapiją. Jei tas ne prie širdies, yra toks vaistas fluaxtolis, gerai tvarko įkyrias mintis. Sekmės :)))
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#433661 Sveiki. Gal galit pasidalint patirtimi kas geriausiai padejo nuo nerimo. Nerandu sau vietos. Siuo metu geriu duloksetina, diazepama + tiapridali (galvojau nerimui pades, paprasiau pati). kventepina nakciai. Dienos metu tikrai kenciu, lasiukus Rameval bandziau. SOS. Laukiu patarimu. Del tiapridalio isvis mazai info, bet sako nuo nerimo padeda. Nepasakyciau. Diazepamas gerai bet neuztenka jo... Aciu.